Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest josipra
Posted (edited)

E ovako, uclanio sam se i danas sam dobio clansku iskaznicu, ali nisam dobio ni jedne naljepnice pa me zanima sta je s tim

i jeli se uopce dobivaju uz clanstvo? Hvala, ako sam promasio forum ispricavam se.

Edited by josipra
Posted
E ovako, uclanio sam se i danas sam dobio clansku iskaznicu, ali nisam dobio ni jedne naljepnice pa me zanima sta je s tim

i jeli se uopce dobivaju uz clanstvo? Hvala, ako sam promasio forum ispricavam se.

tema obrađena N puta, srčaj!!!!! Search rulzzzz, probaj, zarazno je :D :D :D

Posted

Evo da ne otvaram novi topic, prvo, čovik sritan si što si dobia iskaznicu..

Ja san 14.12. posla upisnik i uplatia novce i zna san da ću čekati neko vrime jer se iskaznice ne rade za svakog pojedinačno, ali ljudi moji umisto iskaznice danas meni stigla upisnica i nalog za plaćanje???

wtf?

Svi smo mi ljudi i griješimo i imamo svoje obaveze ali mislin da bi sve to skupa tribalo malo ozbiljnije radit :zder

NHF

Posted

NHF Mate... ali triba si malo počekat... jer si u 12 mj. platija za 08 god... sad ti je stiglo za 09....

eeee na greškama se uči... meni se desilo isto to :rolleyes: prije 2-3 god neznam ni ja više kolko

Posted (edited)
NHF Mate... ali triba si malo počekat... jer si u 12 mj. platija za 08 god... sad ti je stiglo za 09....

eeee na greškama se uči... meni se desilo isto to :rolleyes: prije 2-3 god neznam ni ja više kolko

Ako je tako onda to i nije u redu.

Recimo da netko plati 29.12. i onda je dao novac za samo nekoliko dana i već kroz desetak dana će morati platiti članarinu za slijedeću godinu.

Članarina ako se već plati bi trebala vrijediti godinu dana, od dana uplate jer je uplaćen iznos za godinu a ne 10 dana.

Edited by STOP
Posted

Mislin da san nekoga pita dali ako platim to ide za 2008 ili će se računat kao 2009.. samo se ne mogu sitit koga san pita..

Ako je to tako onda to definitivno nije u redu, smatran da bi tribalo ići godinu dana od uplate..

Molia bi gazde kluba da mi jave što je i dali se uplata računa za ovu ili staru?

Posted

a vidiš sad... stvarno ti neznam reć... al nekako mislim po svemu sudeći da je uplata za tekuću godinu a ne za godinu dana od dana uplate... hm...bar tako po tome ispada... nadam se da će neko upućeniji odgovorit na pitanje

Miro???Fog???

Posted

To bi onda tribalo na portalu na dijelu "učlani se" i navesti...

I kako je to pravedno da onaj koji uplati u 1.misecu plati isti iznos ka i neko ko uplati u 5.?

Nema logike...

Posted

ja koliko imam informaciju računa se godinu dana od uplate.

Posted

ja dobija i uplatnicu a iskaznicu iman otprije

dobi san poziv od mira (jer sam nešto ima problema)

za naljepnice nema trenutno jer nisu ištampane kad dobiju ja ih dobivam, tako je reka

Posted

dosad je clanarina vrijdila godinu dana OD datuma uplate, radili smo na tome da bismo sada presli na to da vrijedi od 1.1. do 31.12., ali to jos nije realizirano

Posted

Čekaj jesan ja sad u grupi od datuma uplate ili od 1.1-31.12?

Isto tako moran reći da je ovaj drugi način rada malo nelogičan, al svakako ako se koristi (ili će se koristiti) tribalo bi to malo istaknuti (na portalu tamo di je "učlani se" i možda čak na upisniku) tako da ljudi znaju kad plaćaju.

Još jedna stvar, mislin da bi odnos klub > član triba bit malo bolji, nek me niko krivo ne shvati, ovo pišen dobronamjerno, jer mislin da ima stvari koje bi mogle/tribale biti bolje.

Na primjer, kad se pošalju uplatnica i uplate novci nebi bilo loše da se novog/budućeg člana obavijesti da je uplata stigla, da čovik zna da su novci sili na pravi račun i da će uskoro doći iskaznica.

Znam da svi imaju svoje poslove i privatne obaveze ali 1 sat tjedno je dovoljno posvetit da se novi članovi obavjeste i dobiju odgovor na svoja pitanja.

NHF :afro:

Guest josipra
Posted
dosad je clanarina vrijdila godinu dana OD datuma uplate, radili smo na tome da bismo sada presli na to da vrijedi od 1.1. do 31.12., ali to jos nije realizirano

I nemojte ni radit na tome, jer bi ja bio clan tek mjesec dana i onda ajmo ponovo uplata, po meni je bolje od uplate godinu dana i zezi, na vrime slati uplatnice da ljudi placaju i to je to.

Posted
Čekaj jesan ja sad u grupi od datuma uplate ili od 1.1-31.12?

Isto tako moran reći da je ovaj drugi način rada malo nelogičan, al svakako ako se koristi (ili će se koristiti) tribalo bi to malo istaknuti (na portalu tamo di je "učlani se" i možda čak na upisniku) tako da ljudi znaju kad plaćaju.

dosad (pa i nadalje) je clanarina vrijdila godinu dana OD datuma uplate, radili smo na tome da bismo sada presli na to da vrijedi od 1.1. do 31.12., ali to jos nije realizirano

Još jedna stvar, mislin da bi odnos klub > član triba bit malo bolji, nek me niko krivo ne shvati, ovo pišen dobronamjerno, jer mislin da ima stvari koje bi mogle/tribale biti bolje.

Na primjer, kad se pošalju uplatnica i uplate novci nebi bilo loše da se novog/budućeg člana obavijesti da je uplata stigla, da čovik zna da su novci sili na pravi račun i da će uskoro doći iskaznica.

Znam da svi imaju svoje poslove i privatne obaveze ali 1 sat tjedno je dovoljno posvetit da se novi članovi obavjeste i dobiju odgovor na svoja pitanja.

NHF :afro:

Slazem se s tobom, ali morat cu bit surov kakav je i svijet oko nas. I ja bih na mjestu clana volio da je "uprava" kluba ljubaznija prema meni, isto tako volio bih da me iz HZZO obavijeste o tome kad im sjednu moji novci; iz HZMO takodjer; volio bih kad idem u Austriju na susret da je na svakom semaforu putokaz kuda da se dodje; volio bih da me tamo docekaju sa besplatnim picem, jeftinom vecerom i ako je moguce toplim smjestajem; volio bih i da su austrijanke malo vise moj tip (dakle visoka, crna; duge crne kose (prirodno ravne, ne ispeglane); duhovita i da se da nagovorit); volio bih ustvari da citav svijet prema meni bude ljubazan i da me mazi.

Maksy, NHF ni prema tebi ni prema ikom drugom nezadovoljnom, ali Miroslav ima svoj posao, ima privatni zivot, a pored toga u 24h mu moraju stat potrebe skoro 1000 clanova VW kluba, koje (pouzdano znam) cijeni sve do jednoga, ali isto tako ja osobno bih cjenio da svi redom pokazete malo vise razumijevanja i strpljenja.

Imate pravo, dali ste STO KUNA i naravno da hocete naljepnice, majce, kape, popuste. Imate na to pravo jer ste dali 100kn. Dali se zapitate da vam mozda majca, naljepnica, iskaznica,....nije dosla jer se u tiskari pokvario stroj, jer u tiskari imaju trenutno multimilijunski projekt i ne stignu sada nama radit 23 kalendara i 4 majce? Mozda je meni pukla guma na putu do tiskare i sad trazim gumu u rijetkoj dimenziji po cijelom balkanu. Mozda je Miro slomio ruku pa nemoze do tiskare? Mozda u banci ne radi usluga ispisa prometa na racunu? Mozda moramo platit 8000kn za majce koje su clanovi narucili, a od njih 260, samo troje je platilo. Mozda 40 iskaznica od njih 80 se vec po 3. put vraca natrag jer clanovi nikako da ih preuzmu na posti.

A MOZDA JEDNOSTAVNO VISIMO PO CIJELE DANE U GARAZI, SLAZEMO AUTE, PIJEMO PIVU!? ZASTO I VI NE PROBATE ISTO?

Posted

Fog nemoj se ljutit napisa san da je to što pišen dobronamjerno, ja san dosad 2-3 put napisa da razumin zašto iskaznica ne dolazi odmah. Ali isto tako bi vi u vodstvu tribali shvatiti i članove jer onda nebi svako malo bija novi topic "zašto ja nisan dobia iskaznicu" jer netko ko je nov na forumu ne zna da se iskaznice ne rade pojedinačno nego grupno.

Znam da svi imaju svoj posa i život pa san zato i reka, mislin da se jedan sat tjedno može obavijestit nove članove da je uplata stigla.

Fog ja mislin da sam time što čekam skoro misec ipo dana i nisam otvoria topic "di je moja iskaznica" pokaza razumijevanje i da cijenim trud, ali brate mili nakon misec ipo dana meni stigne uplatnica i upisnik?? Mislin da je normalno da pitan zašto je to tako

Posted
Slazem se s tobom, ali morat cu bit surov kakav je i svijet oko nas. I ja bih na mjestu clana volio da je "uprava" kluba ljubaznija prema meni, isto tako volio bih da me iz HZZO obavijeste o tome kad im sjednu moji novci; iz HZMO takodjer; volio bih kad idem u Austriju na susret da je na svakom semaforu putokaz kuda da se dodje; volio bih da me tamo docekaju sa besplatnim picem, jeftinom vecerom i ako je moguce toplim smjestajem; volio bih i da su austrijanke malo vise moj tip (dakle visoka, crna; duge crne kose (prirodno ravne, ne ispeglane); duhovita i da se da nagovorit); volio bih ustvari da citav svijet prema meni bude ljubazan i da me mazi.

Maksy, NHF ni prema tebi ni prema ikom drugom nezadovoljnom, ali Miroslav ima svoj posao, ima privatni zivot, a pored toga u 24h mu moraju stat potrebe skoro 1000 clanova VW kluba, koje (pouzdano znam) cijeni sve do jednoga, ali isto tako ja osobno bih cjenio da svi redom pokazete malo vise razumijevanja i strpljenja.

Imate pravo, dali ste STO KUNA i naravno da hocete naljepnice, majce, kape, popuste. Imate na to pravo jer ste dali 100kn. Dali se zapitate da vam mozda majca, naljepnica, iskaznica,....nije dosla jer se u tiskari pokvario stroj, jer u tiskari imaju trenutno multimilijunski projekt i ne stignu sada nama radit 23 kalendara i 4 majce? Mozda je meni pukla guma na putu do tiskare i sad trazim gumu u rijetkoj dimenziji po cijelom balkanu. Mozda je Miro slomio ruku pa nemoze do tiskare? Mozda u banci ne radi usluga ispisa prometa na racunu? Mozda moramo platit 8000kn za majce koje su clanovi narucili, a od njih 260, samo troje je platilo. Mozda 40 iskaznica od njih 80 se vec po 3. put vraca natrag jer clanovi nikako da ih preuzmu na posti.

A MOZDA JEDNOSTAVNO VISIMO PO CIJELE DANE U GARAZI, SLAZEMO AUTE, PIJEMO PIVU!? ZASTO I VI NE PROBATE ISTO?

Najlakše je uzeti za primjer one koji ne poštuju svoja pravila. Ako se svi ponašaju nekorektno prema članovima ne mora se tako ponašati i vodstvo VW cluba Croatia.

Ok je ako se pokvario stroj, ok je ako je pukla guma, ok je ako je netko slomio ruku, ok je ako je u banci zastoj, sve je to ok AKO su članovi o tome obaviješteni.

A ako netko visi u garaži cijeli dan i pije pivu onda ne mora uzimati 100kn od svake osobe - neka taj posao prepusti onome tko to želi, zna i može odraditi.

Posted

Moje je ipak mišljenje da je ovaj klub maksimalno susretljiv i korektan prema svojim članovima i pruža im više nego većina klubova takve vrste na ovim prostorima,ako ne i više nego ijedan drugi klub... zastoja ima...nedostataka ima...al sve u granicama tolerancije i ništa što neće bit rješeno... neznam čemu ova panika...

KLUB ne čini VODSTVO kluba nego ČLANOVI i kad bi svi bili čangrizavi kluba nebi bilo... al ga ima i bit će ga dok nas je god kojima je bitna ekipa,druženje,susreti i projekti članova a ne nekakva naljepnica koja se može dat napravit u SVAKOJ lokalnoj tiskari za 20ak kuna...

Posted

Slavene u pravu si, to sve stoji, i svak ko je duže vrime na forumu to sve zna, ali to član koji se danas registrira ne zna.

On je npr kliknia na portalu "učlani se" i vidia da će dobit nalju, i normalno da ako pošton dođe samo iskaznica onda će prvo na forumu pitati "što je sa naljama" i otvorit topic jer su rijetki ti koji će prvo koristiti "search". Tako se bez razloga gomilaju isti topici i članovi se malo razočaraju.

Ako gazde kluba ne stignu ispunit ono što bi amo reć tribali, jer ako si napisa da se učlanjenjem nešto dobije onda bi tribalo, ako se ne može onda je bolje da se to isto i obriše.

Još jednom, nemojte krivo shvatit :zder

Posted

Mate moj...sve ja tebe razumin i sve je meni jasno... ali da se tolko panike diže oko te nalje to mi baš i nije jasno...

Ja kad sam se učlanija isto nisam dobija nalju...ali sam misec dana ako ne i manje nakon što sam se logira na ovaj forum sija u auto i zapalija za zagreb na Billu na nedjeljni meet...upozna ekipu,dobija nalje,sjeba felgu Borbet 9x16 i vratija se doma sritan i zadovoljan... vidiš meni je recimo to bilo lakše i draže nego dat 20 kuna u tiskari ili otvorit topic :D

Znači ima načina kako doć do nalje,samo triba bit maštovit :D

Posted (edited)

Ljudi se vesele sitnicama.

Naljepnica - svatko od nas može si priuštiti više takvih, ali opet je nekakvo zadovoljstvo dobiti jednu od kluba. Ono kao nekakva inicijacija.

Možda bi bilo najbolje da se to makne iz popisa pri učlanjenju, a članovi će već ovisno o ativnosti na forumu ili na susretima doći do naljepnica.

Edited by STOP
Posted

i ja bi se isto ućlanija kome se obratit i koliko je članarina

Posted (edited)
i ja bi se isto ućlanija kome se obratit i koliko je članarina

link

Edited by STOP
Posted

samo da ispisen ovo sve ovamo i to je to jel

• Create New...