Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Evo jedan + za Raptor 6767- dofurao mi akumulator i pomogao da ga jucer u snjegu i na -10 stavimo na auto.... sada polo pali ko' mina.... ;x

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bramba +, sve kako je bilo dogovoreno, kao prodavatelj

Petar 001 ++, sve kak je bilo dogovoreno, bilo još nekih poteškoća, sve super riješeno, razgovarali mobom dosta često i dugo, pomogao mi dosta i izišao u susret, dva puta slao paket, dečko je stvarno ok, sve pohvale..kao prodavatelj

Posted
marko.p + kao kupac , jbg bilo malo poteskoca ali trudim se sve rijesit u najkracem roku !

ma sve ok, poteškoća ga da i nije bilo, svaka ti čast...nešto si mi rekao da ćemo zamjeniti kablove ili ti meni 50 kn uplatiti...tih 50 kn mi nećeš uplatit, nije bitno kad si ok, a i mučio sam te malo...a za zamjenu ćemo vidjet nakon nove godine..pitam se je uopće ima potrebe mjenjati ih...

Posted

Malo samoreklame.

Pošto VWCC nema nekakav trader raiting kao što to ima recimo MyHraWeb, prenosim svoj iTrader raiting screen shoot sa MyHraWeba. 100% zadovoljni :D

Trgovao sam dosta i na ovom forumu ali malo tko se sjeti ostaviti feedback posto se to radi preko ovog topica.

itrader.jpg

Posted

nemozes sam sebi davati pluseve...

mozes dati onim ljudima koji su od tebe kupili pa si zadovoljan ...i oni mogu tebi dati pluseve ako su zadovoljni

Posted (edited)

Ah, kad već stavljamo iTrade sa myhraweba :grrr :

1.jpg

2.jpg

3-1.jpg

Poanta mog posta je da ne bi bilo loše i na VWCC staviti iTrade pošto je tako ljudima lakše ocijeniti uslugu. S time da meni sigurno 20tak ljudi nije ispunilo iTrade jer ne znaju da to postoji i šta to uopće znači.

Edited by Raptor6767
Posted (edited)

srki + (dilercina dijelova)

dvojka + (trebalo mu je malo duze al rjeseno)

Edited by Troni
Posted
nemozes sam sebi davati pluseve...

mozes dati onim ljudima koji su od tebe kupili pa si zadovoljan ...i oni mogu tebi dati pluseve ako su zadovoljni

Ako misliš na Veky-a nije si dao plus, samo je htio pokazat da se može sa njim trgovat bez grča ;)

Po meni sasvim ok, zato i sluzi ovaj topic...

Posted (edited)

daj pojasnite to malo..a ne tako samo napisati..

znaci dajete mu i plus i minus ili ??

dajem flameu + kao prodavacu...kape su odlicne

Edited by srki
Posted
daj pojasnite to malo..a ne tako samo napisati..

znaci dajete mu i plus i minus ili ??

Dajem flameu + jer sam zadovoljan uslugom i kapom,došla je na vrijeme,uredna,kvalitetna i evo i danas mi ne silazi s glave.

A - zbog naknadno iskrsnulog problema s cijenom poštarine,ali nema veze,sad znamo za ubuduće.

:respekt

Posted
A - zbog naknadno iskrsnulog problema s cijenom poštarine,ali nema veze,sad znamo za ubuduće.

:respekt

Ne budi picajzla zbog par kuna :bleh

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...