NeniGTI Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 prodavaču Petar001 + sve uredno,bez ikakvih problema,čak mi je dostavil osobno iz bj u zg
FuTz Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) trojka + (prodavač) jučer trgovali za in.pro farove + xenone i sve 5 pošten dječak Edited November 9, 2009 by FuTz
Luka_R32 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Prodavač: nikola24 + ne samo da je prodao po i više nego korektnoj cijeni nego mi je i dofural robu.. svaka čast!
tomica88 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 (edited) rrocadu + kao prodavaču Lazi dva + kao prodavaču Edited November 27, 2009 by tomica88
Veki-os Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 srki-u dva + kao prodavaču,odlične cijene i vrhunska usluga
zvonac Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 (edited) trojka + Svaka cast , sve se dogovorili, nikakvih problema, jos mi i prijevoz do pola puta sredio... Edited November 29, 2009 by zvonac
puks Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 molim jedan + za covjeka pod nickom Vedran_Crni covjek mi prodo djelove jos se i namucio s nama kod utovara i sve 5
srki Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 hm..možda već ima ali nisam vidio....zašto se ne otvori tema negdje u prodaji "Dobri trgovci" kao zelena lista i "loši trgovci" ka crvena lista i tam se formiraju liste, ako je netko već na crvenoj listi naravno da nitko neće trgovat s njim i neće se zeznut...aktivan sam na jednom forumu di postoji takva lista i sve super funkcionira...mogu se ponuditi pa pomoć oko toga slazem se sa markom...iako smo to uveli ovo bi mogla biti nadopuna..znaci sve osobe koje su nekoga prevarile i slicno da budu na posebnom popisu tako da se zna.... cak mozda ubaciti link kod oglasa ispod pravila oglasavanja u svakom podforumu na temu sa ocjenama prodavaca/kupaca... sta kazu ostali?
TROJKA Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 slazem se sa markom...iako smo to uveli ovo bi mogla biti nadopuna..znaci sve osobe koje su nekoga prevarile i slicno da budu na posebnom popisu tako da se zna.... cak mozda ubaciti link kod oglasa ispod pravila oglasavanja u svakom podforumu na temu sa ocjenama prodavaca/kupaca... sta kazu ostali? nesto kao crna lista i kratki opis..... moze
oglascado Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 evo u ovom topic napisit svoja iskustva sa prodavanjem preko foruma pa cemo to uvrstiti u topic http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=21554 Pa zar ovaj topic i dosad nije služia u tu svrhu,evo vam quote-an prvi post i u njemu lijepo piše da se u ovom topicu NAPIŠU iskustva s prodavanjem Samo je veliki problem šta rijetki čitaju ovaj topic pa je onda puno lakše i učinkovitije otvorit novi topic dramatičnog naslova kojeg če svatko pročitat
acovw Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 kupac: green_devil , trebao kupit od mene km/h sat ali međutim nije podigao paket, pa ser meni vratio nazad ofc cca 70kn poštarina...
srki Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 roko trebao bi se link sa ocjenama kupaca i prodavaca staviti u svaki podforum u prodaji pod sticky..ako se moze naravno..
skaut Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Veliki plus Beliju i VWfreaku kao prodavacima! Pogotovo kaj sam ja kao kupac komplicirao! Sebi dajem minus
dvojka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 + kao prodavacu kolegi "Dizelas" o da, dizelasu veliki + kako covjek ima kvalitetnu robu postenu cijenu i jos za dio vrijedan 40 kn hoce se sa mojim kurirom naci negdje u zg da preda quote:aco vw kupac: green_devil , trebao kupit od mene km/h sat ali međutim nije podigao paket, pa ser meni vratio nazad ofc cca 70kn poštarina... hmmmm, mozda grijesim, ali i ja sam poslao istom dio u pkaetu sa otkupninom prije mj dana i nikad nit otkupnine nit povratne informacije da je doslo ja ako postarinu opet za nekog budem placao on mi je troduplo vraca sa odstetom za dusevne boli i kamatama
Robby Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 (edited) bramba kao prodavatelj veliki +,sve se dogovorili,on poslao,paket upravo dosao,sve doslo citavo Edited December 11, 2009 by Robby
dvojka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 evo ja dajem Trojki ++ 2 komada za korektne trgovine i usluge do sada, za transporte u liku, kompenzacije i trgovanja, te tocnost i postenje
Recommended Posts