Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Ovaj crveni rallye je od HOHENESTER MOTORSPORTA,-motor su uzeli od razbijenog Limited-a,a 12 komada Rallye-ja je napravljeno sa 16v-G60 motorom.

Original iz tvornice ?

Ne'b reko..

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evo ih par u nekoj tuning kuci,nisam nasao bas podatke gdje su i sta se radi na njima

16f012.jpg

p14389n1m.jpg

ef0219.jpg

ee9719.jpg

rali.jpg

Posted (edited)

Na Nürburgringu

36399996080ee3644006b.jpg

36399994202447112467b.jpg

3639999188fff182b08fb.jpg

Edited by Car GTI
Posted
cca 7

Ja ih znam gotovo sve.

Istra: moj i Veskov , obojica smo po još jednoga raspilili u dijelove jer su bili loši

Rijeka: zeleni i žuti (ovaj trenutno stoji na nekom otpadu , kao , slagati će se)

Split : zeleni (uz njega je bio jedan za dijelove) , plavi sa kojega su skinuti bokovi i stavljeni obični

Zg: plavi kod Doc-a , jedan koji se slaže , još jedan plavi , tamnosivi koji je došao iz Rijeke

Varaždin : bijeli

Samobor : tamno sivi

Slavonija: ona krampina iz oglasnika

Zelina : plavi

Konjsčina : crni

Karlovac : bio je jedan plavi , sad ga ima jedan član foruma , ali ne znam koji grad

Posted

Jel imate slike od tih domacih rallya?

Bas me zanima u kakvom su stanju

Posted
DSC00035.jpg

DSC00031-1.jpg

... taj golf je bio običan 1.3 ako se na varam,prerađen na 2.2 turbo, pa na 1.8 16v turbo, pa 1.6 TD...... pilani su blatobrani da se dobije RALLY style....pu meni su odradili vrhunski posao.. i bolju kopiju rallya nisam vidio...

....želim reći samo da kopiranje blatobrana može vrhunski završiti...

ako se sjecate sto sam govorio prije cca pola godine da mi je bratic stavio 2.2turbo u duju,,,e to je ta duja,petar je htjeo slike

Posted (edited)

Evo da ja pocnem s slikama domacih.Neznam sve nadopunite ko zna. :)

Petar

010spb.jpg

dscf0478m.jpg

Vesko

rallye02.jpg

rallye03.jpg

rallye05.jpg

Jedan koji se prodavao tu na forumu davno nemogu se sjetit ko ga je prodavao

4bdb6179slika009jpgwz4a.jpg

0acf03f4slika019jpgos0o.jpg

Varazdinski (bio crni sad je bijeli)

dsc02130v.jpg

dsc02114be.jpg

dsc02125v.jpg

dsc02287c.jpg

dsc02280a.jpg

dsc02290t.jpg

Plavi,bio na autoshowu

dsc03696q.jpg

Slavonski diesel

70orig.jpg

6eorig.jpg

6dorig.jpg

Rudijev,nemam sliku kad je bio cijeli

rallyesudar2.jpg

Edited by Car GTI
Posted
ovaj sta su mu bokovi skinuti, momak je tu na forumu, domi!

zna li itko sa foruma kolika se cifra krece u bosni?

imam ja jednoga, znam jednoga crvenog u sarajevu,neki dan sam cuo za jednoga u okolici tuzle i za Nidalovog crvenog bivsi 16v60 pa kasnije 16v turbo i ja sam takoder imao jednoga crvenog kojega sam raspilio i nacuo sam price da ima jos jedan negdje na livadi ne bas tako daleko sto mene ceka da ga raspilim ali jos ga nisam uspio naci.

Posted (edited)
ovaj sta su mu bokovi skinuti, momak je tu na forumu, domi!

Znam , ja kupio te bokove. Prvo sam skoro infarkt dobio kada sam čuo priču AE! :D

Jedan koji se prodavao tu na forumu davno nemogu se sjetit ko ga je prodavao

4bdb6179slika009jpgwz4a.jpg

0acf03f4slika019jpgos0o.jpg

To je moj. Ovo su slike kada je odlazio od mene pred 4 godine , sad je opet u garaži:)

U originalu je bio crn , ja sam ga kupio plavog, pa pofarbao u narančasto , pa u bordo , prodao sam ga , onda ga je Miha pofarbao u miš sivu , opet sam ga kupio , onda sam ja sve to pogulio i sad je u bijelom špric-kitu..

Tako da postoje slike to jedno-te-istog auta u 4 boje :D

Edited by Rallye VR6
Posted

a gde je onaj crveni zavrsio sto se prije par godina pojavljivo na 402 race, kombinacija g60 motor sa g laderom i turbinom :da

Posted

jedan je kod člana corrado.. u đurđevcu i jedan u grkinama blizu đurđevca, godinama stoji kod nekog majstora, G60, brzinomjer sa miljama..

• Create New...