Rallye VR6 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Pa si ti misli http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw.go...Features=EXPORT Kada sam ja kupio svoj Rallye krajem 2002. , dao sam za njega malo sređeni Golfa 2 1.6D i 900€. Vrijednost na mobile je bila oko 2-3000€ , malo kasnije je izašao Golf 4 R32 koji je koštao hrpu novaca. Sad dolazi do toga da oba auta jednako vrijede , a uskoro će Rallye vrijediti više. Tog Rallye Golfa prije nitko nije htio , na See-u ih se moglo vidjeti par komada , a zadnje dvije-tri godine ih ima sve više. Samo još čekam kada će novi Scirocco vrijediti manje od Corrada.
dino_mk1_gti Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 neznam zašto ali rijetko koja felga mi stoji dobro na rallye-u,RS nikako,mora biti neka ravna sasvim do ruba,ne ovak ispod...
Car GTI Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 neznam zašto ali rijetko koja felga mi stoji dobro na rallye-u,RS nikako,mora biti neka ravna sasvim do ruba,ne ovak ispod... Iskreno,da je zadnji kraj malo jos van izbacit do ruba nebi bilo lose,al meni je predobar i ovako Al opet,neznam jel trpi pogon i kad se stavljaju distance ili to samo vrijedi za razlicite sirine felga
renner3 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Od čega je felga na onom prvom crvenom? nebih znao, kolege g-power i Rallyevr6 poznaju slovence pa možda znaju
Recommended Posts