Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

jel ima netko link za torrent ili slično za skinut,ako bi netko ovo naručio nek javi jer ja ionak neznam

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ja ga pogledal...preheben je...samo što je puno krači od See Tour-a 08`...ovaj traje kojih 37 min. ...stvar je u tome da nema onog bonus materijala nego samo čisti film sa See-a...zato je toliko mali fajl i kratki film...ja zadovoljan sve u svemu...pogotovo radi muzike ,napokon stavili ok mjuzu za razliku od prošlogodišnjeg sranja od Mozarta i Co. od kojih mi se bljuvalo nakon pola movia...hvala bogu da sam si mogo prebaciti audio između Mozarta i originala kako je snimano...

uglavnom trenutno ih imam sve doma...Vol. 1. ,Worthersee 08` ,Worthersee 09`.... sad čekam ovaj novi...

...to bu bombončič... Edited by scOOby
Posted (edited)

jeli moze neko staviti sve u jednoj mapi a ne da se triba skidati dio po dio, triban visiti za kompom cili dan!

i need torrent od Worthersee 09` molim lijepo da onaj ko posjeduje Worthersee 09` da upload-a torrent!

zahvalan ako iko moze

Edited by mateo.split
Posted

Ajme.. Pogledao.. Strasno..

Sjednes, pustis film i vrijeme stane :lol2

Svaka pohvala za mjuzu.. Pogotovo intro..

Posted
jel to full , mislim jel ima sve ko i original dvd ili su 'izrezani' neki dijelovi?

ja mislim da nije ništa izrezano,original dvd ima 1.3gb

BTW-očeš skidat ili možda već jesi?ako sve štima daj u ponudu u oglase :palacg

Posted
ja mislim da nije ništa izrezano,original dvd ima 1.3gb

BTW-očeš skidat ili možda već jesi?ako sve štima daj u ponudu u oglase :palacg

neću skidati jer neki vele da je cijeli film , a drugi da nije(fale neki dijelovi)...kolko sam ja skužil to je skinuto sa onog linka kaj su dobijali ljudi koji su kupili dvd prek wagenwerksa

ne pada mi na pamet to pržiti kao kopiju originala kad to nije to , ako je netko baš zainteresiran mogu ali ono...meni bi bilo glupo

Posted

daj kako upaliti ovaj nero file, skinia san oba i nemogu ih pgledati, skinio sam nero media program i nasa san key za instalaciju i stisnem dalje instal i samo mi je neki virus napa komp i ide mi na k...! :rotfl

postoji li koja druga solucija doci do gledljivosti wagenwork-a

Posted
neću skidati jer neki vele da je cijeli film , a drugi da nije(fale neki dijelovi)...kolko sam ja skužil to je skinuto sa onog linka kaj su dobijali ljudi koji su kupili dvd prek wagenwerksa

ne pada mi na pamet to pržiti kao kopiju originala kad to nije to , ako je netko baš zainteresiran mogu ali ono...meni bi bilo glupo

ja sam skinuo ovo sa stranice prije (sa rapidsharea), i tu je tih 1.3 GB samo film.. bez menija, dodatnih scena i slično..

i mislim da se to ne isplati skidati jer film traje samo nešto više od pola sata.. jest da je kvalitetno i da se vidi puno toga, al ne isplati se trošiti promet samo zbog filma, radije pričekati još mjesec-dva dok netko ne stavi kompletni dvd...

Posted (edited)

ima li netko skinut Wagenwerks Wörthersee Tour 2008 ili 2009 full dvd da je voljan spržiti i poslati poštom... Plaćam koliko treba, neda mi se skidati treba čitava vječnost...

Edited by bakcil7777
Posted
ja sam skinuo ovo sa stranice prije (sa rapidsharea), i tu je tih 1.3 GB samo film.. bez menija, dodatnih scena i slično..

i mislim da se to ne isplati skidati jer film traje samo nešto više od pola sata.. jest da je kvalitetno i da se vidi puno toga, al ne isplati se trošiti promet samo zbog filma, radije pričekati još mjesec-dva dok netko ne stavi kompletni dvd...

kompletan dvd nije nista duzi

Posted
ima li netko skinut Wagenwerks Wörthersee Tour 2008 ili 2009 full dvd da je voljan spržiti i poslati poštom... Plaćam koliko treba, neda mi se skidati treba čitava vječnost...

pm stari :palacg

• 2 weeks later...

• Create New...