Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
ova crvena i bež koža kombinacija je prehebena

da budem iskren... dopala mi se ta (ja kažem SMEĐA) boja kože još '07 kad je ta četvorka bila na VWTS-u pa sam htio da mi auto tak iznutra izgleda...

a već odavno znam da bi bio crven pa mi je to bilo u planu...:D al eto davor me preteko s tim...

treba smislit nešto drugo..zato je tu ŽUČO... :rolleyes:

nego... zanimljiva slika vezana uz taj Golf GTR4

lfsee098.jpg

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ne znam ekipa...da auto nije respekt, sta je jeste...

ali po meni...

redom..boja dno..u danasnjem svjetu boja moglo je to puno puno bolje...uzeci u obzir koliko je potroseno i dobiveno

unutrasnjost ima svoju draz u kompletu ajme....fali harmonika

air ride se cijeni al to nije LOW LIFE, isto ko sex preko neta

karbon je ukrasni detalj ili funkcionalni materijal, ode je sve presvuceno karbonom sta nema smisla niti

lici na nesto....da su djelovi karbonski to stoji, manja tezina i ma funkciju ovako :palacd

felge perverzija ziva :respekt

trud i ulozeno :respekt

auto u kompletu puno losije nego sa VWCC karlovac...

dobiveno :palacd

toliko od mene

Posted
...toliko od mene

ovo je sve tocno, sto covjek rece - kod ans se bolji projekti rade (naravno u rangu budzeta) ali mi vadimo motor prilikom lakiranja :lol2

i zbilja drzim da u vanjskom svijetu u rangu sta drugi rade ovo i nije tako ekskluziva, posto mi da imamo toliko za uloziti bi to puno originalnije napravili, el' tak

Posted (edited)

ukusi su različiti i to je odavno zaključena stvar ali mi balkanci uvijek možemo bolje od drugih samo namamo novaca ili volje a kada novac dobijemo kupimo bmw-a i bacimo golfa u smeće jer propeler mora biti na haubi...

moje mišljenje je da auto VRHUNSKI izgleda izvana i iznutra, motorni prostor nije niti meni po volji i nema neke težine obavljenog posla i konačnog izgleda...

u svemu nađemo neku zamjerku i umanjujemo nečijie dostignuće kao da smo mi zlatnim slovima upisani na svjetsku tuning scenu...

Edited by ma.RI.n
Posted

marine potpis ko kuća!!!mi smo najbolji u filozofiranju!!!

ja ni na jednom forumu nisam vidio bolju i detaljnije tuniranu četvorku,što bi se još moglo bolje napravit na ovom autu!?možda da se stavi nosač za skije na krov!?

Posted

ja ni na jednom forumu nisam vidio bolju i detaljnije tuniranu četvorku,što bi se još moglo bolje napravit na ovom autu!?možda da se stavi nosač za skije na krov!?

:lol2 :lol2

Meni je golf super,ma jebenica je :palci :palci

Posted

pa što je na ovom golfu bolje,gledaj realno a ne svoj ukus!na radikalu je baš svaki dio obrađen ili promjenjen,auto je rađen za style tj da svakim svojim detaljem pokupi što više bodova kod sudaca

Posted

slusajte da van kazen....ja jesan balkanac al nisam od onih koji nisu dalje svog sela vidjeli....

marine mi se znamo dugo godina, devla tebe cijenim po nekim stvarima, dok ostale ukuse necu mjesati...

ja san svoje napisa..moj krokodil zaostaje puno za scenom al samo sta sam tija reci je da je ovo auto u globalu govno.

i ako tvrdite da nema bolje cetvorke na sceni mozete skupa s njim povuci vodu....to je jadno tvrditi jer je 100000 ukusa i stilova..

ovo auta kakvo je bilo na susretu u karlovcu je bilo cjelina, a sada je k...ac......

ima bentlijevu felgu i to je jedini napredak...

ima air ride sta je po meni 0 point...spusten auto treba biti kao kod tebe marine...gewinda i u pod pa se vozi tako

svako moze AIR spustiti za slikanje i to je to....

po meni mexxova cetvorka je miljama isprid...opet cete reci da san balakanc, al to auto ima sve...i nista ni manje, ni vise..

ako vam je mjerilo 16 krava koze, zasto se rugate Severu kad je momak po tome desetljece isprid svih na sceni

pa i ovog auta???????

rugate se na plastiku, a i jednom idrugom auto je puno plasticnog smeca?????

nije mi do rasprava ali to auto ako ima 200 konja je plafon sta je po meni opet dno...

toliko ulozit,i a imati k...rac...

a te balkanske price mi ovo mi ono mi nemojte prodavati.....bez uvride niste adekvatne osobe za to prosudjivati.

momak iz banja luke ima na USA sceni corrada R32 biturbo odavno slozenog, i prije nego smo mi znali da R32 postoji

pa nije niti blizu ovog ciganluka ove cetvorke.....i vjerujem da nije potroseno nista vise para....

i jedan i drugi, i mi, i vi smo sa BALKANA ma koliko politicari nas turali janezima pod tepih

moje isprike ja bi se radije vozio u toj bi turbo nemani nego u ovom ulickanom govnu...

a sad ko je vama do showa & shine-a be my guest....

ower & out

Posted

o kakvim plastikama ti pričaš,ovaj auto ima orginal branike samo što su prošireni!kažeš da je auto bio super u karlovcu,pa isti je i sad osim felgi,boje i prednjih svjetala!napisao sam ti zašto je tip slagao auto,to i je auto za slikanje i natjecanja!

ovo što se tiče balkanaca je napisano zbog nerealnih komentara tipa ja bi ovo ja bi ono,ovaj tip je napravio što je htio i to je njegov auto!

Posted

Inače volim crvenu boju, ali ovo mi je prejako, kombinirano sa crom, karbonom a pogotovo sa ovom kaki bojom unutra.

Sve je vrhunski odrađeno i za to im kapa dolje! :bravo

Očito frajer ima sponzore pa mora mijenjat look svako malo, nekima više, nekima manje po volji.

Činjenica je da je auto doveden do savršenstva a sad izbor boja - jebiga, nekom paše nekom ne

Al auto je definitivno :slin :slin :slin

Posted

Golfijaner - ovo nije za Radikal :palacg

mi balkanci uvijek možemo bolje od drugih samo namamo novaca ili volje a kada novac dobijemo kupimo bmw-a i bacimo golfa u smeće jer propeler mora biti na haubi...

potpis na to... čuvaj ovo za VWTS ili za See...

Radikal je složen kao Show car kako je i gore neko naveo... rađen je za Style (kako air ride tako i način izrade od carbona...),

pa prema tome ovo kaj je on radio kupi najviše bodova na stylu...

razlika između Severove duje i Radikala je drastična iz razloga što nešto ukusno složeno ljepše izgleda nego nekoji KIČ...

primjer... -> mnogi su komentirali Davorov Cabrio i rekli da je "plastičan" al da je LIJEPO složen to stoji!!!

Guest MarinST
Posted

Kad bi malo manje gledali German način sređivanja vidili bi da ima lijepo složenih auta, jer se i u Njemačkoj mjenjaju stilovi polako

BTW po meni je Severov auto veći show & shine od ovog, nisam adekvatan u smislu da san neki sudac i sl, i nije važno kakav ko ima ukus...treba bit realan i reć kako je.

I meni je ova 4-orka predivan al vanjski izgled nije na razini unutrašnjosti, još ima mjesta za naprid...

Posted

koliko filozofije....

auto je odlican,drukciji od ostalih i PREJEBEN.nema se sta puno pisat ni trazit greske...nek se javi netko ko je u svoj auto ulozio upola od ovog.

covik voli karbon i sigurno ga nije stavlja da bi olakša auto jer je auto ocito za style,pa je karbon u ovom slucaju sminka.da ima bolej sredenih mk4,ima,svako jutro osvanu po forumima..

u auto je ulozeno previse i novaca i truda i svaki detalj je savrsen.

over and out.

Posted

mislim da je radikal pretežako štivo za balkanski ukus(miljama daleko od europe, miljama daleko od izgleda i shvaćanja njihovih auta)

Posted
mislim da je radikal pretežako štivo za balkanski ukus(miljama daleko od europe, miljama daleko od izgleda i shvaćanja njihovih auta)

Marine mislim da bi svakako trebao postati kolumnist nekog domaceg tuning&styling magazina i kritizirat 'balkansku' scenu i 'balkansko razmisljanje' jer mi ne znamo sta je dobro slozeno auto! Mi nemamo ukusa i misljenje o autu percipiramo na vizualnom subjektivnom dojmu, a ne kao ne-balkanci po kolicini koze, karbona i tisucama eura ulupanih u auto!

Posted

koliko smo balkanci dokazuje to da samo ja ,drake i kreza isli gledat mercedesove felge za mk5....prodavaci se nisu mogli NACUDIT zasto to gledamo...

faking lol.

o ovom autu se nema sta govorit,auto je 100 /100

Posted

Corrador,kreni sa bubanjem u venu... :da

Meni je auto stravwa..Tolko zanimljivih detalja i tako ziva boja.Ne kuzim kakve ni trebao bit po tvome,flip-flop :lol:

Posted
koliko smo balkanci dokazuje to da samo ja ,drake i kreza isli gledat mercedesove felge za mk5....prodavaci se nisu mogli NACUDIT zasto to gledamo...

Istina, umalo sam se zbog toga posvada s onim likom sta se nasa u auto antonija i sta mi pametovat!

Ovaj moj post gore je bio ironican, mrzim generaliziranje i sveprisutno koristenje rijeci balkanac!

I golf u koji je ulozeno 5 tisuca eura moze biti ljepsi od onog u koji je ulozeno 30 tisuca eura, nema tu pravila!

I ja sam sad balkanac jer tako razmisnjam! :rolleyes:

Posted

mislim da je marin ovdje mislio na veliku većinu a ne na pojedince kojih ima sve više..(NA SREĆU)

i kojima je vrh tuninga stavljanje polyester branika tipa EVO ili STI te neonki i takvih sranja... tak da nebi trebali dalje o tome raspravljati...

DRAKE - nebi se trebao na taj marinov post tolko ljutiti... kužiš na kaj je mislil...

svaki ima svoj stil.. al ova četvorka je BOMBA... Davor je napravio pojavu od auta!!

uvijek izađe nešto novo i mislim da je on jedan od Pokretača tog stila tuninga..

jer "Low Familia" skuplja i ima samo jebene aute...

za Merc felge :lol2

Posted

auto je hebački i, i ja bi imao air ride zbog naših super cesta, rizola, rupčaga, prilaza..... realno- njemu netreba a nama "balkancima" treba! i nije bitno koliko konjića ima auto, ak je za style - lik je dobro napravio, a svi mi bi nešto drugo i šta ja znam!! ( ja bi : sveto trojstvo, motor, školjke i to je to)

Posted
I ja sam sad balkanac jer tako razmisnjam! :rolleyes:

pa i jesi balkanac kao i svi mi jer pripadamo tog geografskom podrucju. druga je stvar sto sami shvacamo taj naziv kao nesto lose.

ipak nismo najgori, mi smo najzapadniji balkanci :lol:

sto se tice auta on odlicno izgleda i tu nema pogovora. po mom misljenju je bio jos odlicniji na vwts2007 ali sto je tu je :)

mene je zasmetalo farbanje felgi gdje je samo rub pofarban, a ne cijela jer mislim da s obzirom na to o kojoj je felgi rijec mora biti do kraja obradjena :)

• Create New...