Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Jel crko Marsal ili sta?Dakle,krenem sinoc malo bacit oko na forum,vidjet jel ima kakvih novih slikica itd...kad ono:explorer nemoze naci stranicu?Mislim si osla mi konekcija u ku®@¢ ali ostalo radi!Gole tete,yubito,tube 8,sve ostalo nadje i sljaka.Sad ujutro u pol 9 dojdem prvo ko gost,forum statistika 0 bodova,nema nikog-clanova 0,gostiju 1 (ja) znaci da je nesto oslo k vragu jer se nesjecam da je ikad bilo tako al bas nikog.

Crko server ili?Ovo pisem preko mobitela (vip surf paket) a Pc i dalje strajka!WTF?

Posted (edited)

evo trenutne situacije

1 guests, 1 members, 0 anonymous members

srki

neznam, meni sve normalno radi sto se tice foruma

edit--

mjenja se hosting foruma , i nezna se kad ce forum proraditi

Edited by srki
Posted

Ajd,vec sam sise uplasijo da su nas neki zlocesti ha(ra)kirali,panika brale,jos imam traume i nisam se oporavijo od kako mi je mater citala 'Pavle sam na svijetu' a forum pust,sam se ustrasijo!

Posted
evo trenutne situacije

1 guests, 1 members, 0 anonymous members

srki

neznam, meni sve normalno radi sto se tice foruma

edit--

mjenja se hosting foruma , i nezna se kad ce forum proraditi

Ok,radi se...cetvrtak je a jos nista,izazivate mi apstinencijsku laganini!

Posted
Ok,radi se...cetvrtak je a jos nista,izazivate mi apstinencijsku laganini!

Ma radi ko beba. :rolleyes: Samo kaj nema nikog gore. :)

Guest niksa
Posted
Ma radi ko beba. :rolleyes: Samo kaj nema nikog gore. :)

plus istekla je domena vwclubcroatia.com, pa zato vecini 99.9% ljudi koji nisu dodali ip za domenu, nece raditi domena, jel

Posted
plus istekla je domena vwclubcroatia.com, pa zato vecini 99.9% ljudi koji nisu dodali ip za domenu, nece raditi domena, jel

Tak je.

Posted

daj malo pojasni to...kakvo dodavanje ip-a?

Guest niksa
Posted

probat cu biti kratak i jasan :)

dodas ip adresu od vwclubcroatia.com u datoteku koja sadrzi "ip adresa - ime stroja" podatke..

e i ako ti dodas unutra liniju "75.125.1.74 vwclubcroatia.com" onda tvoj komp vec zna da do vwclubcroatia.com ide na 75.125.1.74 adresu. Nadam se da si skuzio caku?

Naravno, to se koristi samo dok je recimo hosting kupljen, ali domena jos nije registrirana, ne radi ili iz nekog osmog razloga je nedostupna, onda svako ko hoce do teoretski mora unijet ip adresu.

Eto :)

Posted

Povezivanje imena www.vwclubcroatia.com sa IP adresom servera na kojoj je stranica hostana. Inace svaki put kad pristupas nekoj stranici tvoj web browser pita DNS servere za IP adresom na kojoj se sajt nalazi kako bi uspostavio mreznu konekciju sa serverom i razmjenjivao podatke. Posto neko vrijeme domena vwcc nije bila registrirana, DNS serveri (osim autorativnih za tu domenu koje u slucaju neregistrirane domene nitko nista ne pita) nisu znali dati IP adresu tvojemu web browseru pa se on nije mogao ni spojiti na sajt. Workaround je da lokalno na svojem racunalu u hosts fajl fixno postavis IP adresu za server na kojem je forum. Laicki objasnjeno... Ako nisi informaticar, slobodno igrnoriraj. :)

• Create New...