Leo-st Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Golf 3 je ionako dobar samo za dijelove , pogotovo VR6 i još bolje , ako ga daš nekome tko vozi golf 2 :bleh
sven Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 nekima nije jasno da ti nisi bacio auto, nego prodao u željezo... sada svih boli što si ti urednog GTI-a rastavio i i prodao u željezo bar si ja mogu nabavit takvog gti-a za par sto eura..ako je islo mene ovaj odgovor
Beli Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 bar si ja mogu nabavit takvog gti-a za par sto eura..ako je islo mene ovaj odgovor nisam te quotao.. tako da nije išlo tebe.. nego široku javnost... a sada je svima žao što ga je roko rastavio i karoseriju bacio, a za parsto eura praktički s registraciojm ga bacio u staro željezo.. a onda se i dalje u zanimljivim neki modeli golf cl vrte kao super prilika sa 1.4 motorom.. a evo... ovo je svima bila super prilika, samo je valjda nisu prepoznali.. i još je GTI
MOTA BOY Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Golf 3 je ionako dobar samo za dijelove , pogotovo VR6 i još bolje , ako ga daš nekome tko vozi golf 2 EOD
sven Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 nisam te quotao.. tako da nije išlo tebe.. nego široku javnost... a sada je svima žao što ga je roko rastavio i karoseriju bacio, a za parsto eura praktički s registraciojm ga bacio u staro željezo.. a onda se i dalje u zanimljivim neki modeli golf cl vrte kao super prilika sa 1.4 motorom.. a evo... ovo je svima bila super prilika, samo je valjda nisu prepoznali.. i još je GTI ne nego nitko nema novce u dzepu pa nemogu ni kupiti. Razmisljao sam ja dovuci svakojake kramarije u HR ali sta kad cu to prodavat po mjesecima i di je onda zarada ? Mozda zivim u zabludi ali..
Rallye VR6 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Pa znaš da se svi RARE dijelovi u pravilu kupuju za siću pa se onda predstavljaju kao RARE i dižu cijene Znači prelistaj forum i odi tražiti RARE dijelove po UK pa prodaji.
Marinko Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Pa znaš da se svi RARE dijelovi u pravilu kupuju za siću pa se onda predstavljaju kao RARE i dižu cijene Znači prelistaj forum i odi tražiti RARE dijelove po UK pa prodaji. u zadnje vrijeme je sve RARE kaj god ko ima u garaži! Edited January 22, 2013 by Marinko
sven Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 a znas na kja sam mislio. motori mjenjaci r32, tfsi, ovo ono al kad ispada nemoguce 1.9 tdi utopit za 1000 eura
Rallye VR6 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Pa da , čim se prodaje , znači da ga ima , a ako ga ima , onda nije RARE. Da ga nema , tj. da ga ima samo na slici , onda bi bio RARE
jopa_vr6 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Bas to.. njima je rare peraci farova na mk3 .. a deda na otpadu ima cijelu tricu polupani s ciitavim pred branikom i peracima... na otpaduu..ejjj ne na e bayu..
TIGAR1 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Bas to.. njima je rare peraci farova na mk3 .. a deda na otpadu ima cijelu tricu polupani s ciitavim pred branikom i peracima... na otpaduu..ejjj ne na e bayu.. fora je sto danas vecina i ja medu njima bi htjeli dovest auto u red, a nemaju bas para i to je problem jer su zbilja neki djelovi u nebesima skupi kod nas a vani jeftinije puno nego kod nas i onda dok nekaj tak ode zao im je eto treba mi prednji lip od gti-a i zovem u zubak cijena 750kn popusta nedaju naidem na stranom forumu da pase neki lip koji je zericu drukciji od gti-a za seata nazovem zubak cijena 175kn pa ko tu koga jee.. a oba dva od iste plastike abs i cak ovaj drugi ima malo vise plastike na sebi
sven Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 fora je sto danas vecina i ja medu njima bi htjeli dovest auto u red, a nemaju bas para i to je problem jer su zbilja neki djelovi u nebesima skupi kod nas a vani jeftinije puno nego kod nas i onda dok nekaj tak ode zao im je eto treba mi prednji lip od gti-a i zovem u zubak cijena 750kn popusta nedaju naidem na stranom forumu da pase neki lip koji je zericu drukciji od gti-a za seata nazovem zubak cijena 175kn pa ko tu koga jee.. a oba dva od iste plastike abs i cak ovaj drugi ima malo vise plastike na sebi nije lip dzabe 700kn onaj za 180 se strga dok ga pogledas
wildD Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Bas to.. njima je rare peraci farova na mk3 .. a deda na otpadu ima cijelu tricu polupani s ciitavim pred branikom i peracima... na otpaduu..ejjj ne na e bayu.. nisu rare jer ih ima za kupiti u ovlaštenom za manje od 1000kn, a mrvicu više koštaju za passata 3bg-a sa cijelim onim setom koji podižu mlaznicu van branika
oglascado Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 imate par 'RARE' topica pa samo pogledajte šta ste tamo sve stavili i naravno kad se nešto takvo pojavi na tržištu,šta ima u tom topicu,da je veča cijena jer je 'rare' sami ste si nabili taj pojam i cijene jer to nitko nema i to je 'must have' ja imam hrpu tih kao 'rare' dijelova inače realno gledajuči najobičniji dijelovi za g1,2,3....corrado...passat......itd čak mi i smetaju po garaži,al dobro dođe koja kuna više pošto živim pod toga
spuco Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 evo dosao jedan za djelove ćađo bijeli a crveni gti ide u zeljezo danas na jednom otpadu samo dijo sam uspio slikat a ostale otpade nisam mogo vlasnik je bio kraj nas keceve cabrio pasate dvojke itd.... na ovome otpadu sam se uspio izgubit ovo je samo dio koliko tih hrpa svega i svacega skoro ima
r4zoRbl4d3!* Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 aaa Ona pink trojka koji bi to show bio
Medo-12v-VD Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 E moj rokica... a vidi ovog TIP TOP KROM LINE FULL LINE
VWlaho Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 đe je ovaj otpad ? tek sad vidjoh ovo pa evo odgovora... hbg-a treba se malo bacit u trosak naftalinom i obic susjedne drzave
zvonimir_95 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 ima ti na 17 stranici o njemu nešto, doveli ga cigići na drugi otpad,ovo mi je prijatelj poslo sliku
Recommended Posts