Perkan Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Na jednom drugom forumu ima zgodni gumbić za Bumpanje topica u Oglasima Jel se to može uvest i ovdje da se izbjegne 100 replayova u samom topicu.
Guest voda-os Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 (edited) zanimljiva ideja još možda da se napravi da se nemože uvijek stiskat nego kao neka brojalica, svakih 14 dana da ona postane omogućena autoru topica/oglasa da je stisne...s time će se automatski spriječiti silni bump i kad se stisne nemože se narednih 14 dana itd... pa da piše kao za edit : this post has been edited...tako i za bump: this post has been BUMPED... moderatori bih imali manje posla i manje warnova, žaljenja i slično.... jel bi moglo proć? Edited February 22, 2009 by voda-os
Perkan Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 zanimljiva ideja još možda da se napravi da se nemože uvijek stiskat nego kao neka brojalica, svakih 14 dana da ona postane omogućena autoru topica/oglasa da je stisne...s time će se automatski spriječiti silni bump i kad se stisne nemože se narednih 14 dana itd... pa da piše kao za edit : this post has been edited...tako i za bump: this post has been BUMPED... moderatori bih imali manje posla i manje warnova, žaljenja i slično.... jel bi moglo proć? Da, da samo ne znam jel ima mogućnost te "brojalice". Vidit ćemo šta admini kažu.
TheFog Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 uposlit cu naseg webmastera skecu s tim, hvala na prijedlogu
Guest STOP Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Da, da samo ne znam jel ima mogućnost te "brojalice". Vidit ćemo šta admini kažu. Dao sam gore link i ondje sve piše. "...Per member group you can control the minimum time between bumps..."
Mark Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a jedno važno pitanje.. šta kad netko hoće smanjit cijenu? npr.. ostavite mu mogućnost da editira prvi post... ali kad on editira nitko neće znati dok idući put ne bumpa... nije to baš neko dobro rješenje...
pikzibner Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bumpanje sa promjenom cijene je dozvoljeno. Bumpanje bez ikakve promjene svaka 2 tjedna.
Mark Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bumpanje sa promjenom cijene je dozvoljeno. Bumpanje bez ikakve promjene svaka 2 tjedna. to je već dobro obavljen posao..
Mark Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 stavi se bump jedna tipka i druga tipka bump za promjenu cijene... i gotovo..
oglascado Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ovo sa "bump this topic" tipkom bi bilo dobro ako se može instalirat da se izbjegne masu "bump" postova Edit oglasa je poželjan,a ne da nekon postanja oglasa u roku 4 minute ima 3 reply post-a tipa-"da,zaboravio sam cijenu","evo i broj mob-a" i slično Bump je svakih 14 dana,po milijunti jubilarni put,a ako ste smanjili ili povisili cijenu,neku normalnu cifru a ne za 3 kune gori -doli onda smijete bump-at tj dignut oglas sa novom cijenom
Guest voda-os Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Fog je sve rekao, vidjet ćemo šta kaže webmaster u svakom slučaju mala stvar koja će puno pomoći i poboljšati stvari u oglasima
TheFog Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ...problem je u tome sto nemamo trenutno nikog tko bi (azurno) radio tu administraciju, pa ako ima dobrovoljaca neka mi se jave na pm
Recommended Posts