Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Kako ce se ovih autiju dokopat netko preko veze za niakkve pare. Tako je moj frend kupio M3 cabrio za 90 tisuča kn.

Nevjerovatno..

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To obično tako biva dobro došli na balkan

Nego nisu to samo ta dva primjerka ima tu desetaka automobila istog ranga, za svakoga po nešto!

Posted
To obično tako biva dobro došli na balkan

Nego nisu to samo ta dva primjerka ima tu desetaka automobila istog ranga, za svakoga po nešto!

Onda je cijeli svijet balkan sto se toga tice!!!

a auti su da boli glava, jos samo da je upecat vezu i vricu para, nebi mi sreci bilo kraja :rolleyes:

Posted
Jednom sam kupio Passata 16V 91. god. Auto je došao iz Švicarske u Hr.

Čovjek ga je kupio novoga u CH , dolazio kod mene na ljetovanje , kasnije se doselio i uvezao auto.

Auto je u papirima bio 8V tj. snaga, čovjek mi je rekao da je pri uvozu nekako namuljao ove na carini da se upišu manje kW...

To je bilo pred 10-ak godina.

Isti k.... kao moj GTI sa 100 kW... :palacd

Posted

Ako idu na javnu dražbu onda nema tu ne igraju veze i poznanstva

Čista matematika,ko da najviše njegovo je

Jedino je problem šta tamo dođu svakakve face,pa bude prijetnji i zastrašivanja.

Ako se ne bojite onda nema problema

Posted
Ako idu na javnu dražbu onda nema tu ne igraju veze i poznanstva

Čista matematika,ko da najviše njegovo je

Jedino je problem šta tamo dođu svakakve face,pa bude prijetnji i zastrašivanja.

Ako se ne bojite onda nema problema

Ne pričaj gluposti.

To se zovu ''javne drazbe'' ali dobro se zna koji ljudi dolaze na te aukcije.

Ako si na dovoljno dobroj poziciji mozes bez problema uzet koji god auto zelis samo ako imas novca za njega ( dakle mozes biti pobjednik aukcije ).

Ne govorim bezveze jer je kolega uzimao M3 i zadnja ponuda je bila 90 000kn i nakon otvorenih svih koverti on je ponudio 90 200kn i kupio auto.

Posted

Bia san nedavno na javnoj dražbi

I baš radi tih naknadnih uplata nakon svih otvorenih ponuda je došlo do velikog incidenta

Malo su postrožili neke stvari

Posted

Da kupujen taj auto i da iman te novce za njega onda bi ga i kupia,uz malo sreče

Ovako me baš briga ko če ga uzet i kako če doč do njega

Ja na licitacijama ne uziman ništa šta je priko 100 eura :D

Posted
Auto je sredinom 90ih dovezen iz Italije i danas je takav cili original sidala, putno računalo itd ali je u papirima 1,3 jer taj čovik je imao tog 1,3 koji je bio totalna šteta i onda je ovog doveza i prebacia papire na njega ( i auto se tako vec 15 godina registrira)

Sada ga je uzeo novi vlasnik koji ga je htio raditi ali s nedostatkom vremena auto je završia na livadi ja sam nekako došao do njega i pitao ga za cijenu i traži oko 800,900 EURA što je za mene previše :palacd:rolleyes:

ja san ga isto gleda uzeti,ali...puno lik trazi,a triba i puno para utuci u njega...

Posted

Imam 2 porschea 928 jedan je "90 s4 a drugi za dijelove "84 4,7s hr papiri su oba. izgorio mu je motor i hauba ostalo vise manje ok i kompletno.pa ako bi si netko slagao ili iskoristio djelove za ovog crvenog da se spasi bar jedan

Posted
Imam 2 porschea 928 jedan je "90 s4 a drugi za dijelove "84 4,7s hr papiri su oba. izgorio mu je motor i hauba ostalo vise manje ok i kompletno.pa ako bi si netko slagao ili iskoristio djelove za ovog crvenog da se spasi bar jedan

Kolega dali je GTO iz VK.

Posted
Da kakve informacije imas?

Zavisi sta te zanima,a pitam jer bi volio da ga neko ozivi.Ako imas kakvi pitanja slobodno kolega nazovi.

Posted (edited)

tomo ti imas golf 1 gto??? moze slike

evo slike trenutnog stanja nije neka kvaliteta al nemam druge

r.jpg

j-1.jpg

9-2.jpg

7-1.jpg

4-1.jpg

3-1.jpg

Edited by tomo gti
Posted

Taj se Kec 90-tih vozao po ZGB-u!!! Borbet A felga, hebeno široka, recaro sicevi u crvenoj koži, mašina nabrijavana u TT tuningu, kompletan ispuh od mašine do iza Remus..... frend bio vlasnik auta!!!! Bili smo mladi i neiskusni u svijetu automobilizma!!!! :palacg

Posted
Taj se Kec 90-tih vozao po ZGB-u!!! Borbet A felga, hebeno široka, recaro sicevi u crvenoj koži, mašina nabrijavana u TT tuningu, kompletan ispuh od mašine do iza Remus..... frend bio vlasnik auta!!!! Bili smo mladi i neiskusni u svijetu automobilizma!!!! :palacg

nemora bit da bas taj ima ih jos

Posted
nemora bit da bas taj ima ih jos

Istina ,može bit!

Meni se čini da je to taj jer je bio prodan u Vinkovce davne 95/96-te godine.........a možda sam i u krivu!! :zivio

Posted
Istina ,može bit!

Meni se čini da je to taj jer je bio prodan u Vinkovce davne 95/96-te godine.........a možda sam i u krivu!! :zivio

Moguce da je taj,ovaj je vec jako dugo u VK!Kupio sam ga a nisam ga jos ni vidio.Nadam se da cu ga moci vratiti u stanje u kakvom je bio naravno ako bude moguce sve ovisi u stanju u kakvom je sad.

Posted
Moguce da je taj,ovaj je vec jako dugo u VK!Kupio sam ga a nisam ga jos ni vidio.Nadam se da cu ga moci vratiti u stanje u kakvom je bio naravno ako bude moguce sve ovisi u stanju u kakvom je sad.

ahhahaaa...ni vidio...dobar si, ako ima sta za popravljat usput kod mene ostavis

Posted

Biti ce sigurno samo pitanje sta i koliko?Javim ti kad vidim sta sam dobio u kinder suprise

Posted
Biti ce sigurno samo pitanje sta i koliko?Javim ti kad vidim sta sam dobio u kinder suprise

znas ono, najsladje je dok odmotavas...hahaha kasnije sranje....

ot off

Posted

Recesija je uzela maha tako da oldtimere i rare vozila odsad treba tražid na otkupu sekundarnih sirovina ;)

npr. buba u odličnom stanju

jiml.jpg

i u moru mk1ica tužna prića jednog swallowtaila

0403201104.jpg 040320umu.jpg 040320grg.jpg

• Create New...