Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Trebao bi preporuku ljetnih guma

Troumim se između

Toyo T1R

Continental Premium Contact 2

Bridgestone Turanza ER300

Cijene su im tu negdje a vidim da je Turanza jako hvaljena.

Ja sam do sada potrosio dosta setova raznih guma ali Continental je klasu iznad sviju ako ne i vise i sad namjeravam kupiti ContiSportContact 3 u dimenziji 225/45/17.

U svkom slucaju moja preporuka

Posted

Uzmi Turanzu....

evo sad sam je peglo cijeli vikend....guma drži prva liga....to mi je drugi komplet već tih guma...

i uzet ću i treći kad bude bilo potrebno... :palacg

Posted

Hvala na preporukama,uzeo sam jučer Continentalke Premium Contact 2,zasad sam prezadovoljan,po zavojima drže odlične a koči "skoro u mestu" :D

Sa Dunlop Fast Response se uvijek palio ABS i radila je papučica kočnice kod naglog kočenja,sa ovim gumama se samo ukopa :)

Još moram vidit kakve su po kiši ali po onome što piše na netu i po kiši bi trebale biti jako dobre.

Posted
Hvala na preporukama,uzeo sam jučer Continentalke Premium Contact 2,zasad sam prezadovoljan,po zavojima drže odlične a koči "skoro u mestu" :D

Sa Dunlop Fast Response se uvijek palio ABS i radila je papučica kočnice kod naglog kočenja,sa ovim gumama se samo ukopa :)

Još moram vidit kakve su po kiši ali po onome što piše na netu i po kiši bi trebale biti jako dobre.

Po meni odličan odabir.

Posted

Po meni odličan odabir.

Posted

Tako znaci, meni sa ovim nankang abs stalno radi :D

Sutra cu uzet 4 continental sport contact 3 pa da vidim ja kakva je to guma pa napisem dozivljaje :D

Posted
Tako znaci, meni sa ovim nankang abs stalno radi :D

Sutra cu uzet 4 continental sport contact 3 pa da vidim ja kakva je to guma pa napisem dozivljaje :D

moje sportcontact3 su skupa sa felgama kod mehaničara i čekaju da auto bude gotov da i njih namontira, pa da mogu i ja isprobat i javit dojmove

Posted
moje sportcontact3 su skupa sa felgama kod mehaničara i čekaju da auto bude gotov da i njih namontira, pa da mogu i ja isprobat i javit dojmove

Ma vec znam-o stacete napisat jer dosad niko nije reka nista lose o Sportcontactu 3,to je sigurno najbolja guma u klasi jedina mana joj je vizualan dojam koi je na Sport contactu 2 bija puno bolji ova trojka je nekako previse navucena,tj. jajolikog boka...

• 1 month later...
Posted

Dečkovi jedno blic pitanje :)

Koje gume uzeti? (po iskustvima)

Toyo TO PROXES PXT-1R 195 / 45 / 15 78V

ili

Goodyear GY EA.F-1 GSD3 195 / 45 / 15 78V

U ovoj dimenziji imam skraćenu ponudu pa ne znam što uzeti od ove 2 gore.

Ajde please neka konkretna razmišljanja.

Fala ;)

Posted
Dečkovi jedno blic pitanje :)

Koje gume uzeti? (po iskustvima)

Toyo TO PROXES PXT-1R 195 / 45 / 15 78V

ili

Goodyear GY EA.F-1 GSD3 195 / 45 / 15 78V

U ovoj dimenziji imam skraćenu ponudu pa ne znam što uzeti od ove 2 gore.

Ajde please neka konkretna razmišljanja.

Fala ;)

Nebudeš pogriješio na sa jednom ni drugom :palacg

Posted
Nebudeš pogriješio na sa jednom ni drugom :palacg

Nisam nikada vozio na Toyo gumama, budem vidio. U subotu idem u Sloveniju po gume pa do tad moram odlučiti koje da uzmem.

Posted

prije bi uzeo Goodyear GY EA.F-1 nego TOYO mada su obe gume dobre

Vozio sam i na jednim i drugim gumama

Goodyear drzi fenomenalno po kisi i suhu

TOYO je malo losiji na kisi od Goodyear-a po suhu ok

Posted

Za sada je Toyo u prednosti :)

Namjerno sam pitao jer nemam bas nikakvih iskustava sa Toyo gumama pa me cisto zanimaju razmisljanja ekipe sto ih je vozila.

Posted
Toyo je dosta meksa guma od Goodyear-a pa se takodjer i brze trosi

Isto auto isti vozač

Goodyear sve 4 8tkm,do žica,6 mjeseci

Toyo sve 4 15tkm,do žica,godinu dana

Posted
Isto auto isti vozač

Goodyear sve 4 8tkm,do žica,6 mjeseci

Toyo sve 4 15tkm,do žica,godinu dana

sve ovis o stilu voznje i jedni i drugi

kod mene obrnuta situacija

jedino dajem veeeeeliku prednost Goodyear-u na kisi

Posted
sve ovis o stilu voznje i jedni i drugi

kod mene obrnuta situacija

jedino dajem veeeeeliku prednost Goodyear-u na kisi

Pošto sam vozio GY najvjerojatnije uzmem Toyo, čisto da vidim kako ide s njima, a i vjerujem da neću pogriješiti.

Posted
Uzmi Turanzu....

evo sad sam je peglo cijeli vikend....guma drži prva liga....to mi je drugi komplet već tih guma...

i uzet ću i treći kad bude bilo potrebno... :palacg

i meni je Turanza prva liga ! :palacg

Posted

Evo ekipa napravio sam 1000 km na Dunlopu Sp Sport 9000,gume nenormalno drže,a po kiši su odlične.....

Posted

ljetne (185-60-14)

-Good year exellence već 2 sezone - suho/mokro super drži

-neke Hankook ljetne- dosta tvrde, po suhom dobre, na mokrom dosta loše

-Dunlop sp 10 - na suhom dobro držale, ali dosta škripale, na mokrom se nisu baš pokazale

-Good year Ventura - super držale i na suhom i na mokrom

zimske (175-65-14)

Sava eskimo s3 -slovenija - svima poznate

Tigar Winter1 - jeftinije od Save ali i za nijansu lošije (300 kn kom sa montažom i balansiranjem)

Phenix (protect) - odlično idu po snijegu i ledu ali na suhom su katastrofa, jako jako bučne (200 kn kom sa ugradnjom i balansiranjem)

• Create New...