SM chiptuning Split Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ljudi, kupujem ljetne gume!! trebam pomoc a nadam se da cu ju ovdje i naci, koje gume uzeti?? dimenzije su 225/40r18 Pozdrav! Odlicne i skupe Conti SportContact 3 cijena oko 1600 kn Vrlo dobre i povoljne Avon ZZ3 cjena oko 1100 kn,ja ih imam u dimenziji 235/40/18 vec tri sezone i jako sam zadovoljan http://www.smchiptuning.com/ split@smchiptuning.com
polic na kvadrat Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Strogi su i to jaako ja sam išao sebi kupiti gume i isto sam parkirao sastrane i čitao taj "isti"komad papira na dva lista i lijepo je podebljano markerom dio o članovima obitelji i slažem se da ako ste prošli bez zavrzlama granu da to više ne pokušavate da nebi bila SKUPA kupovina. evo, danas bio kod lašića.. uzeo novi 15'' set, nije važno koja felge, guma je bridgestone er300, 195/50/15... prošlu sezonu sam se vozio na goodyear efficientgrip.. bio sam jako zadovoljan... al nadam se da će er300 biti još bolja, jer pobjeđuje po svim testovima tj. bolja je... tako kažu... i da, samo da napomenem... više nije baš lagano prek grane... moraju biti članovi obitelji s vama obavezno i to prijavljeni na istu adresu.... i obavezno imat upisane te gume u knjižicu vozila tj. prometnoj... postrožili su se jako... jedva sam se izvukao da ne platim porez, carina ne ide jer je guma proizvedena u EU... obavezno članovi obitelji... i ako nije vaš auto, obavezno punomoć, ali ne ona na papiru, već i ona mora biti upisana u prometnu pod napomenu... jer kao samo vlasnik vozila smije kupovat gume za taj auto.. zabrij.. ja nisam mogao vjerovat što mi je danas carinik govorio, s time da mi je još prekopal pol auta...
-Jelko- Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Zna netko koliko dođe Nankang 215 40 16 nova u slo s povratom?Znam da su vecini iskustva loša no ja bih rekao bolje novu Nankang nego npr toyo staru 4 god neravnomjerno potrosenu zar ne?
ekusetic Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 evo ti cjenik pa si trazi sta ima... http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/
-Jelko- Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Hvala na linku ali ni lasic ni furlan nemaju bas neke cjenike nema 215 40 nankang prema njemu a znam da je ekipa kupovala,htio bih info iz prve ruke jer znam da se moze dobit i popust
ekusetic Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 imas broj telefona..nazoves i to je to...najbolje tako i znas tocnu cijenu... i ja sam ih bio zvao....kazu ti cijenu sa i bez pdv-a....
carper Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kako ste zadovoljni sa bravuris 2,jel bolja sta od 1,kakva je po kisi? moram uzet gume a neznam dali bi neke polovne ili neke jeftinije nove...
exfreerider Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 (edited) Ako nekoga zanimaju malo rabljene gume imam 4x R1R 4xER300 prodao bi jer je vrijeme za slikove R888 javite se na pp Edited March 25, 2011 by exfreerider
Ivanscirocco Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ima li ko iskustva sa Hankook gumama npr.Ventus RS2?
narc. Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kako ste zadovoljni sa bravuris 2,jel bolja sta od 1,kakva je po kisi? moram uzet gume a neznam dali bi neke polovne ili neke jeftinije nove... ja ih imam u dimenzij 195/50-15 vozim ih kojih 3000km dosad i cine mi se ok, mozda i nisam dobra osoba za ocjenit gume posto nisam trosio vise setova raznih guma ali po sari vrlo slicne turanzi, ali dosad sam zadovoljan, po kisi se ne zezam ali kad sam morao naglo kocit odmah se abs pali i ne treba mu puno da stane takodjer kod naglog kretanja jedino na glatkom asfaltu proklize. izasao me oko 320kn komad. svakako mislim da je bolje kupit nove gume nego polovne.
drazen1 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja sam planiro kupiti Goodyear ali na kraju sam uzeo Nokian V 195/50/15 i prema mojim potrebama guma je super.
opri Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Sad imam Michelin Pilot Primacy, i s njima sam bio zadovoljan, a sad bi uzeo Michelin Primacy HP. E sad jel to ista guma - noviji model i kakva su iskustav s njom? Mislim po njih u Sloveniju, cijena 82-85€/kom (bez DDV-a) (dimenzija 205/55/16 91v)
alenim Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zanima me što mislite o Sportiva gumama,kakva su iskustva...Iman priliku jeftino kupiti sportivine gume 195-45-16
peko_gti Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 (edited) Ma daj neces valjda to kupovat.... e da svi bi veliku felgu i siroku a kada je platit gumu onda se tu stedi ili je skupo...... Naravno...... Nekaze se dzabe guma glavu cuva,sada kako god hoces.............. Samo naprijed............... Moje misljenje o tome smecu je bolje na felgama vozit nego na tome Edited April 6, 2011 by peko_gti
manni Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ma daj neces valjda to kupovat.... e da svi bi veliku felgu i siroku a kada je platit gumu onda se tu stedi ili je skupo...... Naravno...... Nekaze se dzabe guma glavu cuva,sada kako god hoces.............. Samo naprijed............... Moje misljenje o tome smecu je bolje na felgama vozit nego na tome
alenim Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 sve to štima,čim možeš proć jeftinije,odma oči iskaču....al ja sam ima na četvorki zimske gume sportiva, i za njihovu obranu su dobre,bar od baruma,sava itd...tih niskobudžetnih guma
peko_gti Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 a ad reci cemo a zasto ne pokusat s falkenom,toyom,hankook,i ostalim gumama srednje klase koje su sa ulozeno dobiveno exstra a o vecoj klasi necu ni spominjat.................... Nula bodova................ guma glavu cuva,sada kako god hoces
alenim Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Na gumama se nikad ne smi šparat,samo me zanimalo kakve su odlike i karakteristike Sportiva,jer na netu nisam moga naći nikakve testove
peko_gti Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Na gumama se nikad ne smi šparat,samo me zanimalo kakve su odlike i karakteristike Sportiva,jer na netu nisam moga naći nikakve testove e onda ti je jasno kakve su ,,,,,,,,, za zapalit najbolje :bravo
G-Unit Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja sam lani kupio 2 nove i gume su jako loše , po kiši pogotovo , jedini plusevi su što lijepo izgledaju , dosta su tanke i imaju rub koji čuva felgu...
vwgolf3 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 znači nepreporučujete sportivu? gledam si gume za bmw, 245-45-18 i za 800, 900kn imam novu sportivu, a oko 1500 dunlop, pirelli... konto sam iza stavit 2 nove (kvalitenije), a naprijed ostavit stare (michelin) to je prva opcija pošto nemam love za sve 4 michelin, dunlop i slične a druga opcija je iza michelin, dunlop, a naprijed sportive... dali se isplati "bacit" na njih 1700,1800kn ili ipak bolje vozit na starom michelinu naprijed još jednu sezonu?
Veki-os Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Trebao bi preporuku ljetnih guma Troumim se između Toyo T1R Continental Premium Contact 2 Bridgestone Turanza ER300 Cijene su im tu negdje a vidim da je Turanza jako hvaljena.
Biker boy Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=50170 pročitaj i sam vozim turanzu er300, nema zamjerki, dosada najbolja guma... meni osobno koju sam ja imao...
Veki-os Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=50170 pročitaj i sam vozim turanzu er300, nema zamjerki, dosada najbolja guma... meni osobno koju sam ja imao... Pročitao sam več zato kažem da sam vidio da je mnogi hvale Mislim da ču uzeti Turanzu,T1R su kao "sportske" pa se brzo troše koliko sam pročitao jedino me još zanima mišljenje o Continentalki ako je netko ima?
SM chiptuning Split Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Pročitao sam več zato kažem da sam vidio da je mnogi hvale Mislim da ču uzeti Turanzu,T1R su kao "sportske" pa se brzo troše koliko sam pročitao jedino me još zanima mišljenje o Continentalki ako je netko ima? Pozdrav! Velika je razlika od dimenzije guma.Ja sam starome na fiestu bija stavija turanzu E300 175-60-14 (misli da je bila ta dimenzija) i ta guma mi je bila bas bez veze cak ispod prosjecna.Sad sam mu na leona stavija premium contact 2 u dim. 205-55-15 i ta guma je dosta dobra jedna od najboljih u toj dimenziji.Jedan moj prijatelj je ima turanzu na pasatu 205-55-16 i isto nije bija bas zadovoljan sad je stavija premium contact i kaze da je guma dosta bolja od turanze. Pozdrav
Recommended Posts