Jump to content
VW Club Croatia

Dali zabraniti otvaranje oglasa novim clanovima?  

74 members have voted

1. 1. Dali zabraniti otvaranje oglasa novim clanovima?

• Da, novi clanovi nebi trebali moci otvarati oglase sve dok nemaju .. postova
      46
    • Ne, neka ostane kako jest
      18

Recommended Posts

Posted

Glasujte i napisite u postu koliko postova smatrate da bi clanovi trebali skupiti sve dok nemaju mogucnost otvaranja oglasa. Imajte na umu da se postovi ne broje u slijedecim podforumima:

-Članovi

-Offtopic

-Vicevi i šale

-sve kategorije oglasa

Posted

Koliko sam uspio vidit puno njih se rega samo zato da pukne oglas. Forum im samo služi kao oglasnik. Što svakako nije u redu. Rega se, pukne oglas i onda više ni traga ni glasa.....

Možda je ovo sa brojem postova malo ono, neznam, al ne vidim drugog načina. Tako da u potpunosti podržavam.

..naajmanje 50 postova....

..eto neko moje skromno mišljenje... :)

Posted

ja sam protiv toga iz razloga sto moze doci do toga da netko jednostavno napise odredjeni broj postova (bezveznih, pohvale auta radi reda) i onda se baci na oglasavanje.

mozda je bolja opcija iskljuciti oglase iz "View New Posts" pa da ih uopce ne moramo gledati akone zelimo? :)

Posted (edited)
ja sam protiv toga iz razloga sto moze doci do toga da netko jednostavno napise odredjeni broj postova (bezveznih, pohvale auta radi reda) i onda se baci na oglasavanje.

onda stavit barem 100 postova pa da im dopi?di i da odu ća... :D

Edited by TROJAN
Posted

50 postova je minimum, a da se mene pita ja bih im dao tek nakon toliko plus kad ispune neke "zahtjeve", predstaviti projekt, sebe, i kaj vam ja znam što još! Uglavnom, treba zabraniti! :lol2

Posted (edited)

ja mislim da je najbolja opcija gluposti i te oglase i offtopic makniti iz view new posts

ako bude ova druga solucija, 100 postova, u tih 100 postova ce nauciti da se mozda forum koristi i u druge svrhe a ne kao prodaju

Edited by mateo.split
Posted

definitivno se slazem s ekipom da treba zabraniti otvaranje oglasa dok nemaju barem 100 postova jer je fakat vec postalo dosadno, uvijek neki novi clan dode i nabije neznam kolko oglasa i za neko vrijeme ga vise nigdje nema! mislim da nam takva ekipa ne treba na forumu!

jer smo tu da bi se zahebavali, razmjenjivali informacije oko auti i druge teme, pomagali si itd. a ne takve debilane da samo dodu prodat neke dijelove ili auto na forum i onda tko vas hebe... :palacd:angry:

Posted

Ja bih sve ostavio kako je, možda samo malo pojačati "nadzor" u oglasima (postaviti 2 moderatora samo za oglase?).

Jer, dobio bi se neželjen efekat, prvo je da bi ljudi postali samo zbog kvantitete, drugo - onome kome se neda nebi nakraju ni stavio oglas, amožda je nešto korisno! :da

Posted

ja sam za to da se ispod minimalno 100 postova nemože staviti oglas, ali da nove članove pri registraciji treba upozoriti na to (da odustanu odma u startu, ako se regaju samo radi oglasa) :palacg

Posted

jel ko razmišljao o tome da oni ne mogu davati oglase određeni period nakon registracije, cca. mjesec dana, jer lako će netko napucati broj postova tipa: auto ti je super, daj ga malo spusti i td....

Posted
jel ko razmišljao o tome da oni ne mogu davati oglase određeni period nakon registracije, cca. mjesec dana, jer lako će netko napucati broj postova tipa: auto ti je super, daj ga malo spusti i td....

Ovo mi se cini kao najbolji prijedlog do sada :palacg

Posted

takodjer zanimljiv prijedlog :palacg

mada mislim da ih nije lako bas samo tako napucat....ako se nanize desetak nepotrebnih komentara auta, moderatori ce intervenirat

Posted

Za zabranu jesam ali da ovisi o broju postova ili vremenski neznam ni sam.Neki dan sam zamoljen od osobe koja nije primljena u roku od 2-3 dana da mu prodam nešto,tj. to mi je bio odgovor na PM preko kojeg sam mu savjetovao da popuni profil do kraja.Novi sam i ja ovdje,imam i stvari za prodat ali nisam ni pomislio na tako što iz razloga što se nisam zato ni učlanio.Uostalom,dobro se vidi nakon par postova zbog čega je ko došao pa kog jako smeta nek ga ignorira,bar klik miša nije neki napor.

:palacgZabrana definitivno pa makar i mene osobno kačila! :palacg

Posted

iako sam i ja "friški" dosao sam skupljat informacije....preko tjedna sam konstantno na terenu pa jednostavno ne pratim sve sta se dogadja(vwikend zauzet "zenom")...a da otvorim 10 pregledanih projekata pa svakom "auto je mrak" "super ti je auto" itd itd...a prije mene ima takvih 50 komentara,nema mi smisla...

mozda 50 postova na rok od 3 mj?

Posted

definitvno za za neku vremensku varijantu, bar 6 tjedana od učlanjenja... jer neki su na terenu, pa kad dođu doma kroz vikend, imaju možda i druge obaveze, ali u tih 6 tjedana budu bar 2 put došli na forum bar da vide situraciju, moje mišljenje...

a ovo s brojem postova, kako je master rekao, svi će bzv pucat komentare, tipa malo ga još spusti i takvi slični...

a imam još jedno pitanje: kad se novome članu odobri account, da se mu pošalje i pm sa tom obavjesti (kako dugo nemože predat oglas, i par kratkih natuknica o načinu korištenja foruma, pravila i to)...

sad me zanima dal postoji kakva opcija da bi se slalo automatski ili se mora od strane admina/moderatora manuelno svakome novome članu?

Posted
a imam još jedno pitanje: kad se novome članu odobri account, da se mu pošalje i pm sa tom obavjesti (kako dugo nemože predat oglas, i par kratkih natuknica o načinu korištenja foruma, pravila i to)...

sad me zanima dal postoji kakva opcija da bi se slalo automatski ili se mora od strane admina/moderatora manuelno svakome novome članu?

oldogiraj se pa kreni kao da ces ponovo registrirat i reci mi dali vidis igdje pravila?

Posted

Ja osobno nisam za zabranu. Glasao sam protiv zabrane, ali nisam komentirao. Čitajući komentare ostalih zaključio sam da i nije neki problem napisati 50 ili 100 postova. ( ja ih imam oko 100 za 1.5 godinu, a svaki dan sam na forumu). Ne pišem nikada bezveze, npr. čovjek postavi pitanje auto mi ne pali? , a da mu ja odgovorim prvo vidi jel imaš goriva i jel imaš struje u akumulatoru. Ako me razumijete što želim reći. Ako nekoga ne zanimaju oglasi neće ih ni čitati, a netko možda prodaje karmanicu u super stanju i to za siću love, nemože predati oglas jel nije dovoljno postao ili bio učlanjen. Sorry na dugačkom tekstu.

PS: Neznam koliko ima aktivnih članova, ali mislim da svi vidimo tko je koliko aktivan, tko se zalaže i kome je stalo do ovoga foruma. zadnji puta kada sam pisao ovako dugačko, bilo je 50-ak tih bez kojih ovaj forum ne bi bio to što je. Sada ih je barem duplo. Svaka čast i :respekt

Isprike još jednom svima koji budu čitali ovaj post.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...