srki Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 drago mi je da su se dojmovi slegli i da si uspio napisati svoj komentar... nadam se da ces sloziti duju sto prije i da cemo je svi sa veseljem gledati u KA, jer svi znamo koliko je truda, volje i novaca ulozeno u auto... takoder mi je drago da je projekt ostao u tajnosti do kraja i time je nase iznenadjenje potpuno uspjelo...
MOTA BOY Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Iznenađenje ne da je uspjelo, nego se od onda osjećam kao skroz drukćiji čovjek.... Ranjiv sam i uzplahoren... Sputan isto! ... I želim bit kao Neven Ciganić... I hoću da mogu vidjet topice u kojima ste planirali moj pad!
Emma Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Iznenađenje ne da je uspjelo, nego se od onda osjećam kao skroz drukćiji čovjek.... Ranjiv sam i uzplahoren... Sputan isto! ... I želim bit kao Neven Ciganić... I hoću da mogu vidjet topice u kojima ste planirali moj pad! baš mi je drago da je sve dobro ispalo i da smo to uspjeli sačuvat od tebe do zadnjeg dana..i hvala tebi stanko kaj nisi ništa skužio hehe jedino mi je žao kaj nisam imala prilike doći...a sad te molim miči se od kompa i u garage.....vidjeli smo da si živ i to nam je dosta sretno u slaganju zelenka
Guest maksy Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 baš mi je drago da je sve dobro ispalo i da smo to uspjeli sačuvat od tebe do zadnjeg dana..i hvala tebi stanko kaj nisi ništa skužio hehe jedino mi je žao kaj nisam imala prilike doći...a sad te molim miči se od kompa i u garage.....vidjeli smo da si živ i to nam je dosta sretno u slaganju zelenka X
Trojan Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Drago mi je da je sve ispalo kako je planirano. Ja bi došao da nisam bio u Splitu. Sad slagat auto pomalo pa kad bude, ne sumnjam da će bit do jajcov
vw bubi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Vidim ljepo ste to obavili ,te sad se svi nadamo da ćemo druge godine tog zelenka vidjet u Karlovcu. Mota ,u garage .... svaka čast svina na ovakvim djelima
MOTA BOY Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mogu u garage, al nemrem skoro ništ... Tream prvo crvenog prodat da nastavim dalje zelenog...
Mario91 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....0&start=360 ni vi niste daleko...pa mogli bi
mrki Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mario,to je bio ''one time deal'' sa plemenitim ciljem za koji se nadam da ce prerast u tradiciju jer je oko 1-g maya pa nema izgovora tipa ''joj radim pa nemrem'' ali decki zasad nista ne javljaju. ''Kazzane'' javi ak sta smislite!
MOTA BOY Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bilo bi ljepo Moram potrkeljat s "lokalnim tabađijama"... Baš sad u 22:55 Gledam i taman pada na subotu...
Mario91 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mario,to je bio ''one time deal'' sa plemenitim ciljem za koji se nadam da ce prerast u tradiciju jer je oko 1-g maya pa nema izgovora tipa ''joj radim pa nemrem'' ali decki zasad nista ne javljaju. ''Kazzane'' javi ak sta smislite! mrki ne kuzim sta si htio reci time?? a to je tako uvijek svi bi htjeli i kad se nesto org. nigdje nikoga moras moliti... Bilo bi ljepo Moram potrkeljat s "lokalnim tabađijama"... Baš sad u 22:55 Gledam i taman pada na subotu... ma bilo bi odlično da i vi dođete.. rođeni to ti pada na nedjelju (14.3)
srki Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zval sam ja vec motu..rekao je da mora vidit sa juliom ... mrki...slazem se..to bi trebala postati tradicija, rekao je kazan kad je bio da nisu jos nista dogovarali..sram ih bilo
MOTA BOY Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ma bilo bi odlično da i vi dođete.. rođeni to ti pada na nedjelju (14.3) Nismo se skužili, ja sam mislio u svom odgovoru na 1. maj
Mario91 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zval sam ja vec motu..rekao je da mora vidit sa juliom ... mrki...slazem se..to bi trebala postati tradicija, rekao je kazan kad je bio da nisu jos nista dogovarali..sram ih bilo nisam znao da si ti to već riješavao...svaka čast.. ma malo dobre volje i bit će nas ajmo ljudi da otvorimo sezonu uz roštilj, pivu (sok) i svjež šumski zrak... IDILA
Mario91 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nismo se skužili, ja sam mislio u svom odgovoru na 1. maj ma možemo i za 1 may što se mene tiče, ali sad treba otvoriti sezonu.... sve imamo samo nam ljudi fali da to bude to....
Kazaam Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ko mi napiše nick ispravno dobije pivu, jeba vas taj kazan Ajde valjalo bi nešto organizirati, slažem se, ako ništa barem da se u pž nađemo opet svi skupa
Mario91 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ko mi napiše nick ispravno dobije pivu, jeba vas taj kazan Ajde valjalo bi nešto organizirati, slažem se, ako ništa barem da se u pž nađemo opet svi skupa KAZAAM (najlakše zarađeno pivo) evo već se organizira... imaš sve u "POŽEGA THE MEET" skupi ekipu i vidimo se...
Kazaam Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 koju pivu sipaš u sebe da ti kupim kad dođem? vidimo se naravno
Mario91 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 koju pivu sipaš u sebe da ti kupim kad dođem? vidimo se naravno ma koju god doneseš piva je piva .... viđamo se
mrki Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 mrki ne kuzim sta si htio reci time? Ma htio sam reci da si posto u topic koji inace nije aktivan sto se susreta tice vec je opis dogadjaja kad je dragi Mota boy osto speachless ko junfer kod kurve kad se uspjesno poslozila Fogova ideja... Nebitno,za PZ mamne repa trenutno al za DA-meet ima da sparam,pa makar se provozo bezveze Kazaam,to ti je just revenge za moju izduvnu cev i javnu objavu iste!!!
Mario91 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ma htio sam reci da si posto u topic koji inace nije aktivan sto se susreta tice vec je opis dogadjaja kad je dragi Mota boy osto speachless ko junfer kod kurve kad se uspjesno poslozila Fogova ideja... Nebitno,za PZ mamne repa trenutno al za DA-meet ima da sparam,pa makar se provozo bezveze Kazaam,to ti je just revenge za moju izduvnu cev i javnu objavu iste!!! ma to sam slučajno listo i vidio "daruvar meet" pa reko da postam budući da sam vidio da je aktivno...tj da se crveni ... a nadam se da se isplatilo..
Kazaam Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ko junfer kod kurve... Kazaam,to ti je just revenge za moju izduvnu cev i javnu objavu iste!!! s lol heheheheh a za cevku moram priznati da je pristojnog izgleda sada i vrlo ju je ugodno za slušati
Recommended Posts