Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

ostavljeno je ovo otvoreno da se i tu moze pisati ako netko ima nekih razloga za to..

dok se ne uhodaju svi u feedback

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ovako tu bi se željela zahvaliti kolegi vekymanu za brz i kvalitetan popravak auta(promjenu motora)!

frende hvala ti takvih je majstora i prijatelja od povjerenja jako malo

Posted
dragan : jedan jako debeli minus za sve sta je u zadnje vrijeme napravio prema meni

neznam dal ima smisla bubati mu minuse..kad se je obrisao sa foruma..

nadam se da nije nista strasno :palacg

Posted

To šta se je obrisao s foruma ne mora značit da netko drugi s foruma neče stupit u kontakt s njim i trgovat

Dobro je znati i dobra i loša iskustva,pa i s bivšim članovima

A u vrijeme trgovine je bio član foruma koliko mi je poznato

Posted

meni je bilo glupo nekako isto prozivati al aj kad je vec spomenut da znaju i drugi, moze i od mene minus, kupio sam u njega felge i bodykit i dogovor je bia u 2 rate i placeno sve i dobia sam to sve tek nakon 4,5 miseca, zvanja cekanja nagovaranja... a bodykit je u takvome stanju da ga nebi nikome proda za 50kn a felge su bile iskidane u nekome sudaru pa su i varene.

Posted
To šta se je obrisao s foruma ne mora značit da netko drugi s foruma neče stupit u kontakt s njim i trgovat

Dobro je znati i dobra i loša iskustva,pa i s bivšim članovima

A u vrijeme trgovine je bio član foruma koliko mi je poznato

:palacg

Ima itekako smisla, triba javno prozvat i protjerat s foruma svakog pokvarenog trgovca!

I di se on to izbrisa, jos uvijek je clan foruma??

Mozda ne pise, ali vidim da i dalje uredno cita forum!!!

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showuser=6309

Last seen:Today

evo dodan mu je minus

meni je bilo glupo nekako isto prozivati al aj kad je vec spomenut da znaju i drugi, moze i od mene minus, kupio sam u njega felge i bodykit i dogovor je bia u 2 rate i placeno sve i dobia sam to sve tek nakon 4,5 miseca, zvanja cekanja nagovaranja... a bodykit je u takvome stanju da ga nebi nikome proda za 50kn a felge su bile iskidane u nekome sudaru pa su i varene.

nema ti sta biti glupo..bas zato i postoji ovo..da ne bi i netko drugi tako prosao...

Posted

filipe pocni se lagano prebacivati na feedback gore...sto je novo stavljeno za davanje ocjena..

vidis da je vecina tamo vec presla

• 4 weeks later...
Posted

ja s draganom nisam imo nikakvih problema.. stovise sve ispod cjene mi je prodo, tak da bi ja plus ostavio

a tigar1 dajem minus jer me zajebo..prije mjesec ili vise sam uzeo pojacalo i nisam ga ni gledo ni spajo jer nisam imo para za daljnje ulaganje u auto. neki dan pogledam threder rating i vidim minus za njega, pa reko odo otvorit pojacalo da vidim, naravno neki elemnti su zagoreni i vidi se da je lemljeno. Oglas je bio "ko novo, neotvarano, nepopravljano, nikad forsirano blabla".

Prosla baba s kolacima nema veze..rjesit ce se to vec nekako, al eto pa da drugi znaju.

Guest r32-tuner
Posted

takoder draganu + sve 5 uredan korektan ispod cijene!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...