Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Golf 3 je ionako dobar samo za dijelove , pogotovo VR6 i još bolje , ako ga daš nekome tko vozi golf 2 :D:P

:bleh :bleh :bleh

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
nekima nije jasno da ti nisi bacio auto, nego prodao u željezo... sada svih boli što si ti urednog GTI-a rastavio i i prodao u željezo

bar si ja mogu nabavit takvog gti-a za par sto eura..ako je islo mene ovaj odgovor

Posted
bar si ja mogu nabavit takvog gti-a za par sto eura..ako je islo mene ovaj odgovor

nisam te quotao.. tako da nije išlo tebe.. nego široku javnost...

a sada je svima žao što ga je roko rastavio i karoseriju bacio, a za parsto eura praktički s registraciojm ga bacio u staro željezo.. a onda se i dalje u zanimljivim neki modeli golf cl vrte kao super prilika sa 1.4 motorom.. a evo... ovo je svima bila super prilika, samo je valjda nisu prepoznali.. i još je GTI

Posted
nisam te quotao.. tako da nije išlo tebe.. nego široku javnost...

a sada je svima žao što ga je roko rastavio i karoseriju bacio, a za parsto eura praktički s registraciojm ga bacio u staro željezo.. a onda se i dalje u zanimljivim neki modeli golf cl vrte kao super prilika sa 1.4 motorom.. a evo... ovo je svima bila super prilika, samo je valjda nisu prepoznali.. i još je GTI

ne nego nitko nema novce u dzepu pa nemogu ni kupiti.

Razmisljao sam ja dovuci svakojake kramarije u HR ali sta kad cu to prodavat po mjesecima i di je onda zarada ?

Mozda zivim u zabludi ali..

Posted

Pa znaš da se svi RARE dijelovi u pravilu kupuju za siću pa se onda predstavljaju kao RARE i dižu cijene :D

Znači prelistaj forum i odi tražiti RARE dijelove po UK pa prodaji. B)

Posted (edited)
Pa znaš da se svi RARE dijelovi u pravilu kupuju za siću pa se onda predstavljaju kao RARE i dižu cijene :D

Znači prelistaj forum i odi tražiti RARE dijelove po UK pa prodaji. B)

:palacg

u zadnje vrijeme je sve RARE kaj god ko ima u garaži!

Edited by Marinko
Posted

a znas na kja sam mislio.

motori mjenjaci r32, tfsi, ovo ono al kad ispada nemoguce 1.9 tdi utopit za 1000 eura

Posted

Pa da , čim se prodaje , znači da ga ima , a ako ga ima , onda nije RARE.

Da ga nema , tj. da ga ima samo na slici , onda bi bio RARE :D

Posted

Bas to.. njima je rare peraci farova na mk3 .. a deda na otpadu ima cijelu tricu polupani s ciitavim pred branikom i peracima... na otpaduu..ejjj ne na e bayu..

Posted
Bas to.. njima je rare peraci farova na mk3 .. a deda na otpadu ima cijelu tricu polupani s ciitavim pred branikom i peracima... na otpaduu..ejjj ne na e bayu..

fora je sto danas vecina i ja medu njima bi htjeli dovest auto u red,

a nemaju bas para i to je problem jer su zbilja neki djelovi u nebesima skupi kod nas

a vani jeftinije puno nego kod nas

i onda dok nekaj tak ode zao im je

eto treba mi prednji lip od gti-a i zovem u zubak cijena 750kn popusta nedaju

naidem na stranom forumu da pase neki lip koji je zericu drukciji od gti-a za seata nazovem zubak cijena 175kn

pa ko tu koga jee.. a oba dva od iste plastike abs i cak ovaj drugi ima malo vise plastike na sebi :rotfl

Posted
fora je sto danas vecina i ja medu njima bi htjeli dovest auto u red,

a nemaju bas para i to je problem jer su zbilja neki djelovi u nebesima skupi kod nas

a vani jeftinije puno nego kod nas

i onda dok nekaj tak ode zao im je

eto treba mi prednji lip od gti-a i zovem u zubak cijena 750kn popusta nedaju

naidem na stranom forumu da pase neki lip koji je zericu drukciji od gti-a za seata nazovem zubak cijena 175kn

pa ko tu koga jee.. a oba dva od iste plastike abs i cak ovaj drugi ima malo vise plastike na sebi :rotfl

nije lip dzabe 700kn

onaj za 180 se strga dok ga pogledas

Posted

nisu rare jer ih ima za kupiti u ovlaštenom za manje od 1000kn, a mrvicu više koštaju za passata 3bg-a sa cijelim onim setom koji podižu mlaznicu van branika :)

Posted

imate par 'RARE' topica

pa samo pogledajte šta ste tamo sve stavili

i naravno kad se nešto takvo pojavi na tržištu,šta ima u tom topicu,da je veča cijena jer je 'rare'

sami ste si nabili taj pojam i cijene

jer to nitko nema i to je 'must have'

ja imam hrpu tih kao 'rare' dijelova

inače realno gledajuči najobičniji dijelovi za g1,2,3....corrado...passat......itd

čak mi i smetaju po garaži,al dobro dođe koja kuna više pošto živim pod toga

• 4 weeks later...
Posted

evo dosao jedan za djelove ćađo bijeli a crveni gti ide u zeljezo

K1R54y8.jpgIhGgUPH.jpg

danas na jednom otpadu samo dijo sam uspio slikat a ostale otpade nisam mogo vlasnik je bio kraj nas keceve cabrio pasate dvojke itd....

na ovome otpadu sam se uspio izgubit

la1LwH6.jpgcyoGRLX.jpgE5sKrpr.jpgt9iG02a.jpgpmbwetd.jpgzTMORfC.jpgX9S8zXL.jpgkhIly1c.jpgy8AVnIn.jpgjjWwMGv.jpgwichyF9.jpgGdlNam9.jpgULsWqbD.jpghDIy6dg.jpgEDBTTRk.jpgwiadQjv.jpgme12Cby.jpglScyD91.jpglyLuvD7.jpgIfejiIa.jpg0oy6sbD.jpgJXWGW5H.jpgY1SRrpI.jpgWtiASeo.jpgbC2ABcY.jpgFvYMFFc.jpglyAoH8o.jpg8Uxpkwh.jpgok8JkFS.jpgzwkljsR.jpg ovo je samo dio koliko tih hrpa svega i svacega skoro ima

• 4 weeks later...
Posted
đe je ovaj otpad ?

tek sad vidjoh ovo pa evo odgovora... hbg-a treba se malo bacit u trosak naftalinom i obic susjedne drzave :palacg

• 1 month later...

• Create New...