FuTz Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 (edited) Evo da i ja predstavim svoju mašinu, Golf III, '96. god, "special", sva oprema osim kože, pa čak i climatronic.. ima i neka muzika, 4 kanalno JVC pojačalo, 2 kanala u bridgeu za sub - magnat b30 - 250/800W, te preostala 2 za zadnje elipse - hertz.. prednji sistemi su hertz spojeni na radio direkt.. u planu je stavit još jedno 2 kanalno pojačalo za sub, te ovo 4 kanalno za prednje i zadnje zvučnike Evo malo slika: Komentare možete ostaviti na dolje navedenom linku: Komentari Edited April 2, 2009 by FuTz
FuTz Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 (edited) Da ne bude da se ništa nije radilo... evo novosti zahvaljujuć kolegi Gordanu, na forumu poznat po nicku "trojka", trampao sam se za sat s njim, a ja njemu dao xenone.. Kazaljke su nažalost bile bijele jer si je on uzeo one orginal narančaste, no uz malo mašte, ja sam si napravio čak i bolje (barem meni).. uzeo spray i prefarbao ih.. Evo i slika: Edited April 20, 2009 by FuTz
FuTz Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 (edited) Op, op.. malo večerašnjeg pičkuriranja.. Evo slika; Komentare možete ostaviti na dolje navedenom linku: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=24262 Edited June 3, 2009 by FuTz
FuTz Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 (edited) Op op op opppp opp sjeo i Alpine 9886 radio... Edited June 7, 2009 by FuTz
TROJKA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 (edited) evo nesto se radilo frendu pa sam to zabiljezio pa bum to stavil sim ovako je naravno pocelo bilo je tu i trulezi ali sankcionirano sve odradeno i filer...majstor jura31 odraduje a ja sam mu navijac...drzim mu moral na max i ono obojano ostale slike ce vlasnik staviti http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=24262 Edited June 6, 2009 by trojka
FuTz Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 (edited) Evo nešto.. Jedna umjetnička hahaha, koji nered okolo.. Po preporuci "likova"; "said" i "trojka" s foruma da se skine carbon sa climatronica i ručki vrata... uspješno odrađeno, hvala likovima, bolje izgleda Komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=24262 Edited June 26, 2009 by FuTz
FuTz Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 (edited) Pa reko, bio bi red da se pohvalim s novim felgicama Komentare možete ostaviti na dolje navedenom linku: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=24262 Edited July 10, 2009 by FuTz
FuTz Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 (edited) Stigla nova tablica konačnoooo Sprejevi čekaju na farbanje čeljusti i doboša u crveno Bliži pogled na novu(e) felgu(e) Jedna umjetnička, kao uvijek, naravno.. To-do lista u narednih par dana * ofarbati čeljusti kočnica i zadnje doboše * skidanje ovog starog poliesterskog badlooka i pravljenje pravog limenog * pravljenje clean looka na prednjem braniku, tj. zatvaranje žmigavaca i pravljenje skroz oblog branika bez crta * nabavka desnog praga (samo lajsna, jer je nisam ni imao) i čep lijeve lajsne, vidi se na slici gdje je felga iznad - ali ovo u skorije vrijeme, bitne su mi ove 3 stavke iznad Eto, to je to.. u narednih par dana ćete vidjet novi - Das Auto. Komentari Edited July 16, 2009 by FuTz
FuTz Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Evo kako će izgledat budući look, na brzinu napravljeno u PSu, pa nije bša neka kvalitetA
FuTz Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 (edited) Staro Budući izgled Komentari - klik Edited July 16, 2009 by FuTz
FuTz Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 (edited) Nešto se radilo danas, pa da to objavim Priprema: Bušilica s drot četkom Pogled.. Priprema za farbanje - temeljne Temeljna "nabačena" Susšššššenje.. pa onda črrvena Fajnal produkt Komentari - klik Edited July 17, 2009 by FuTz
FuTz Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 (edited) Stigli podizači haube... Auto je sad kod majstora na izradi bad i clean looka.. pa će bit sliak za koji dan Komentari - klik Edited July 20, 2009 by FuTz
FuTz Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 (edited) Bad look - izrada Komentari - klik Edited July 20, 2009 by FuTz
TROJKA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 (edited) nisam stigao prije staviti...evo tek malo popecan bad look Komentari - klik Edited July 20, 2009 by trojka
TROJKA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 evo gotof bad look sve super ispalo.....samo nocne za sada Komentari - klik
FuTz Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Evo malo slikica badlooka; Čekam komentare za tablicu, da'l je na dobro mjesto stavljena i jel dobro odrađen posao? Komentari - klik
FuTz Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 (edited) Evo malo slikica što se radilo... Dodani lifteri, badlook slike po danu... Slijedi promjena selena, kugli, krajnika spona... i farbanje prednjih čeljusti Komentari - klik Edited August 1, 2009 by FuTz
FuTz Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 (edited) Pozzz! - hehe.. nije me dugo bilo, pa da malo osvježim topić! od prošlog posta: Slijedi promjena selena, kugli, krajnika spona... i farbanje prednjih čeljusti RJEŠENO! Te sam poslije toga bio i na optici i poslije na tehničkom i prolaz bez ikakvih problema U međuvremenu rješen i desni (suvozačev) prag, ako ste pratili projekt vidjeli biste da nije bilo lajsne .. to je kupljeno i stavljeno Uslijedila je - doduše malo prerana priprema za zimu, al neka, nek se imaju zimske gume i čeličnjače, zamjenjen i antifriz.. LOWRIDER EDIT: Zaboravih reći da sam poslušao savjet za tablicu.. prebacio sam je na branik, al skupa sa okvirom, nisam htio lijepit Komentari - klik Edited October 26, 2009 by FuTz
FuTz Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Zamjena farova iz kineskih u in.pro sa xenonom 6000k i izmjena crijeva oduška u nastavku : ==> DAN I. Pogled na avto; Skinuto Evo ga, ma**** mu** hhh za prodaju Ovo je već nešto.. Ohohooho Radna okolina.. KRAJ I. dana, ispao mi far na pod i razbio se, dok sam bio u autu i nešto prčkao.. Dan II. Tu uskače Gordan, inače "trojka" s foruma i nalazi vozačev far za donaciju organa - tj. stakla - fala gogy Vire organi.. GLAVNI ALAT Donacija Far iz kojeg je "organ" doniran Kraj dana II. DAN III. U međuvremenu skužio gdje ulje curi, pa sam kupio crijevo i usput ga promjenio (crijevo oduška ulja) Crijevo i Shell Helix Diesel Plus u nastavku (da nadosipam ostatak koji je iscurio) Evo je, nova cijev Evo ih, čuvam ih sad k'o oči u glavi A taj dan sam dobio i vjernog "pomoćnika" Polako skidanje.. Evoooo ga.. Bliže I vozačev.. Legao.. Zvijer.. Preeej******** I par modnih... To'j to Komentari - klik
FuTz Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Prekjučer opran motorni prostor (nakon curenja ulja iz one cijevi za odušak uljnih para, tj. ulja - cijeli motor je bio usr****... ali sad je to rješeno Komentari - klik
FuTz Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Evo čak 2 nova iznenađenja :) (prljav avto, i naravno, novi sitzevi, Recaro iz "trojkinog" auta) Komentari - klik
FuTz Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 (edited) Uslijedilo pranje, pa evo neke nove fotke s novim farovima, al' s čistim autom hehe Komentari - klik Edited December 13, 2009 by FuTz
FuTz Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 (edited) Danas posjetio Zagreb.. bio kod Daria Lj. - da pohvalim odmah, legenda čovjek :palci Uzeo borbetice.. evo pičkr: 7.5Jx16, ET 35 9Jx16, ET 15 Rubovi su ispolirani čist ok, treba samo prefarbat srce i to je to Puno sam bolje i jeftinije čak prošao s Dariom, nego s Mariom iz Osijeka :) Komentari - klik Edited December 15, 2009 by FuTz
FuTz Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Evo da bacim jednu sliku s novim farovima po noći.. Praonica navečer Komentari - klik
FuTz Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Stigloo je nešto direkt od "jura31" hehe.. Pa, evooo ih... Nešto "kao" gunmetal .. Komentari - klik
Recommended Posts