Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kao prodavaču

tomica +

kako je covjek rekao tako je i bilo i jos dosao pred nas

u super stanju sjedala :palacg

Posted
kao prodavac: dvojka+ lik je car,obrva koju sam kupio je odlicna.

a plus kao kupcu? :)

Posted
Dajem flameu + jer sam zadovoljan uslugom i kapom,došla je na vrijeme,uredna,kvalitetna i evo i danas mi ne silazi s glave.

A - zbog naknadno iskrsnulog problema s cijenom poštarine,ali nema veze,sad znamo za ubuduće.

:respekt

potpis

Posted (edited)

TIGAR1 - iz razloga jer nije preuzeo pošiljku, koja je na pošti stajala cca 10 dana, pod izlikom da nije dobio potvrdu od poštara... a koliko ja znam takvu potvrdu ti daju na ruke :palacd

Edited by Mario91
Posted

filipe kao sto nemozes ebi davati + , isto tako nemozes ni -...

Napravio sam malu promjenu u temi..svatko tko ima minus napisan je crvenom bojom kako bi bilo uocljivije na koga se mora paziti

Posted (edited)

+ filipzg kao prodavac..sve korektno..

evo tema je jos malo preuredena, da sve skupa bude uocljivije

Edited by srki
Posted (edited)

evo da i ja napisem

kao prodavacu

lazo +

dizelas+(jedan od najkorektnijih ljudi sta sam upoznao)

kao kupcu

tequila+

green devil +

mexx +

Edited by wicked hitrec
Posted (edited)

baljulji + sve kako je rekao tako je i bilo

stivic + poslo mi grill za nikakvu lovu ja sretan .....

smoki +,+ (trgovo dva puta oba dva puta kako je rekao kralj čak mi i popust dao na drugu posiljku)

Edited by smmania
Posted
baljulji + sve kako je rekao tako je i bilo

stivic + poslo mi grill za nikakvu lovu ja sretan .....

smoki +,+ (trgovo dva puta oba dva puta kako je rekao kralj čak mi i popust dao na drugu posiljku)

Smmania + kao kupac sve napravljeno kako smo se i dogovorili! PS znači dobro je bilo zapakirano kad niš nije puklo, a bilo je lomljivo :palacg

Posted (edited)
zapakiro si covjece dok sam otvorio,da su igrali nogomet s tim nisu mogli polomit

:rotfl :rotfl :rotfl bolje tako nego da plaćaš cca 10-15kn za faking oznaku lomljivo :palacg

Edit : ovo nije išlo nikog, da me netko ne bi krivo shvatio! Inače se kreću tako cijene za oznaku lomljivo (točnije sve ovisi o paketu) zato i je to napisano! :palacg

Edited by Baljulji
Posted

Ne vidim zasto bi zbog toga trebao dobiti minus, vjerovatno covijek nije imao vremena to poslikati,a naletio kupac i onda je prodao volan, jer ti nisi rekao da uzimas 100% pa je malo glupo odbiti kupca koji ce ga kupiti zbog nekog ko ce ga mozda uzeti..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...