david010 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 (edited) Evo mi se javljamo iz Bizovca sretno stigli...bilo super jelo fenomenalno ja sam se napucaao a pogotovo tommy zderonja....ja slika nemam ali eto nije mi zao sto sam bio..stanko pozdravw... Edited May 2, 2009 by david010
srki Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 evo da se i ja javim pijemo cugicu u bizovcu i onda lagano put kuci pa cete dobiti slike...... decki organizacija je odlicna, dvojka rispekta i svi ostali, slax,speedline,nadam se da nisam nekog zaboravio napokon smo upoznali "glavešine" kluba slike kad dodem kuc
Emma Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 daj napišite kakva je bila motina reakcija na sve to najbitnije su zaboravili?jel bilo suza radosnica?joj da mi ga je bilo vidjet...
mrki Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 (edited) Pošto mi je Pc brz ko da Kremenko i familija klesaju slike stavljat ču ih jednu po jednu u ovaj post al da započnemo s zvjezdom dana dok još nije skonto WTF se događa,"spičles" Ko što sam reko,tek je 3 od 24 slike digo na photobucket pa za nekih sat vremena editiram,a možda do onda i Srki digne koju Arghhh,svršio je,dakle: Dolazak Pusu šalje čovjek koji ima 20 trakavica u sebi zvan TommyVR6,isuse što može jesti,mislim nije ni Perkan loš Najljuča V8 makina Inspektor tommy Mota slika ko lud za dokaze da nije prošviko Vrijedne kuharice nesmijemo nipošto zaboraviti! Kiša nas je ujedinila pod krošnjom Fiatist I eto šečer na kraju,ja više nemam,morao sam gibat nazad,žena me sjebala ("exqezemua") prvi i zadnji put. Još idem natrag i skontam parkirane aute kod Mote,ljut sam ko pas i idem se sad sam usvinjit od alkohola,pozdrav svima s kima se jesam i nisam upoznao,meni je bilo super i nadam se sljedečem susretu negdje Pozdrav Edited May 2, 2009 by mrki OS
david010 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 (edited) mota je bio opasan ostao je bez rijeci...jednostavno nije mogao vjerovati da se to dogadja njemu...mislim da je imao knedlu u grlu pogotovo kad je fog drzao govor koji je bio od prve do zadnje rijeci kako treba..ugl kisa je pocela i onda smo svi skupa otisli kod mote..vidjeli smo auto i oni su postavli stolove kod njega u garazi tj jos su uvijek bar bi trebali biti..eto nek i drugi napisu malo...e da i bilo je fora pred njegovom kucom vidjet cete slike puno vw vozila kao u svatovima... Edited May 2, 2009 by david010
audicabrio Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 evo i mene doma... Super je bilo!!! Stvarno svaka čast ekipi. Bilo je malo zujanja tko sam zato što sam bio sa FIJATOM ali dobro... Imam puno slika ali neću ih danas stavljat. Sutra stižu
mrki Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 (edited) Bilo je malo zujanja tko sam zato što sam bio sa FIJATOM ali dobro... Trebao si onda crvenom izolirkom prekrižit taj znak ogrebotina //// (fijat) ko što je brat Dvojka prekrižio onu krepanu mica-macu što označava Žopea,njega smo odma skužili da je "undercover brother" Edited May 2, 2009 by mrki OS
srki Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 mota je ostao izbezumljen jednostavno, bio je u soku nekih 10-tak minuta, nije mogao vjerovati da se to njemu dogadja heh svaka cast svwima, kao sto vidit ja sam jos pod dojmom od svega toga, fogov govor stvarno kako treba, mota iznenadjen , veselo drustvo, ma sve sto treba za jedan pravi meet VW drago mi je da sam napokon upoznao ljude sa kojima se vec 2 god online "znam", slike se dizu
TOMMY-535i Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Bilo oodlicno...nemam rijeci...mota malo bio izgubljen a i vjerojatno je to normalno bilo... super meet i ugodno drustvo... A vi sa slikama...pazite sta stavljate i pisete
srki Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 neka stave slike svi od tommya gdje jede hehe ja ih imam 3 ili 4 hehehe
Veki-os Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Evo da se i ja javim,meet je bio fenomenalan,stvarno je sve super organizirano a Motina reakcija bila "Nemam riječi" Evo i par slikica,one sa roštilja nemam Tu nas je kiša potjerala s igrališta pa sko krenuli kod Mote Ovdje se smjelo uči samo bez oštrih predmeta i u hlačame bez onih zakovica,kako su neki članovi rekli Evo i taj Peugeot
mrki Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 A vi sa slikama...pazite sta stavljate i pisete Ma nemoj,strah te da ne ispadneš žderonja,nemoj da te sad odcinkam ljudima da si u Osijeku našao boravište u motelu imena "Prehrana"! Ups :doh,možda je vrjeme da se preselim u samo za pijane i paslje 0.0 h
Salko01 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Je meet je bio super,reakcija od Mote neznam kako da opisem.??? Moram ici jesti jer je Tommy sav rostilj pojeo nemogu vjerovati koliko covjek moze jesti sto ce vidjeti iz slika. @Perkan jesu felge ostale citave nakon onog naleta na cesti??
tonac Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 super ste se zabavili... da mi je bilo vidjeti Motu.... ja bi došao al nisam imao vozilo... pa sam ošo do Rijeke...
pikzibner Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Evo da se i ja javim. Meet je bio odličan, organizatori su se stvarno potrudili. Mislim da bi se otprilike oko ovog datuma mogao počet održavati meet u Daruvaru svake godine. Najviše moram pohvaliti cure koje su pekle roštilj, stvarno su ga ispekle vrhunski. Inače ekipa sva na nivou. MOTA nam je bio malo u šoku ali brzo je došao k sebi i vratio se u svoj stari film. Naslikavanje do iznemoglosti Evo slika sa reportom. Na odmorištu na brzoj cesti oko Vrbovca Pa malo slika vožnje
pikzibner Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dolazak na mjesto zločina Curama još jednom svaka čast :D
pikzibner Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ulovila nas pljuščina pa smo završili kod Mote To je to od mene. Veliki pozz Moti i hvala na nosaču kilera :D
R32 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Prejeo se ja Vidim lijepo vam je bilo , a ti si mogo doč pokazat kak taj Lupo ubija !
Recommended Posts