Ogy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 A kak bi bilo da se dalje stavljaju slike od auta a ne da se razbijaju umovi, auto je složen kak je složen, radi, vozi i njegov je.... nikada nebude svima po volji... mislim da to nije razlog da se prepirete oko toga... odite rađe u garažu i složite nekaj lijepog na autu kaj se bude vama sviđalo a nemojte razmišljati kaj se drugima bude ili nebude sviđalo... Naravno ovo gore pada sve u vodu ako slažete auto za stajl...
corrador Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 pa i jesi balkanac kao i svi mi jer pripadamo tog geografskom podrucju. druga je stvar sto sami shvacamo taj naziv kao nesto lose. ipak nismo najgori, mi smo najzapadniji balkanci sto se tice auta on odlicno izgleda i tu nema pogovora. po mom misljenju je bio jos odlicniji na vwts2007 ali sto je tu je mene je zasmetalo farbanje felgi gdje je samo rub pofarban, a ne cijela jer mislim da s obzirom na to o kojoj je felgi rijec mora biti do kraja obradjena evo to je sve sta san ja tija reci.... ma koliko pokusavao ocito su vam stavovi i percepcije iznad vidjenja vlastitih ociju... NE govorim da auto nije uredan i na nivou, vec govorim da je prije bija cjelina a sad PO MENI nije... i molim vas....da je neko sa foruma stavio te prednje lampe na cetvorku posrali bi ga bili ko magarca.. al posto je to na radikalu onda su super i zakon.....
Dodo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 pa sta je tako lijepo na prednjim farovima?nisu nista posebno,lece ko lece.. jbg meni je zao sta ga nisam vidio u zivo ali da je ulozeno truda i novaca je
LAZO Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 i molim vas....da je neko sa foruma stavio te prednje lampe na cetvorku posrali bi ga bili ko magarca.. al posto je to na radikalu onda su super i zakon..... Da,bi ali bi to kod nas bio slucaj serijale golfa na celicnjacama di je lik stavio takve farove i predstavio auto kao da ima jedinstven i nenadhebiv space shuttle.. Ovako na kompletnom autu me ne bodu niti malo..vjeruj mi I da,Drake sta se brate lozis,meni bas nekak cool bit Balkanac..Maaaajke mi..Vecina nas smatra dnom dna, a di god se okrenes oces sportu,medicini,znanosti smo TOP..Dont worry Balkaniđa je IN
rajkec Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 nakon kaj sam sve pročital, detaljno, mogu samo ponovit: ukusi su različiti! stoji da je auto POJAVA, ali meni se baš i ne dopada...
smoki Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Potpis! Auto je pojava, ni meni se osobno ne sviđa niš previše... To je auto za show, i da se za njim okreću osnovnoškolke..
Nick Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 To je auto za show, i da se za njim okreću osnovnoškolke.. Ovo je fakat pretjerivanje, za dotične je dovoljno par space spojlera I fakat ne kužim zašto su se ljudi našli ovdje komentirat kome se kaj sviđa? Pa Tonac je samo stavio par primjeraka ovog odličnog primjerka i kaj ak vam se ne sviđa?
mate_st Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 unutrasnjost vrh vrhova...stvarno pedantno i orginalno...eksterijer kao sta je drake vec napisa nije na nivou unutranjosti... i to generaliziranje balkanac ili ne po necijem stilu nije ni najmanje u redu...jer sve ovisi za koji stil se sam pojedinac odluci...ovo je definitivno neka scena i sam styinge...i sam cilj ovom umjetniku je bio napravit nesto sto nema nitko... veci dio ovog foruma a i same VAG grupacije se lozi na german style...to definitvno ne priznaje carbon i razne plastike...i to je glavni razlog zasto se vecini "ne dopada" eksterijer... bez obzira na sve to mora se priznat da je auto slozen kako treba i da je drukciji...sad nekome se svida vise nekome manje....
dvojka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 (edited) I ja sam balkanac i nezaposlen, ali nije da nisam u zivotu sarafao pa da nemrem suditi o necemu glupo mi je to sto kolega Marin (ako smijem prozvati) uvijek komentira samo ovakve teme, ako se osjecas kompetentan, ja nemrem sa sigurnoscu tvrdit, nisam vidio tvoj auto jos uzivo, a i nesto ga slabo reklamiras na ovom forumu, ne znam dali zato sto nas smatras sve ostale balkancima a sebe negdje "dalje" ili ga jednostavno ljubomorno cuvas od pogleda. ono oko cega je krenula rasprava i tu se ubrzo skrenula na 100 tema - rekoh da za toliko nabacane love, to je ocito, da se u nasoj maloj zemlji balkanskoj moglo puno ludje nesto srediti jer mi smo izgleda (posto smo siromasni) inovativan narod i na svoju ruku sami slazemo sve, ima puno primjera- gpower, rallye vr6... ali sta je-je - stupanj nacina obrade i izrade je vrhunski - tapeciranje je preopako ispalo Edited April 30, 2009 by dvojka
ma.RI.n Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ne čuvam auto daleko od pogleda niti ga skrivam, svjestan sam da bi netko drugi puno više reklamirao auto da je u stanju kao moj ali nemam volje...postojao je topic u starim projektima ali nisam imao volje otvarati novi topic kada je došlo do promjena na forumu, komentiram ovakve stvari jer mi smeta kada se ovakav (po meni) savršen izgled komentira "da je nama novaca mi bi ovo ili ono".... u hr ima par dobrih auta (po meni) a ostalo je nije vrijedno prevelike pažnje, primjere gpower i rally vr6 nemaju nikakve veze sa sa radikalom, to su performans auti kako ih naziva rally vr6 a radikal je više stilski auto...neke stvari se ni meni ne sviđaju na radikalu ali kompletno gledajući auto je super... možda zvuči ružno ali projekte jako rijetko gledam na vwcc jer mi nisu zabavni a nemam volje davati komentare koje ljudi ne žele čuti, bolje je šutiti i imati mišljenje za sebe...tako sam ipak simpatičniji... :lol2
dvojka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 pa to sve sto si rekao stoji, ali zasto nemas volje predstaviti auto ponovno, iskreno mene zanima
Rallye VR6 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Marinov auto je svjetlosnim godinama daleko od 99% auta na ovome forumu. Ne zato jer je na auto napravljeno nešto revolucionarno jer nije, nego zato jer je komletan auto presložen nanovo, svaki dio koji nije bio 110% ispravan je zamijenjen NOVIM i baš svaka stvar na svome mjestu. U HR je još jedino Severov flip-flop golf složen na istoj razini. I auto nije slagan (kako mnogi misle) dizanjem novaca sa računa nego su nošene gače na štapu da bi se taj auto složio. Tako da razlika u slaganju Marinovog auta ili nekog drugog isključivo u VOLJI i KRITERIJIMA vlasnika auta. Novac baš nema veze sa time jer je auto slagan punih 6 godina. Budući da Marin ima VOLJE i (pre) VISOKE kriterije, baš on može biti kompetentan za komentiranje. Hrpa ljudi je rekla , pa šta , kao da je njegov Corrado teško složiti. Pa i nije, samo ja još nisam vidio tako složen auto (osim Severovog ) Ako te zanima kako je slagan, imaš nešto slika u arhivi projekata A ovaj golf je pojava , nije nakarada , unurašnjost je perfektna. Kažete karbon je bezveze jer ne ispunjava svrhu , jel? A koja je svrha kroma? Da ne hrdja metal? Ili poliranja? Može se pocinčati ili pofarbati, ali ne krom ipak ljepše izgleda jel? Ili 9x16 felge koje svi volimo. 9 cola felga je za gumu 255 i svrha takve gume je da snagu 300+ KS prenese na podlogu. Ali ne, mi navlačimo 215 gumicu na nju. Zašto? Zato jer nama ljepše izgleda jel? Ista stvar je sa karbonom u ovome autu...
Rallye VR6 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ja sa počeo pisati post prije Marina , ali eto, pretekao me
dvojka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 u nicem od toga nije stvar nego zasto pljuvanje po nasoj sceni, odkud znate sta se radi iza coskova, jasno da se para nema, gace su oduvijek na stapu, tako je kod nas, ali treba to vise gledat koliko ljubavi i truda je ulozeno
Rallye VR6 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Nije pljuvanje, nego bi svi htjeli složiti ultimate auto da bude špica nas See-u za jednu zimu i 2000€. To ne ide , pogotovo slaganje golfova jedinica i duja. Za složiti duju ili keca treba prvo pokupovati sve moguće gume , lajsne i ostale plastične sitnice po kaoseriji. I to odmah u startu prelazi cijenu auta. Možeš lakirati koliko hočeš,ako je lajsna na krovu u banani, lakiranje ti ne znači ništa... Bolje onda uzeti , recimo , Lupo iz 2001. u super stanju za 4000€ , kupiti gewinde, BBS RM 8x15, zavidati auto do poda i samo ga dobro oprati. I imaš UREDAN, ISPRAVAN i LIJEP auto. Lupo mi je prvi pao na pamet, može i polo ili golf 4 jer nisu preskupi. Ja slažem mog Rallye-a , iz nule, slažem ga TREČI put jer sam prvi put bio mulac koji je gledao F&F pa sam ga pofarbao u narančasto, onda sam bio godinu stariji drugi put ga radio, stavio normalnu boju i dobar motor. Ali opet to nije bilo to. Sad znam šta me čeka, idem od nule, znam da če me koštati kao polovna petica Gti, ali složiti ću , makar za 10 godina i da bude kako treba... E , a onda , kad ga složim, napuhati ću se kao Marin Slažite aute 5 godina i rezultat će biti dobar!
Veki-os Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Neču se petljat u ovu raspravu,samo da pitam tko je taj Sever i koji Golf ima,jel dečko tu na forumu ili?
dvojka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 (edited) hehehehe taman sam cekao da nastavis onako pisat pa da te napsujem e pero srce to se trazi, od rijeci do rijeci si to lijepo rekao i sve je tocno - e sad, na zakljucak ovom svemu - ajde ti meni reci koji projekt vani bi ovako izgledao kao guljenje tvoga rallyea, slabo se to vani tako radi evo ja sam do sinoc napokon zavrsio, 3 tjedna sam gulio podove na dvojki (fleksa i cetka celicna i ide) vani odvezu na pjeskarenje, drugi im cincaju, kromiraju, u biti ko invalidi,dok kod nas 1 moze skoro sve Edited April 30, 2009 by dvojka
rajkec Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 (edited) Neču se petljat u ovu raspravu,samo da pitam tko je taj Sever i koji Golf ima,jel dečko tu na forumu ili? odi pod susrete, street race u humanitarne svrhe, 2 stranica, i onaj g2 sa narančastom kožom unutra... Slažite aute 5 godina i rezultat će biti dobar! ovo mi mogao biti moto našeg kluba Edited April 30, 2009 by rajkec
Rallye VR6 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 hehehehe taman sam cekao da nastavis onako pisat pa da te napsujem e pero srce to se trazi, od rijeci do rijeci si to lijepo rekao i sve je tocno - e sad, na zakljucak ovom svemu - ajde ti meni reci koji projekt vani bi ovako izgledao kao guljenje tvoga rallyea, slabo se to vani tako radi evo ja sam do sinoc napokon zavrsio, 3 tjedna sam gulio podove na dvojki (fleksa i cetka celicna i ide) vani odvezu na pjeskarenje, drugi im cincaju, kromiraju, u biti ko invalidi,dok kod nas 1 moze skoro sve Mislim da se varaš za to vani. Ima hrpa ekipe koja sama radi. Što se tiče cinčanja , kromiranja i pjeskarenja. To ne možeš sam, eventualno priprema. Poliranje , da bude kako treba (a ne mutno) je teško odraditi doma, pogotovo felge. Hochglanzvericht (ili kako već) je proces poliranja sa kuglicama , ispadne vrhunski. I to , naravno, treba platiti. Bolje lakirana felga, nego loše ispolirana Evo ti malo štva http://www.golf1.info/forum/board.php?boardid=52 Baci oko na ovo: http://www.golf1.info/forum/thread.php?threadid=50197
Guest MarinST Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 To je ta dvojka o kojoj se priča, imam još slika ako treba pa šaljem na mail Dosta OT
dvojka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 izvinite na OT mom do sad, ne mogu podnijet da se tak ogovara nasa scena, taman da i niej neka kvaliteta nasa je a ova cetvorka je bonbona, samo smo se dotakli krivih detalja za komentare
ma.RI.n Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 (edited) dvojka: jednostavno mi se ne da dizati novi topic o autu koji je složen pred par godina, meni nije važno jel se moj auto vidi na forumu, slagao sam ga za sebe i imam planove za budućnost pa ću onda stavljati slike... po meni nije bitno čija je scena nego kakva je kakva je scena objektivno, najbolje da na aute napišemo "bili bi bolji da imamo para" pa se svi uputimo na See...već par puta sam pisao kako sam slagao auto, vjeruj mi da su mi najbolje godine prošle u garaži jer obožavam corrada i jakoooo sam se odricao da ga složim... ove linkove šta je petar stavio svatko treba pogledati pa onda realno reći o našoj sceni, i to je forum koji pratim sa velikim guštom jer ima dosta pravih projekata koji se rade od nule šta je po meni jedino ispravno za stare aute... Edited April 30, 2009 by ma.RI.n
tonac Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Pričamo o Ma.RI.n-ovom autu... mnogi misle da je to samo obična "garsonijera"... ovo može bar donekle dočarati ono što je marin radio godinama... Ma.RI.n-ov Corrado na DeamonVW
Recommended Posts