Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Continental Sport 2...predobra guma!!!

A Toyo R888 je prica za sebe :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

polako počinjem razmišljat o zimskim gumama pa me zanima šta bi preporučili za dimenziju 195/65/15? nabavio sam čelične a gume su u banani pa bi se zaputio u sloveniju

Posted

gledao sam prošle godine te pirelli gume i zanimljivu šaru imaju, ali vidim da ih nemaju u ponudi ni lasic ni furlan. Dunlopice mi vuku dosta na Savu S3. Vidim da ima dosta u Goodyeark Ulta grip :/

Posted
polako počinjem razmišljat o zimskim gumama pa me zanima šta bi preporučili za dimenziju 195/65/15? nabavio sam čelične a gume su u banani pa bi se zaputio u sloveniju

GY Ultra Grip 7 ili Dunlop WinterSport 3D.

S tim da je Dunlop puno skuplja i nisam baš siguran da opravdava skoro 25€ po komadu veću cijenu, GY definitivno

Sava Eskimo ako živiš negdje gdje se trebaš penjat uzbrdo po snijegu, nikako za kišu i ako se voziš na duge relacije jer je koma svugdje osim u dubokom snijegu.

Posted

Nedavno montirao Federal 595 RSR i guma je super

prije sam vozio R888 pa mi je to referenca

RSR nisu bučne drže isto a na nekim dijelovima čak i bolje te su vozljive po kiši..sve +

uskoro još hard test na Grobniku :)

Posted
samo i opet samo Bridgstone Potenza .............
Odlicne,i jos mi se cini da su dugo mekane nesmetaju im godine...

Ako netko zna di ih ima povoljno u 195 50 15 dimenziji u slo ih nema,a htio bih opet uzet

Posted

Imal sam Dunlop WinterSport M3 i super je guma. Sad imam Michelin Alpin A4 osjetno bolja od Dunlopice

• 3 weeks later...
Posted
Odlicne,i jos mi se cini da su dugo mekane nesmetaju im godine...

Ako netko zna di ih ima povoljno u 195 50 15 dimenziji u slo ih nema,a htio bih opet uzet

Imao sam sve 4 dunlop sport max nove na a4, igrom slučaja morao sam dvije promjeniti i uzeo bridgestone potenzu... razlika je ogromna, bridgestone je 5 puta bolji, a i vidi se na balansirki koja guma je kvalitetnije izrađena, naravno bridgestone, i nikad više ništa drugo za ljetnu gumu.... jedva čekam da ove dvije dunlopice potrošim i kupim još dvije potenze... :)

Posted

original na autu su 205/55r16...mogu li stavit 195/60r16 dimenziju za zimske gume? ili bolje da idem na col manju 195/65r15?

Posted
vozao sam godinama na toyo t1r i sad presao na uniroyal rain sport 2 mogu samo reci savrsena na mokrom auto ljepi za asfalt

a kakve su po suhom? bolje od t1r ili lošije?

• 3 weeks later...
Posted

Zimulje u dimenziji 195/50/15 ,uopće nemam ideju kaj uzeti i koja je dobra/kvalitetna

Posted
Zimulje u dimenziji 195/50/15 ,uopće nemam ideju kaj uzeti i koja je dobra/kvalitetna

sava kume najbolja zimska guma :palacg

ja ih imam vec 3 god i nema di nisam bio po snjegu :palacg

• Create New...