Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Na jednom drugom forumu ima zgodni gumbić za Bumpanje topica u Oglasima

bumpn.jpg

Jel se to može uvest i ovdje da se izbjegne 100 replayova u samom topicu.

Guest voda-os
Posted (edited)

zanimljiva ideja

još možda da se napravi da se nemože uvijek stiskat nego kao neka brojalica, svakih 14 dana da ona postane omogućena autoru topica/oglasa da je stisne...s time će se automatski spriječiti silni bump i kad se stisne nemože se narednih 14 dana itd...

pa da piše kao za edit : this post has been edited...tako i za bump: this post has been BUMPED...

moderatori bih imali manje posla i manje warnova, žaljenja i slično....

jel bi moglo proć?

Edited by voda-os
Posted
zanimljiva ideja

još možda da se napravi da se nemože uvijek stiskat nego kao neka brojalica, svakih 14 dana da ona postane omogućena autoru topica/oglasa da je stisne...s time će se automatski spriječiti silni bump i kad se stisne nemože se narednih 14 dana itd...

pa da piše kao za edit : this post has been edited...tako i za bump: this post has been BUMPED...

moderatori bih imali manje posla i manje warnova, žaljenja i slično....

jel bi moglo proć?

Da, da samo ne znam jel ima mogućnost te "brojalice".

Vidit ćemo šta admini kažu.

Posted

uposlit cu naseg webmastera skecu s tim, hvala na prijedlogu

Posted
Da, da samo ne znam jel ima mogućnost te "brojalice".

Vidit ćemo šta admini kažu.

Dao sam gore link i ondje sve piše.

"...Per member group you can control the minimum time between bumps..."

Posted

a jedno važno pitanje.. šta kad netko hoće smanjit cijenu? npr.. ostavite mu mogućnost da editira prvi post... ali kad on editira nitko neće znati dok idući put ne bumpa... :palacd

nije to baš neko dobro rješenje...

Posted

Bumpanje sa promjenom cijene je dozvoljeno. Bumpanje bez ikakve promjene svaka 2 tjedna.

Posted
Bumpanje sa promjenom cijene je dozvoljeno. Bumpanje bez ikakve promjene svaka 2 tjedna.

to je već dobro obavljen posao.. :palacg

Posted

Ovo sa "bump this topic" tipkom bi bilo dobro ako se može instalirat da se izbjegne masu "bump" postova

Edit oglasa je poželjan,a ne da nekon postanja oglasa u roku 4 minute ima 3 reply post-a tipa-"da,zaboravio sam cijenu","evo i broj mob-a" i slično :palacg

Bump je svakih 14 dana,po milijunti jubilarni put,a ako ste smanjili ili povisili cijenu,neku normalnu cifru a ne za 3 kune gori -doli onda smijete bump-at tj dignut oglas sa novom cijenom :palacg

Guest voda-os
Posted

Fog je sve rekao, vidjet ćemo šta kaže webmaster u svakom slučaju mala stvar koja će puno pomoći i poboljšati stvari u oglasima :palacg

• 1 month later...
Posted

...problem je u tome sto nemamo trenutno nikog tko bi (azurno) radio tu administraciju, pa ako ima dobrovoljaca neka mi se jave na pm

• Create New...