Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
daj jel mos vidit sta je sa tin autom,bi li ga tija prodat i ako mos bacit koji sliku...naravno ako ti nije problem :)

ne vjerujem da bi prodavao,tj ovo ljeto nije htio sad jeli promjenio mišljenje neznam provjerit cu :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
ne vjerujem da bi prodavao,tj ovo ljeto nije htio sad jeli promjenio mišljenje neznam provjerit cu :)

i ja san ga ovo lito pita bili ga proda,al nije tija...mozda je sad prominija misljenje...jel imas kakvu sliku tog auta?

Posted
i ja san ga ovo lito pita bili ga proda,al nije tija...mozda je sad prominija misljenje...jel imas kakvu sliku tog auta?

nemam,pitat cu ga bili je prodao ako bi posalt cu ti jja par slika ;)

Posted
E moj roko, kad za jedno 20 godina budes gledo ove slike reci ces sam sebi koji si luđak bio i sta si sve unistio. Onda ce jedan rrado vrijediti masne pare, bio trul razbijen ili sta vec, samo da ga nađes :D

kada ce vrijediti milijone, on ce drzati unuke u krilu i govoriti.

JEL VIDIS CA JE DIDA IMAO :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

Posted

Porsche 928 5.0 285 ks automatic 212 000 km 3 vlasnik

u Ivancu je,2000€

227aec61de075a4b8abfbd1.jpg

8e949cbace612e4abb49eb2.jpg

8bb2472455978a4aa94282e.jpg

90100a60303c8040ae55562.jpg

Posted

Kako li ga je netko samo uspio unistiti tako!?

Jedino sto ''vrijedi'' su felge kolko tolko. Inace prije bi uzeo golfa 2 1.6d za 1300€ nego ovo

Posted

a je da je grob naspram kakvih ima boljih, ali nemos mjerit dvojku dizela sa 928, al da bi i ja jednako bi napravio kao sven,

roko sad je bolje, spomenici stoje, sad mogu dolazit gazde bivsi lampase paliti :lol2

Posted

Prethodni vlasnik ga je doveo u fenomenalno stanje,vecinu dijelova je narucivao iz DE posto nema zamjenskih,valjda ga je ovaj trenutni vlasnik tako unistio....

Posted

dobra cijena za porš-a ali kako je unisten to je taman!

koliko toga fali samo sta se vidi na slikama ili je unisteno..samo da mi je znat u kakvom je stanju motor ali zapravo nema veze jer trosi ko brod ta 5.0..

Posted

Gdje nabavit novu armaturu osim ako se ova ide tapeecirat u kozu. Vidim fali dosta plastikica i gluposti u interijeru ? Sumnjam da toga bas ima na svakom cosku.

Limarija je ''manji'' problem. Lajsne, svjetla i to bi se jos mozda nekako i naslo ali..

Posted (edited)

jao kako je ruzan ovaj porshe nemogu vjerovat,a sto je rascerupan ispacen nikakav to je vec prica za sebe...da mi ga doveze ispred oci tuzio bi ga :gleda:hehe :hehe

Edited by VWlaho

• Create New...