RI VW Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ovako, imam jedan problem sa satom na forumu....... znaci meni je jaaako dugo vremena sat poremecen na forumu....neznam dal je tako svima ili samo meni? znaci sad je npr 21.00 a meni pise da je 19.50.....znaci nekih sat i deset minuta mi kasni.... sta je problem, jel do mene il do neceg drugoga?
RI VW Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Bez brige... nije do tebe Aha, ajde bar nesto , nego jel se moze sta tu napraviti? Jer ono malo je to zbunjujuce.....
mrki Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ta tema se vec provlacila po forumu i bilo je upita i s moje strane al to niko nije shevio pa vjerovatno nece ni sad
RI VW Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ta tema se vec provlacila po forumu i bilo je upita i s moje strane al to niko nije shevio pa vjerovatno nece ni sad A ono, bilo bi ok da se to rijesi, al ako se nemoze.......jbg
tomo_mk1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 uh otkad je ovo problem,ne brini se sta ce ti sat ode na forumu onako ti je vec odavno vrime stalo...
RI VW Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 bilo vec par puta, imas search Pa ok, probao sam potraziti ali neuspjesno....... a btw. ako je bilo sta onda nebi trebalo to rijesiti.......
srki Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 a valjda se ne moze, neznam bilo je zalbi ,ali admin nisu reagirali
RI VW Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Malo offtopica, al da ne otvaram novu temu..... Sad kad smo kod tog pretrazivanja......upisem tu u Feedback u onaj za trazenje "sat" i izbaci mi ovo: Search Results You searched for: sat Unfortunately your search didn't return any results. Try broadening the search parameters by searching by different keywords or altering the format of your search. Remember to use the wildcard '*' to increase the number of matches. Apple* will match 'apple' and 'apples'. Search Again? a kad listam sve stranice po redu nađem 2 teme sa naslovom "sat" http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=5828 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=2168 i sad kazete ljudi searchaj malo......pa ak omeni nemoze nac po imenu teme, pa onda stvarno katastrofa..... ne kazem ja sad da je sad tu neko kriv, al ono.....
mrki Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 bilo vec par puta, imas search A search je malo za nijansu jaca stvar foruma,za razliku od vremena,da da da!Radi savrseno ko kita mog pokojnog dede i uskoro moja. Ima tu nedostataka ohoho ali WTF,treba uzivati u ostalim dobrim stvarima sto se odje nudu,a nee?
RI VW Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 A search je malo za nijansu jaca stvar foruma,za razliku od vremena,da da da!Radi savrseno ko kita mog pokojnog dede i uskoro moja. Ima tu nedostataka ohoho ali WTF,treba uzivati u ostalim dobrim stvarima sto se odje nudu,a nee? Ma naravno...nije da se sad zalim zbog tog searcha.......nego kad mi dođu ljudi ko srki pa kazu koristi search......
Emma Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ma naravno...nije da se sad zalim zbog tog searcha.......nego kad mi dođu ljudi ko srki pa kazu koristi search...... onda ga šupi za uho hvala na pitanju ta čukica me živcira odkad sam tu samo mi bilo glupo pitat "zašto" reko ajd nije bitno ko ju šljivi
Gogi Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ja sam si namjestio... kasni samo 10-12 minuta, kako kad....
srki Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 (edited) namjesti si onda na kompu sat po ovom na forumu i rjeseno heh sta se odmah ljutis samo sam ti rekao, jesi probao staviti pod " http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....e=%2Bsati+kasni evo iz prve, upisao sati kasni, a mozes i samo sat kasni i izbaci 10-tak tema , od toga su dvije o satu Edited April 3, 2009 by srki
RI VW Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 namjesti si onda na kompu sat po ovom na forumu i rjeseno heh sta se odmah ljutis samo sam ti rekao, jesi probao staviti pod " http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....e=%2Bsati+kasni evo iz prve, upisao sati kasni, a mozes i samo sat kasni i izbaci 10-tak tema , od toga su dvije o satu Ma frende ne ljutim se krivo si skuzio.....samo sam tebe uzeo za primjer.....jer ono neko stavi neku temu i onda mu svi kazu sta nisi searchao......jer ja se nekad za nes znam ubiti da nađem i nikako.....ovo sam uzeo kao primjer, napises naslov teme pa ti ne izbaci.......
Recommended Posts