Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ne zanima me ništa organizirajte se da ja dobijem DVD u nedilju u Splitu :)

spržin ti ga čin ga uzmen u veki-a

Ajme ajme pre dobaro.

Willa plakat ćeš kad budeš gleda.

gleda i skoro zaplaka...kakve majke od dubb-ova :)

Posted

Auti su strasni, stvarno se ima sta vidit, ali video mi nije nesto napravljen, premalo vizualnih efekata u usporedbi sa onim filmicem na pocetku pa postane malo monotono s obzirom da traje uru i nesto, a muzika je smece, od svih mogucih zanrova oni su izabrali klasicnu muziku, preporucam da odmah pritisnete na daljinskom tipku MUTE ukoliko niste neka poeta! :rolleyes:

Posted

^^to misliš na worthersee?

ako da , lijepo piše na početku filma da se na daljinskom pritisne audio(ili kaj već) za odabir pozadinske muzike , ta 'klasična' ili original zvuk videa

Posted

hebote kak dobar film... nisam nikad gledao bolju prezentaciju... odlični auti, odlično snimano, odlični matrix slow motion.. sve odlično..

tko zna kad će kod nas bit tako puno dobrih pila.. boga pitaj.. :D

jedino mi je onaj šareni golf četvorka gadan... sve ostalo hebeno..

Posted

Očekujemo od svih vas da ćete kroz sezonu prisustvovat mitinzima i snimat materijale, a u 8. mjesecu na MoVWie Festu i prezentirat radove iste ovakve kvalitete! :palacg

Posted

Danas malo pogledao film,onom idijotu koji je metnuo onu muziku za j3bene sprovode treba ruke odsjec sa macetom :bag:

Posted
piše na početku filma da se na daljinskom pritisne audio(ili kaj već) za odabir pozadinske muzike , ta 'klasična' ili original zvuk videa
Posted

Premocno!!!

Vecina tih autiju je samo dobro ispolirana, neki dobar ovjes ( zabijen u pod ) i neka J3BENA felga.

Al sta to nama vrijedi kad nitko nije u staju dati 2500+ € za felge bez guma... čast izuzecima ali malo ih je

Malo koji od autiju ima lexuse, anđele naprijed, ledice, zafrkane pragove itd....

• 3 weeks later...
Posted
Danas malo pogledao film,onom idijotu koji je metnuo onu muziku za j3bene sprovode treba ruke odsjec sa macetom :bag:

haaaaaaahahaha :rotfl

Tomek legendo :D

BTW, stavih torrent na mininovu, seedat ću kolko ću moć, a vi skinite i tađerko seedajte!

http://www.mininova.org/tor/2431299

:zivio

Posted
haaaaaaahahaha :rotfl

Tomek legendo :D

BTW, stavih torrent na mininovu, seedat ću kolko ću moć, a vi skinite i tađerko seedajte!

http://www.mininova.org/tor/2431299

:zivio

stavio skidati, al ni kb još.

ajde pali taj komp i nek vrti kad skinem bit će mog seeda jer je komp 24 sata upaljen za skidanje

Posted
stavio skidati, al ni kb još.

ajde pali taj komp i nek vrti kad skinem bit će mog seeda jer je komp 24 sata upaljen za skidanje

ma vrti, up je nekih 20-25kBpS, jbg, al 4 su leechera trenutno pa nisi na redu :P

• 2 weeks later...
Posted

meni je trenutno na 61% i tu se muči za dalje jako slabo skida? kako vi stojite??

ajmo seedajte da to skinem

Posted (edited)

Ma ja kreten slučajno pobriso fajl sa kompa tak da sad nemam kaj seedat....

Al ima 19 leechera a samo 2 seedera, ljudi su malo škrti...

Ja sam seedao cca tjedan dana, day-night

Jel skinuo tko cijeli? Bik3r boi?

Edited by Nick
Posted
Ma ja kreten slučajno pobriso fajl sa kompa tak da sad nemam kaj seedat....

Al ima 19 leechera a samo 2 seedera, ljudi su malo škrti...

Ja sam seedao cca tjedan dana, day-night

Jel skinuo tko cijeli? Bik3r boi?

a jel imaš fajl gdje na dvd-u, ako imaš samo ga vrati u folder gdje ti skida u torrent i uključi link u program koji downloada i bit će odmah gore i radit će seed

meni je stalo na 61.5 i odatle ne mrda

• Create New...