Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

buba u livadi pored moje kuće, tip živi u gradu pa ga nije niti briga. auto stoji već 20 god. pred malo je neki dečko poskidao prednje blatobrane i unutrašnjost te neke djelova s motora jer mu treba za njegovu bubu a drugo je rekao da se ne može iskoristiti jer su mulci skakali po krovu, haubama i izudarali vrata.

Picture.jpg

Posted
rocco - od toga su znači oni moji nosači zadnje klupe?

Nisu od njega......tvoje san izvlačia iz dna hrpe 8 puta veće od ove.....ovaj je otiša sa nosačima u vječnost :palacg

koliko je kg željeza tamo dolje kod vas :D

20-30 lipa ka i svugdi.....ovo je slikano u zlatna vremena,kad je željezo bilo na cijeni :zivio

• 3 weeks later...
Posted

uuuuUuuu kak to nisam vidil?!

To je tamo blizo onih tri nebodera nasuprot željezničkog mislim da tamo stoji i neka buba?!!

Posted

varas se, trul je dozla boga i krpan duck tapeom

Posted
varas se, trul je dozla boga i krpan duck tapeom

pa dobro, to je ok :P vidim svejedno da je top stanje, nadji ti neki za restauraciju da izgleda ovako "utegnuto" nema tog svaki dan, a i lijepa je kombinacija prostora

Posted
u ka preko puta zelj. kolodvora

Jel možda znaš čije je to?

Posted
ovakav jedan u Zd ima odbacen vw k70 ćini mi se iz 1969 ovih dana ću ga poslikati .

Aj baci slike tog k70....baš me zanima,nisan ga još uživo vidia,bar ne svjesno.Ako je u zadru,doću ga vidit :palacg

• 2 weeks later...
Posted

evo jednog s otpada trebali smo par organa i ponovo se vraca na otpad

od ovog

dsc00626h.th.jpg dsc00625t.th.jpg

za ovog

dsc00627y.th.jpg dsc00628x.th.jpg

Posted

Recoverd_jpg_file510.jpg

jebeš auto u kojeg ne stane veš-mašina :rotfl

tužno je da što ovako rijetki primjerci propadaju nekom u dvorištu ali eto - što je nekom smeće drugome je zlato....

roko jel to tvoje dvorište tako krcato raddima? :)

Posted
roko jel to tvoje dvorište tako krcato raddima? :)

Iman 30 komada :rotfl:rotfl

Ja ih spašavan,doniram dijelove s njih a neke i u kompletu proslijedim u dobre ruke :palacg

I stanu 2 veš mašine u corrada,provjereno

• Create New...