zano Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 (edited) Evo da ja svog golfica predstavim! Golf TDI 150ks (ARL oznaka motora) i 4 motion (pogon na sva 4 kotaca) auto ima drugu turbinu i cip sto daje 200ks, ima sve od opreme osim koze, ja zadovoljan kao malo dijete, auto sam kupio u rijeci kad sam ga kupio izgledao je ovako, kupio kam ga prije 2godine, do sada sam zadovoljan s autom Na autu se puno toga radilo al prije cu morati sve slike pripremiti pa cu staviti, u auto sam ulozio vise od 10000e to je jos jedam jako lijepi auto al kaj je najbolje auto nije zavrsen po zimi krecu daljni radovi imam ih puno sve cu reci i napisati! Auto ce se slagati za race a ne za stayle, prosao me stayl, lijepo mi je imati lijep auto al nepotrebno puno plastika Prvo je slijedilo izmjena turbo crijeva od IC do motora jer kad sam ga kupio nakon 2 dana mi puklo orginal crijevo i kupio sam noko kod zubaka i platio 480kn sa 20% popusta i to crijevo mi drzalo nekih 2tjedana nakon toga opet puklo jer je turbina bila malo prejaka za to crijevo onda sam odlucio napraviti od inoxa crijeva! Kupio sam u Gabrek tuningu one plave gume pod 45 i platio ih 1000kn 4kom ostalo od inoxa al je bilo problema jer nisam imao kamo staviti senzor onda sam dao kod soleta to napraviti tocno mjesto za taj senzor da se lijepo prisrafi i sve 100% i ta igra me kostala 1000kn a ostalo mi radio kucelj i ostalo me kostalo 1500kn napravio mi je mjesto za pop off ventil i jako sam zadovoljan ucinjenim Zatim me zanimalo koliko turbina ima pritisak pa sam ugradio vurice u stok kupio sam orginal stok za 3 vurice za golfa IV pasalo je 100% i to sam kupio u a3m platio 600kn sa 20% popusta a vurice sam kupio u AP studio 330kn kom pritisak ulja, tem. ulja i pritisak ulja imaju 7 boja,platio 990kn i oni su mi ugrađivali to i uzeli 700kn znaci sve skupa 2290kn to izgleda ovako nakon toga dosao je na red veliki servis mjenjao sam sve i svasta to sam radio u orginal servisu kod Berislavica i platio sam 12000kn, pa sam odlucio malo ga podici jer mi je bio prenizak pa sam kupio kod Gabrek tuning opruge eibach -3 - platio oko 1500kn neznam tocno + ugranja 500kn tako da me ispalo 2000kn zatim je sljedilo izmjena felgi jer su mi se te pocele guliti pa sam stare prodao te uzeo nove u molydonu za 8500kn sa 15% popusta, izgledaju ovako i u sloveniji sam uzeo nove gume Bridgestone Potenza 225/40-18 4kom, kad sam si vratio PDV izasle si me gume 5000kn i kupio sam 4kom celicne orginal 16golfove felge i zimske gume za zimu za 2000kn 1zimu koristeno onda sam isao zatamnit stakla Vades 1600kn napred 40 iza 20 naravno crna folija pa sam odlucio promjenit muziku u autu kupio sam sve novo, Hertz mile 2 para zvucnika 3200kn par znaci 6400kn, Hertz Woofer 600RMS- 1400kn, JVC radio 1din sa divx 4100kn (dadio sam kupio nesto prije od ostale muzike ostalo sam sve od jednom kupio) , kablovi za zvucnike Kicker 3,5 kvadrata- 400kn, audiosound distribucija 350kn, 50kvadrata naponski Dietz kabal mislim da 900kn, 20kvadrata kabal za pojacala 250kn, kabal za woofer 8kvadrata 100kn, kontezator 1,2farada 600kn, pojacalo soundmagus 1350kn, mac fearleas 4000, 1900kn, i jos tosta toga ostalo buzir, stopice, snake skin, dosta toga stavio sam unutra xenon osvjetlenje po auto oko 300kn, pa sam kupio ledice za van ispod auta sa 56mogucnosti i 7 boja- 1400kn pa kupio neonke za u auto plave platio 300kn odlucio sam kupit nove retrovizore kupio sam od BMW M5 platio 1000kn u A3M, Pa sam dao spricati krov u crno isto kao i retrovizore i micao sam antenu- 700kn Kupio sam nove zanje led crne svijetla u Gabreg tuningu sa popustom 20% 1550kn Bocni crni zmigavci Gabreg tuning 100kn sa popustom, pa prednji splintter od Seat Leona 1 cupre stavljal na prednji branik seat jankomir 220kn pa mi se felge nisu sviđale pa kupio nove mac flx one black 18 - 4200kn pa sam radio za visokotonce plastike, bunker poslozio, tapicirao, drvo, ovo ono - oko 2500kn ima jos toga samo se ne mogu sve sjetit evo slika kako sad sve izgleda evo za kraj mene i moje cure (dobit cu sina samo da znate i to sad u 7mj) Sad ovaj tjedan auto ide ponovo u pod ali onako posteno! Planovi: stavit prednji branik orginal bez lajsna, kupiti intercooler, radit ponovo crijeva turbine, jer mi treba veci fi, gewinde, druge felge, distance prema felgi, ponovo cu cipat auto kod SM kad to sve slozim onda cemo stasvljat nitro i cipat ga, imat cu 2mape normalna sa 200+ks i mapu za nitro sa puno puno goriva, Nitro 150 ili 200ks chot, povezivac muldi, kod soleta cu radit nove auspuhe komplet od napred a iza bude lonac kao orginal tako da se ne vidi al jos cu vidit za to dal bude kakav nastavak ili ne!! 2 Školjke neke kvalitetnije, volan, zadnju klupu pretapicirati prema školjkami, kocnice rijesit neke vece i jace, krov i stokove iznutra pretapicirati u crno sve kaj je bijelo iznutra ce biti crno i JVC radio 2din Što kazete za planove??? Edited June 6, 2009 by zano
zano Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 (edited) Dal da skinem zanji brisac ili ne???? Edited June 6, 2009 by zano
Recommended Posts