Medo-12v-VD Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ali tvoji nisu u stanju ove bube---pali i vozi pretpostavljam da su je navezli na kamion a onda razbili zadnju šajbu da ubace ove cjevurde u nju
NV-Nele Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Istina ,može bit! Meni se čini da je to taj jer je bio prodan u Vinkovce davne 95/96-te godine.........a možda sam i u krivu!! TO je taj.
dvojka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Recesija je uzela maha tako da oldtimere i rare vozila odsad treba tražid na otkupu sekundarnih sirovina i u moru mk1ica tužna prića jednog swalow... upravo si prosao kraj postarskih lampi i swalow veznog lima, na e-bayu bi fino zaradio, nebi morao 2 tjedna radit medo, razmisli, a prodas odmah, a jos k tome interijer djelova, hmmm
Medo-12v-VD Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ma koji e bay... nisam ja od toga... a i neće ti mene laka para tako da ništa od toga
Car GTI Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 U zg-u postoji plavi kec cabrio GTO,barem je bio u zg-u prije par godina,mislim da je vlasnik nesto kemijao sa G4 frontom...
oglascado Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Medo Ja stavin slike kad ih skašin.....večina ih dođe u vozonm stanju,tj dovezem ih do sebe,onda se malo vozam među stablima pa idu u željezo nakon par đireva....znaš več,ima na jutubu nekih
Nikki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 inace,onaj bjeli lambo je od josipa brkica zvanog pope... auto je bio u pucnjavi prije nesto godina u dubravi... taj put je pope jedva izvukao zivu glavu , dobio je 5 metaka u sebe kolko se sjecam. auto je kasnije oduzet jer nije mogao dokazati porijeklo novca kojim je kupljen
Car GTI Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Evo slika zagrebackog keca GTO,ne izgleda zapusten al stanje nije bajno...
Car GTI Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nije moja slika,nisam ga nikad imao prilike slikat,al znam gdje stoji i propada...
dvojka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 hmmm...jel bi oni bili pametni pa nesto drugo nasarafili gore ja bi ovaj 944 za djelove
TheCar Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nije moja slika,nisam ga nikad imao prilike slikat,al znam gdje stoji i propada... Znam i ja , osobno sam ga navezao tamo
Car GTI Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Znam i ja , osobno sam ga navezao tamo Cuo sam da im je popucala sasija pa zato stoji,sad kolko je to istina...
TheCar Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cuo sam da im je popucala sasija pa zato stoji,sad kolko je to istina... da da popucali su nosači prednjeg difa , zavarili smo ponovo ali niš od toga trebalo bi sve ispočetka , stoji več ohhhoooo ...... baš ču ga sutra otiči vidjet jer sam več i zaboravio kako izgleda
Car GTI Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 da da popucali su nosači prednjeg difa , zavarili smo ponovo ali niš od toga trebalo bi sve ispočetka , stoji več ohhhoooo ...... baš ču ga sutra otiči vidjet jer sam več i zaboravio kako izgleda Jel na prodaju jel znas?
dvojka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Jel na prodaju jel znas? daj vidite decki jel bi skoljka bila u prodaju? ili djelovi prednjeg kraja branik, svjetla i lijevi blatobran
rabbit_vr6 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 (edited) jel ta buba kod banić promet-a :palacg Edited March 11, 2011 by rabbit_vr6
dvojka Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 1303s je dosta cjenjena kod nas o vani, original je svabo, samo ako je ova 13o3s morala bi imati na svim kederima lajsne, ocito je neki tas donirao brtvu, inace ova buba je raspad, na klasicnim bolnim mjestima
RI VW Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Evo da podijelim sa vama meni jednu tuznu pricu. Danas ja isao na centriranje trapa, i dosao tamo kad najedamput lekakva lomljavina i nesto kao da se gnjeci. Izađemo mi van kad metisov kamion stoji i gnjeci jedan stari LT 28 tj kamper. I u tom trenutku dolazi stari covjek, duga brada, duga kosa, onako zapusteno mi je na prvi pogleda izgledao i pocinje pricati sa nama. Kaze kao da je kombi njegov i da je morao zvati metis jer je auto prodavao za 3000 kn a da bi ga dao i za manje ali nitko ga nije htio. Kaze unutra namjestaj bio i sve kaze bila televizija u boji koja je kostala vose od 3000 kn a on ju je davao sa njime. A tek masina, kaze ima 9000km, negdje je tako rec novu bio nabavio. I bas onako prica i vidis da covjek samo sta ne zaplace, i kaze kao nije meni do novaca, nego kaze sentimentalna vrijednost. Kaze cijelu sam europu sa njim presao i nikad me nije na cesti ostavio... I na kraju ja odlazim ca i prolazim kraj tog kamiona i vidis taj starcic sav tuzan skuplja one sitne komade sta su popucali i ostali na podu i baca u kamion... Evo koja slika, nisam imo fotic sa sobom a i uzasno je kisa padala... I onda ce netko ovo procitati i rec ma ko ga hebe to je samo lim. Nekada je to puuno vise...
bundy Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 ima frajer papire,prvi vlasnik,posvađao se sa bratom oko imovine i neće prodat,već 6 god. tako stoji...
SHILTAC Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 (edited) šteta countrya :plac Edited April 4, 2011 by ***SHILTAC***
Recommended Posts