Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

trojka + (prodavač)

jučer trgovali za in.pro farove + xenone i sve 5 ;)

pošten dječak :palacg

Edited by FuTz
Posted

Prodavač: nikola24 +

ne samo da je prodao po i više nego korektnoj cijeni nego mi je i dofural robu.. svaka čast!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

trojka +

Svaka cast , sve se dogovorili, nikakvih problema, jos mi i prijevoz do pola puta sredio...

:respekt

Edited by zvonac
Posted

molim jedan + za covjeka pod nickom Vedran_Crni

covjek mi prodo djelove jos se i namucio s nama kod utovara i sve 5

Posted
hm..možda već ima ali nisam vidio....zašto se ne otvori tema negdje u prodaji "Dobri trgovci" kao zelena lista i "loši trgovci" ka crvena lista i tam se formiraju liste, ako je netko već na crvenoj listi naravno da nitko neće trgovat s njim i neće se zeznut...aktivan sam na jednom forumu di postoji takva lista i sve super funkcionira...mogu se ponuditi pa pomoć oko toga

slazem se sa markom...iako smo to uveli ovo bi mogla biti nadopuna..znaci sve osobe koje su nekoga prevarile i slicno da budu na posebnom popisu tako da se zna....

cak mozda ubaciti link kod oglasa ispod pravila oglasavanja u svakom podforumu na temu sa ocjenama prodavaca/kupaca...

sta kazu ostali?

Posted
slazem se sa markom...iako smo to uveli ovo bi mogla biti nadopuna..znaci sve osobe koje su nekoga prevarile i slicno da budu na posebnom popisu tako da se zna....

cak mozda ubaciti link kod oglasa ispod pravila oglasavanja u svakom podforumu na temu sa ocjenama prodavaca/kupaca...

sta kazu ostali?

nesto kao crna lista i kratki opis.....

moze :palacg

Posted
evo u ovom topic napisit svoja iskustva sa prodavanjem preko foruma pa cemo to uvrstiti u topic

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=21554

Pa zar ovaj topic i dosad nije služia u tu svrhu,evo vam quote-an prvi post i u njemu lijepo piše da se u ovom topicu NAPIŠU iskustva s prodavanjem

Samo je veliki problem šta rijetki čitaju ovaj topic pa je onda puno lakše i učinkovitije otvorit novi topic dramatičnog naslova kojeg če svatko pročitat

Posted

kupac: green_devil , trebao kupit od mene km/h sat ali međutim nije podigao paket, pa ser meni vratio nazad ofc cca 70kn poštarina...

Posted

roko trebao bi se link sa ocjenama kupaca i prodavaca staviti u svaki podforum u prodaji pod sticky..ako se moze naravno..

Posted

Veliki plus Beliju i VWfreaku kao prodavacima!

Pogotovo kaj sam ja kao kupac komplicirao! Sebi dajem minus :bag:

Posted
+ kao prodavacu kolegi "Dizelas"

o da, dizelasu veliki +

kako covjek ima kvalitetnu robu postenu cijenu i jos za dio vrijedan 40 kn hoce se sa mojim kurirom naci negdje u zg da preda :palacg

quote:aco vw

kupac: green_devil , trebao kupit od mene km/h sat ali međutim nije podigao paket, pa ser meni vratio nazad ofc cca 70kn poštarina...

hmmmm, mozda grijesim, ali i ja sam poslao istom dio u pkaetu sa otkupninom prije mj dana i nikad nit otkupnine nit povratne informacije da je doslo :mellow: ja ako postarinu opet za nekog budem placao on mi je troduplo vraca sa odstetom za dusevne boli i kamatama

Posted (edited)

bramba kao prodavatelj veliki +,sve se dogovorili,on poslao,paket upravo dosao,sve doslo citavo

Edited by Robby
Posted

evo ja dajem Trojki ++ 2 komada za korektne trgovine i usluge do sada, za transporte u liku, kompenzacije i trgovanja, te tocnost i postenje :palacg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...