rajkec Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 oldogiraj se pa kreni kao da ces ponovo registrirat i reci mi dali vidis igdje pravila? oči mi skoro ispale, nisam znao da je sad to tako lijepo složeno tog nije bilo dok sam se ja registrirao
Mario_Zg Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja sam za 50 postova i za to da se uvede kao neki probni rok od mjesec dana u kojem mora predstavit auto koji vozi/koristi i tek onda da može "raspalit" po oglasima. Mislim da bi na taj način otjerali "oglašivaće" a onaj ko misli ostat na forumu bi to bez problema odradio . Nek se napravi anketa sa par prijedloga pa nek se glasa.
Gogi Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ja sam takodjer za to da se nakon odredjenog broja postova moze stavljati oglas... takodjer, podrzavam i vrijeme... ali ako uzmemo u obzir jednu stvar, a to je da se npr. ja mogu regati danas i da se pokazem sve fino, lijepo, njenjenje i admin mi odobri da postanem clan, mogu taj svoj isti acc ostaviti na neko vrijeme dok ne prodje taj period i onda doci i napucati oglasa mali milijun, onda taj prijedlog ne drzi vodu... po meni, trebalo bi napraviti nekakav mod da se treba postati odredjeni broj postova U ODREDJENOM VREMENSKOM RAZDOBLJU kako bi taj isti acc pokazao kako je aktivni clan foruma, kako aktivno sudjeluje u svim oblicima "forumske" komunikacije, te tek onda mu odobriti postavljanje oglasa... toliko o mome misljenju.... btw. moj prijedlog - 50ak postova u nekom razumnom vremenskom periodu...
Mark Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 zašto stvarati komplikacije... nek se stavi 50 postova i gotovo... 50 postova je dovoljno... nije to samo tako lako nabit.. baš se nekom da nabijat postove da bi mogao ostavljati oglase... glupost... i sumnjam da bi itko to radio... stavite se u njihovu poziciju.. jel bi se vama dalo nabijat 50postova samo da oglas ostavite... meni sigurno ne.. postoje milijun stranica za ostavljanje oglasa bez ograničenja ikakvog...
vekyzzr Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 a kaj s ljudima koji prate forum 2-3 godine a ne pisu, a redovno citaju ???? stavite ca 10-20 postova, o vremensko ogranicenje mjesec dana, tko prati neki forum kroz to doba pratiti ce ga i dugo dugo, onaj ko dođe 1-2-3 procice ga volja i prije....
dvojka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 bas gledam i taman sam htio predlozit vremenski limit, zbija da nebi morali citat sve i svasta a i logicno je, ako se priklonio klubu zbog ljubavi prema vw-u onda ce nam ostati, a ako je dosao samo puknut oglas taj isti ce nam napraviti 100 gresaka, nece ispuniti 100% profil i za secer na kraju otvorit ce oglas i naljepit link s auti.hr kao vecina i fogu ce se zamaglit pred ocima, ne od vina, ne od dima vec sto stalno neko cima
daniels Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 10-20 standard pročačkaj po ostalim forumima.
oglascado Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja bi ostavia kako je i bilo....oglasi su korisni,evo vam najnoviji primjer,novi član DARIO LJ se predstavia i odma u oglas ubacia siceve od corrada za koje bi neki dali bubreg....je da se neće odma prodat,svi bi kupili a niko nema para i slično ,ali opet,oglasi su korisni.Mene više smeta offtopičarenje po oglasima,od strane svih članova,i bumpanje svakih dva dana,kao nisam znao da se nesmije.... Ako je oglas napisan ispravno i uredno zašto ga ne dozvolit,pa šta da se registrira samo radi oglasa,ako nije aktivan bit će izbrisan I više ima bezveznih i beskorisnih postova po ostalim podforumima nego po oglasima....otvaraju se topici za svaku sitnicu,pitanje,savjet,ideju,saznanje....po meni pretjerano Radije da se stave 2 moderatora specijalno za oglasnik pa da drže red tamo,to bi bilo puno učinkovitije I još jedna stvar......Prvi put priznajem,ako me dobro pamćenje služi: Ja, rrocado,san se registrira na ovaj forum jer je neko tražia zadnje siceve od corrada,prvi post mi je bia u oglasniku,znači registrira san se samo radi oglasa,do tog dana san zadnje klupe od corrada baca u smeće jer su mi smetale po garaži,i onda san se odlučia registrirat i dat oglas pa ajde već kad san tu usput da malo vidin šta ima,kakva je ekipa a dalje znate i sami dokle san dogura I još jedna stvar....ko spada pod nove članove??? Ima ekipe koja se druži godinama s vw forumašima a tek se nedavno logirala na net,a ajmo reć da je od početka među nama,sudjeluje na meet-ovima,pomaže u organizacijama,ali nema vremena ni volje za net pa ima možda 3-4 post-a (znači po ovom pravilu NE SMIJE OGLAŠAVAT) Dok s druge strane ima ekipe,učlanjene na forum,postova ko u priči ( SMIJE OGLAŠAVAT) a nikad ga nema na meet-ovima,ili još gore dođe al mu se neugodno javit,kao ne poznaje nikog a kad je log-an na forumu onda svih poznaje i sa svima se dopisuje
VWlaho Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 (edited) trebalo bi biti da sudjeluju u radu foruma,jer moze biti novih clanova da su tu dosli da stvarono sudjeljuju,netko novi ko dodje moze predstaviti svoj projekt i traziti neki dio a nemoze otvoriti oglas bude glup jako,glup bi bilo 50 postova da nakupi i da moze tek onda moze otvoriti post...ali zato neku bude pravilo ovako oni koji tu nisu tri mj i nemaju 70 post da zatraze od modova ili admina dozvolu,a ukolko to nepostuju zna se sto ide...eto samo moje misljenje pa nek glava odluci... Edited January 10, 2009 by VWlaho
TheFog Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ....a dalje znate i sami dokle san dogura pa i nisi bas daleko s ovim rokovim se slazem....puno nas trazi rijetke stvari koje se uvijek skrivaju ispod kamena, sicevi iz corrada od Daria su dobar primjer sve ima svoje pozitivne i negativne strane, a roko je dao mozda dobar kompromis, da se moderira OT u oglasima, uz postojeca stroga ogranicenja za bumpanje
Guest voda-os Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ima dost prijedloga, ako je za postove ja sam za 50, ili za vremensku zabranu neko vrijeme... ipak što neki kažu nisu dostupni, nemaju vremena, a imaju za prodat recimo "vruću robu" neke rijetke dijelove, koji se traže i slično.. i onda nemaju priliku, svega tu može biti.. možda čak i opcija da se u mjesec dana može objavit određen broj oglasa i rješeno a uz to možda da i oglas ima određeno trajanje (znači recimo oglas vrijedi 30 dana od objave), i nakon 30 dana ga član može produžit ili ako se nejavi moderatoru ovaj mu briše oglas i rješeno...
Nero Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ne berem,sto ce forum točno dobit ako zabranis otvaranje oglasa novim članovima? Ako ću ja kupit nešto od NewUsera1,znači da je to nešto što je tu jeftinije/u boljem stanju/jedino u njega i smatram samo da mozemo izgubit na račun toga. Da ne govorim potencijalnu opasnost od spamanja zbog post countera.
skrle Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja mislim da bi sve trebalo ostati isto ili staviti vremenski rok jer bi drukcije bilo nepravedno. Evo vam zivog primjera.Redovito citam forum dvije godine,u klubu sam dosta duze.Registriran sam otprilike godinu dana i imam desetak postova iz jednostavnog razloga nepisem gluposti vec pomognem kad znam u stvarima koima sam strucan.Ako bude po broju postova evo i moih oglasa za cca 4 godine.
vwteo Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ja definitivno nebi to vezao sa brojem postova jer će se dogodit da ća ljudi pisat još više bezveznih postova nego sada samo da bi skupili taj broj.. ja sam tu od 2004 i skupio sam jedva 200posta to znači da bi mi za tih 50 postova trebalo oko 1god... i nebi imao izbora nego pisat glupe komentare na bilo što što neko napiše... neka se predstavi i to je to... pa nito nije savršen uvijek će biti glupih oglasa i od novih članova i od "starih" zato postoje moderatori i admini ili kako se več zovu ti "forumski šerifi"
Cuky Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 bas to kaj Roko rece....ova sjedala od DariaLJ dok sam nasao vec su planula...hehe ostat kak je,i postavit extra moderatore da brinu u oglasima o redu...
TheFog Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 bez obzira sto rezultati glasovanja govore drukcije, dali ste jake argumente da sve ostane kako jest i ne uvodimo dodatna ogranicenja. moderatori ce biti azurniji na offtopic u oglasima, nedozvoljeno cesto bumpanje lock
Recommended Posts