srki Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 (edited) tko vam je taj sa fijatom??? evo i mojih slikica evo napokon su slikice gore idemo redom prvo nekoliko sa puta velika brzina i nemos uhvatiti pravu sliku da ga hebes isprobavanje nekih funkcija na foticu heh onda smo se svi nasli kod benze i pravac okupljaliste heben corrado i kolonica pa se onda naravwno jelo i pilo neki i treci puta jedu hmm....e mrki, mrki pa opet ti NEKI jedu evo nesto sto ce i peru shebati i onda je prokisilo pa smo se uputili kod mote gazda oso, i mi krenuli slikati hahha pa sko pokupili neke, neznam ti ja koji su .... losi uvjeti pa smo i mi napokon dosli u to carstVWo gdje duja kraljuje sjaji li se sjaji a ispred neki svatovi, pa nisu valjda stankovi... opet ovi... i nesto ekstravagantno..... NO AIRRIDE neki porsche ili mozda duja??? Edited May 2, 2009 by srki
Perkan Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 @Perkan jesu felge ostale citave nakon onog naleta na cesti?? Jesu, jesu, sva sreća što je bio znak za radove na cesti inače bi obadvojica opizdilu u onaj rub.
Kazaam Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Želim se zahvaliti svima koji su danas došli i prisustvovali ovom događaju i time upotpunili cijelu ovu priču - momci zakon ste Evo nekih slika od mene pa se gledajte ovdje je počelo lagano okupljanje... lagani tuning dvojkinih kola a uslijedio je i speedline-ov Lupo speedline pokušava izvadit pivu dolazak ekipe... okupljanje... Motino iznenađenje... a onda je uslijedila kiša koja je poremetila druženje... pa smo se selili kod Mote... u garažu... a tu nas je tommyVR6 opet iznenadio svojim apetitom nakon što je većina ekipe otišla svojim putevima ka doma iznenadio nas je ovaj momak (444 IN) nakon svega Slax je dobio rođendanski poklon To je sve od mene što se tiče slika - maknuo sam se na vrijeme dok sam još trijezan - nekoliko njih ostalo je udarat do kasnu u noć jer niste htjeli popit sav onaj alkohol Sve što je lijepo kratko traje pa tako i ovaj događaj - mnogi su imali svojih obaveza pa nas rano napustili ali vjerujem da će ovakvih meetinga biti sve više a time i prilika da se opet svi negdje nađemo i družimo - VWCC ekipa je ponovno dokazala koliko je velika - RESPECT! Lijepi pozdrav svima
Vec Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ekipa... svaka cast mislim da MOTA jos uvijek ne vjeruje sto se dogodilo... a slika je zakon duje na cesti
Dizel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bilo nam super, upozno još nove ekipe, fino se napapali, podružili. A moti su ko u crtiću tri upitnika iznad glave skakala kad je izišo iz auta. E da, Mota, u roku tjedan dana oćekujemo izvještaj o napretku na zelenku. Jesi me razumio ?!
MOTA BOY Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 FROZEN Kad se odmrznem, probat ć napisat neš ljepo....
gti16v Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Odlično. Baš mi je drago da su svi zadovoljni. Mota znači od sutra si u garaži?
Guest maksy Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Super report, drago mi je da je sve ispalo kako triba!!
TOMMY-535i Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Evo...gledam i nevjerujem...to na slikama nisam ja...netko se predstavio mojim nickom... , Mota...doslo vrijeme da svaki dan stavljas post u Aute i projekte .. jos jednom svima...organizaciji same akcije...organizaciji meet-a... Hvala svima na ugodnom druzenju i lijepo ispunjenoj suboti... P.S Nemojte sta zamjerit
Salko01 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 P.S Nemojte sta zamjerit Radi tebe sam se vratio gladan kuci,i sad hoces da ti ne zamjerim.
Carlito Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 meet je prosao super samo ga malo kisa sj... jedan veliki za kuharice na rostiljcekima,organizatorima sve pohvale. mogel bi meet postat tradicionalni.
Carlito Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 (edited) e skoro zaboravih,Dvojka je musko mada je nekima tesko povjerovati u tu cinjenicu. Edited May 3, 2009 by Carlito
dvojka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 e skoro zaboravih,Dvojka je musko mada je nekima tesko povjerovati u tu cinjenicu. po cemo zakljucujete?
mrki Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 po cemo zakljucujete? Po Peugeotu valjda,ali neznam,bila je i jedna djevojčica tamo s istim nickom na leđima,sad neznam više ko je tko?
Veki-os Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ne zna se i dalje što je Dvojka,nismo vidili što ima khmm
Speedline Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ona cura što je bila sa dvojkom, to mu je sestra koliko sam skužio
Nick Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 odlične duje, ful mi se sviđa ova crvena sa Montreal II felgama a GAYev wagen je pojava al full smiješno sa ovim lampama zgleda
Recommended Posts