tomo_mk1 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 evo ovako iman jedan problem:napravia san sve kako mi je receno,al ne mogu isprintat onaj upisnik a niti ne mogu vam poslat email da mi ga vi posaljete. nadan se da cete mi pomoc. pozz
Emma Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 najbolje bi bilo da je posaljes, jer ja ne radim taj dio nego miro poslano jutros
rogy Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 evo ovako iman jedan problem:napravia san sve kako mi je receno,al ne mogu isprintat onaj upisnik a niti ne mogu vam poslat email da mi ga vi posaljete. nadan se da cete mi pomoc. pozz traži od njih da ti posalju poston sve
Tomek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 eto stiglo mi konacno danas pismo od VW kluba, i ja odma kao pravi uzorni clan trk an postu, uplatio i odma posalo u koverti nazad placeno sa ispunjenim upitnikom. iako vidim svakave dobre prijedloge: 1. bas bi mogli nekako internet bankarstvo napravit, pa recimo samo potvrdu placanja i digitalno ispunjen formular posaljes na email kluba... misilim ima klub valdja internet bankarstvo pa svaki dan moze vidjet tko je uplatio clanarinu.. 2. bilo bi zgodno ovo da ljevo pise Clan: kluba (ako je paltio clanarinu ili samo Clan: Foruma 3. zgodno bi bilo da se na forum stavi i lista ljudi koji su platili clanarinu... pa da se i vidi koliko as ima vjernih, i o kolkim parama se tu radi... ljepi pozdrav drugovi i drugarice iz svima nam dragog naseg VW kluba
TheFog Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 1. naravno da je moguce platit internet bankarstvom i emailom poslat potvrdu o uplati umjesto postom kopiju uplatnice 2.,3. radi se na tome
david010 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ako sam dobro skuzio mi koji smo vec clanovi tj uplatili tih 100kn ali prosle godine trebali bi samo dobiti uplatnicu ili???
miro Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ako sam dobro skuzio mi koji smo vec clanovi tj uplatili tih 100kn ali prosle godine trebali bi samo dobiti uplatnicu ili??? Bez obzire ako ste i platili prosle godine i za ovu godinu dobivate upisnik sa uplatnicom. Upisnik iz razloga ako je doslo do promjena Vasih podataka.....onda, isti taj upisnik (sa uplacenom uplatnicom) vratitite na adresu koja je navedena na samome upisniku.
puks Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Da ne ispadnem neuljudan al mislim da bi to sa clanskim iskaznicama i uplatnicama trebalo malo ubrzati jer vec dosta dugo cekam iskaznicu
miro Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Da ne ispadnem neuljudan al mislim da bi to sa clanskim iskaznicama i uplatnicama trebalo malo ubrzati jer vec dosta dugo cekam iskaznicu isprike za cekanje...upravo si na redu..pozdraVW
Wild child Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 evo ovako iman jedan problem:napravia san sve kako mi je receno,al ne mogu isprintat onaj upisnik a niti ne mogu vam poslat email da mi ga vi posaljete. nadan se da cete mi pomoc. pozz Isti problem pa ak nije bed da mi sve to pošaljete na adresu Mišael Medvidović V. Kovačića 26 10 020 N Zgb Unaprijed hvala!!
Tomek Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 1. naravno da je moguce platit internet bankarstvom i emailom poslat potvrdu o uplati umjesto postom kopiju uplatnice 2.,3. radi se na tome drugar dipl.ing. fog 1. ajd fino onda stavi jedan novi zakljucani topic sa uputama kako platiti clanarinu putem neta. u topicu stavi broj racuna kluba adresu is ve potrbne podatke za net bankarstvo. a i ovaj upisnik isto bi mogo stavit na net pa link na njega da ga ljudi mogu skinut u wordu recimo ispunit i poslat. i nakraju na koji mail da se salju ispunjeni upisnici i potvrda uplacene clanarine. eto ako to sredis, zasluzio si cevape il pivu najmanje 2-3. za svaku pohvalu
Luka_R32 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 khm, glupo pitanje mozda ali gdje mi je uplatnica da uplatim clanarinu za 2009g ? mislim 3 mj. je vec, a u mom postanskom sanducicu nema uplatnice za clanarinu jos uvjek??? isti slučaj kod mene, jel se to može kak rješit?
puks Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 I ja bi se zahvalio na iskaznici i naljepnici h v a l a ! ! !
tomica88 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 evo da i ja nešto pitam...platio sam za ovu godinu već prije ali me zanima jel se dobija nova iskaznica ili ostaje ova stara sori ako je već bilo priče o tome ali ja nemogu naći
feljan Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jja isto izubio uplatnicu. zna netko broj racuna od kluba ili ak ima uplatnicu nek ju skenira jer ne mogu skinut upisnik prek neta. hvala
Petar_im Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja nekidan uplatio...jel potrebno slat nazad kopiju uplatnice i onaj upitnik? ? ?
miro Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 jja isto izubio uplatnicu. zna netko broj racuna od kluba ili ak ima uplatnicu nek ju skenira jer ne mogu skinut upisnik prek neta. hvala IMAS PM
Wild child Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Meni nitko da odgovori :plac :plac :plac :plac :plac
rogy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 sta se tice mene sve je doslo samo jedna mala zamjerka na iskaznici mi pise Rogolj umisto Rogulj al nema veze
Recommended Posts