Tomek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 khm, glupo pitanje mozda ali gdje mi je uplatnica da uplatim clanarinu za 2009g ? mislim 3 mj. je vec, a u mom postanskom sanducicu nema uplatnice za clanarinu jos uvjek??? I jel se moze clanarina uplatit internet bankarstvom? (ako moze dajte broj racuna isl. podatke, kaj sve treba od podataka...) mislim treba pomoc klub zar ne? , nije valjda da klubu vise netreba lova Poz svima iz uprave kluba Tomek
feljan Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jel se moze uplatit internet bankarstvom? onaj upitnik sam ispunio prosle god i ne vidim razlog da ga opet popunjavam pa bi calnarinu rjesio prek neta ak je to moguce.
Bego Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 huh..ja sam ispunio "upitnik" i nisam nista dobio na mejl, ako sam uopće šta trebao dobiti? dobit ću na adresu uplatnicu? i mene zanima jel mozemo to rjesit preko internet bankarstva i onda samo napravim screenshot da sam uplatio i pokazem nekom nadležnom
kreza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jel se moze uplatit internet bankarstvom? onaj upitnik sam ispunio prosle god i ne vidim razlog da ga opet popunjavam pa bi calnarinu rjesio prek neta ak je to moguce. zašto nebi moglo! jel imaš broj žiro računa.......
Bego Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 helpajte.. ispunio sam onaj upitnik, šta dalje? trebam nesto isprintati i onda to poslati nekamo? gdje skinuti taj formular???
oglascado Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 helpajte.. ispunio sam onaj upitnik, šta dalje? trebam nesto isprintati i onda to poslati nekamo? gdje skinuti taj formular??? Nemoj postat ljute smajliće,jer prvo i osnovno malo prouči pravila fouma avatar ti nije ni blizu pravilima foruma....kako očekuješ pomoć ako se ne pridržavaš pravila i nisi ni upoznat s njima Lijep pozdrav
Bego Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 (edited) ljut sam što sam glup i nemrem to nac sry za avatar, krivo sam skuzio pravilo... edit:prije ovog posta sam promjenio av ali opet je isti.. Edit2: evo ga:D Edited March 4, 2009 by Bego2
Speedy-RI Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja jucer dobio uplatnicu svoju za ovu godinu, danas lijepo idem uplatiti
miro Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 helpajte.. ispunio sam onaj upitnik, šta dalje? trebam nesto isprintati i onda to poslati nekamo? gdje skinuti taj formular??? ...eeee sad taj ispunjeni formular posalji na adresu koja je u formularu (sa uplatnicom)
Bego Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ...eeee sad taj ispunjeni formular posalji na adresu koja je u formularu (sa uplatnicom) ajd dobro, necu pitat 100 puta za uplaćivanje preko neta
dalibor Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 meni uvjek dolazi u svibnju miro zna da sam tad kuci
ma.RI.n Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 bilo bi zanimljivo znati koliko ima uplata i velikih ljubitelja VW kluba
TheFog Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 i je li vodstvo kluba zadovoljno članovima? prvi koji ne iskazuje svoje (ne)zadovoljstvo, vec pita za zadovoljstvo u suprotnom smjeru
ma.RI.n Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 danas za sve trebju novci i drago mi je da mogu simbolično pomoći vodstvu kluba na čelu sa samozatajnim predsjednikom (i njegovim pomoćnicima i prijateljima koji su aktivni u organizaciji susreta kluba)koji je JAKOOOOOO puno napravio za ovaj klub...neću previše mudrovati nego pozivam članove da uplate članarinu da se u budućnosti susret razvije u veliki događaj jel je na dobrom putu koji mi možemo ubrzati...
Turash GTI Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 meni je došla uplatnica pa čekam da sjedne lova pa uplačujem odmah zanima me ispunio sam narudjbu za majicu i nalju i naručio a nije niš stiglo zašto?
master Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 prvi koji ne iskazuje svoje (ne)zadovoljstvo, vec pita za zadovoljstvo u suprotnom smjeru e iskreno i sam sam to htio pitati jer mi došla uplatnica prošli tjedan kući, kad dođem u ogulin budem uplatio jer sam sad duže vrijeme u rijeci. Iskreno svake godine 100kn članarine se isplati dati, tim malim dijelom stvarno se pomogne klubu u organizaciji jer sumnjam da je meet organizirati mala cijena(mislim na VWTS), a meni se osobna jedna članarina isplatila na kupnji DVD-a 1000kn plus još par puta pa razmislite moj prijedlog bi bilo napraviti listu i na home page staviti ko je član i uplatio članarinu za dotičnu godinu, a ako ne nabaciti u profil opciju: član kluba ili član foruma
rogy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 evo ove godine se prvi put učlanujen...platia san i posla uplatnicu...sad bi triba dobit iskaznicu ili?
srki Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 dobit ces iskaznicu kad se skupi dovoljan broj clanova za pravljenje iskaznica, tako da odmah znas da ce proci nesto vremena, nece ti doci odmah sljedeci tjedan
tomo_mk1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 (edited) evo i ja bi ove godine uplatia clanarinu po prvi put,al me zanima kako?! neman ni uplatnicu ni nista,jel mi to treba poslat vodstvo kluba ili sta,koga treban kontaktirat?! HELP!!! Edited March 12, 2009 by tomo_mk1
rogy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 evo i ja bi ove godine uplatia clanarinu po prvi put,al me zanima kako?! neman ni uplatnicu ni nista,jel mi to treba poslat vodstvo kluba ili sta,koga treban kontaktirat?! HELP!!! tomo ode ispuni sve sta triba, imas na pocetnoj stranici vw cluba croatia pise ti " uclani se" i onda zatrazi da ti posalju poston uplatnicu i upisnik... i onda kad sve uplatis, ispunis, kopjiu uplatnice skupa sa upisnikon posalji gore opet njima i onda cekaj iskaznicu
Emma Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 stigla mi uplatnica danas i uplatila sam....upisnik ispunjen uplatnica kopirana...mogu ju dat samo fogu il ju baš moram poslati?aaaa striček fog mogu ju tebi predat u subotu?
TheFog Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 najbolje bi bilo da je posaljes, jer ja ne radim taj dio nego miro
Recommended Posts