Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Moram priznat da se slazem sa nekim stvarima sta je napiso gringomagla

jbg sta je je slika nekih auta ima i po 10 a npr duje od kolege iz BJ koja je bila 2cm od poda ni jedne sad mi recite da nije bila atrkativna ili neznam sta !

da dalje ne nabrajam !

a sto se tice pehara i toga isto se slazem da neki ljudi koji su dobili nisu zasluzili a drugi su trebali dobit

i jura to se ne odnosi na tebe !!!!!!

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

meni je bilo super i bio sam oduševljen ekipom, autima i organizacijom...

osobno nisam za plastike po autu i jako mi je žao šta ih ima dosta i na see-u ali to se ne vidi na slikama po raznim forumima jer te aute nitko ne slika , a kako vidim tako je i kod nas...

na tvoj projekt dobio si mišljenja većine sa ovog foruma na mjestu gdje se kritike i pohvale daju pa ne znam šta si očekivao na susretu...

moj prijedlog organizatorim još prije dvije godine je susret bio bez pehara, na takav događaj lovci na pehare ne bi dolazili i ne bi bilo ovakvih priča...

Edited by ma.RI.n
Posted
e da, molio bi vlasnika crno zlatne trojke da mi pojasni onu naljku na rezervoaru jer mi ništa nije jasno!

E Kiki bravo.. ni meni nije jasna nalja...

Posted

Njegov problem je što je duboko iskompleksiran pa misli da se svi moraju diviti njegovom autu i da je njegov golf najbolji.

Ne kužim čemu opterečenost onime što drugi misle o tvom autu?Auto slažeš za sebe i za svoj gušt a što drugi misle boli te briga.

I moj auto je stock izvana,osim alu felgi i ima par "poboljšanja" na motoru i ne patim na to oče ga netko slikati,oče ga netko pohvaliti ili pošprdati i takve gluposti,on je moj i za moj gušt.

Posted (edited)
Njegov problem je što je duboko iskompleksiran pa misli da se svi moraju diviti njegovom autu i da je njegov golf najbolji.

Ne kužim čemu opterečenost onime što drugi misle o tvom autu?Auto slažeš za sebe i za svoj gušt a što drugi misle boli te briga.

I moj auto je stock izvana,osim alu felgi i ima par "poboljšanja" na motoru i ne patim na to oče ga netko slikati,oče ga netko pohvaliti ili pošprdati i takve gluposti,on je moj i za moj gušt.

slazem se s tobom :palacg

Edited by said
Posted

Eto i moj je Golf I GTI rijetki primjerak u HR, Trophy edicija iz švicarske... više manje stock izveden... pa ga nema na slikama...

I sta sad... ?... nista...

(dobro možda na jednoj onako usput) ;)

Posted

ljudi nemojte se svađat...uostalom i moj je samo na jednoj slici i to uhvačen iza corrada...kaj nije vam atraktivan hehehe a vozačica? hahaha šalim se naravno

da se mene pita i da je kod mene bio fotić al mi ga je irena zaplijenila ja bi passu od drake-a slikala sa svih poza pa čak i ispod hehehe drugi mi nijedan netreba...passo i ja :wub:

nemojte se samo svađat,svi ste recimo meni jednako dragi bez obzira na aute...gringo ti znaš da sam se ja došla na billi prva upoznat s vama...jer naravno necjenim ljude po hrpi lima il plastike zato smiri se malo i uživaj!

Posted
Eto i moj je Golf I GTI rijetki primjerak u HR, Trophy edicija iz švicarske... više manje stock izveden... pa ga nema na slikama...

pa ni moj nije ni na jednoj slici osim na grupnoj od ACC kućice. Ali zato nije bilo curice putem koja se nije okrenula :rotfl

Posted

koja je vasa shema pozivanja ljudi da dode i sljedece godine na event

da se zabavlja i tulumari?

ova ok brejem da ste svi fulali nes nas prijavljenih je bilo tocno 8 atomobila

di su??????

bili smo i ziher najbrojniji tam ko je to skuzio od vas niko??

nit nikad necete skuzit jer vam plastike ometaju vidi !

ja da skinem ove branike i spojler i stavim obice sam zatvorene

brijem da sam pobjednik ili????

tjerate ljude halo kao sto ste i sterali nas i to je to kaj cu na meetu radit kad mi niko ne cijeni rad

kakav on god bio mozda je prijatelj Lazo vise serafio!

stvarno vas ne kuzim najlakse je trazi po autima greske i ako je mozda ljepis od tvog poslat ga u KOranu

ja vas od prvog dana cijenem kad sam doso na ovaj forum i nikom nisam srao po nkakvom atu niti ikad

hocu ali sve vrijme je u vama problem !

to kaj hocu imat malo posebni golf znaci nisam dobar covjek pa

banirajte me onda u kurac taki tak ovo nema smisla

samo bi sad htio vidjet svakog koji sere po meni na mojem mjestu!!!!!!!!

ako vam je ljepo kakajte i dalje!!!

NALJA NA POKLOPCU JE ZATO JER SLAZEM VECTRU A OVOG SHIT GOLFA KOJEG

JEDNAKO TAKO VOLIM DOBIO SAM DA SE IMAM S CIM VOZIT!!!!!

PA SU ME FRENDOVI MALO PRCALI KAK MOGU IMAT GOLFA I NJEGA VOZIT

ONDA SAM JA NJIMA U SALI I ZEBACIJI NALJEPIO NALJU KOJA ME PODSJECA NA NJIH!!!

HVALA DENJA ZAVJEK

B A N I R A J !!!!

Posted (edited)

Đisus Gringo,ti stvarno imaš problema :(

EDIT:Nema ni mog auta :D Zašto mi niste slikali auto????!!! :D

Edited by Veki-os
Posted
koja je vasa shema pozivanja ljudi da dode i sljedece godine na event

da se zabavlja i tulumari?

ova ok brejem da ste svi fulali nes nas prijavljenih je bilo tocno 8 atomobila

di su??????

bili smo i ziher najbrojniji tam ko je to skuzio od vas niko??

nit nikad necete skuzit jer vam plastike ometaju vidi !

ja da skinem ove branike i spojler i stavim obice sam zatvorene

brijem da sam pobjednik ili????

tjerate ljude halo kao sto ste i sterali nas i to je to kaj cu na meetu radit kad mi niko ne cijeni rad

kakav on god bio mozda je prijatelj Lazo vise serafio!

stvarno vas ne kuzim najlakse je trazi po autima greske i ako je mozda ljepis od tvog poslat ga u KOranu

ja vas od prvog dana cijenem kad sam doso na ovaj forum i nikom nisam srao po nkakvom atu niti ikad

hocu ali sve vrijme je u vama problem !

to kaj hocu imat malo posebni golf znaci nisam dobar covjek pa

banirajte me onda u kurac taki tak ovo nema smisla

samo bi sad htio vidjet svakog koji sere po meni na mojem mjestu!!!!!!!!

ako vam je ljepo kakajte i dalje!!!

NALJA NA POKLOPCU JE ZATO JER SLAZEM VECTRU A OVOG SHIT GOLFA KOJEG

JEDNAKO TAKO VOLIM DOBIO SAM DA SE IMAM S CIM VOZIT!!!!!

PA SU ME FRENDOVI MALO PRCALI KAK MOGU IMAT GOLFA I NJEGA VOZIT

ONDA SAM JA NJIMA U SALI I ZEBACIJI NALJEPIO NALJU KOJA ME PODSJECA NA NJIH!!!

HVALA DENJA ZAVJEK

B A N I R A J !!!!

ma Lazo ti je šminker, on da nešto šrafa po autu?! pih... :rolleyes:

Posted (edited)
ma Lazo ti je šminker, on da nešto šrafa po autu?! pih... :rolleyes:

točno... :lol: :lol: :lol: :lol:

Edited by ma.RI.n
Posted

Lazi su se sicevi od cetvorke sami usetali u auto i prije toga se jos i tapecirali, a slucajno su i recaro...al pa to se i nevidi iz vana, nije mi jasno zakaj je on dobio pehar ;-)

Posted
pa ni moj nije ni na jednoj slici osim na grupnoj od ACC kućice. Ali zato nije bilo curice putem koja se nije okrenula :rotfl

Ti molim te tišina... vidjeli smo kakvu dodatnu opremu imaš... i još je promjenjiva svakih pol sata :P :P :*

Ajmo Roko... raspisao si se brate mili :rolleyes:

Posted

da stvarno zalosno a stvarno si se trudio,palio gume,ugrozavao publiku i sve ostale i nigdi ga na slikama :rolleyes:

al nema veze,glavno da je tebi (nami) bilo ok :palacg

Posted (edited)

a zašto svaki topic koji otvorim ovako završi? bit če da sam prokleta...al budite sretni da sam tu živa i zdrava nakon prijetnji al da nije bilo vas nebi bilo ni mene (moš mislit)hehe

a vi se koljete zbog auta...strašno,e da i nedirajte mi Lazu...kak bi Irena rekla nezna tko je bolje složen,il auto il Lazo

Edited by Emma
Posted

Ovo je report topic,znači smijete iznijeti svoje + i - dojmove

Gringo nisi mi djelovao tužno i razočarano i ljuto u nedjelju ujutro sve do dodjele pehara,šta znači da te jedino podjela pehara razočarala ,JA ču ti kupit pehar i napisat da si osvojia prvo misto pa se veseli,pošalji mi adresu na pm

Slike,slike.Ja san poznat po slikama,i namjerno nisan slika nijedno auto jer mi je zanimljivije bilo slikavat moje prijatelje i ekipu kako fešta

A ostatak ljudi koji su slikavali aute nisu plačeni fotografi pa da moraju slikat sve po redu nego su to ljudi koji dođu u razgledavanje i slikaju što im se svidi,aute,cice,guzice,i to tako triba bit

Zato si ti tu,da slikaš i staviš slike svog auta kad več mi nismo,nitko ti ne govori ništa protiv toga,a komentari na slike mogu bit dobri i loši i to moraš znat primit,ako to nisi u stanju onda ne stavljaj slike svog auta

Vidi mene,iman stjuniranog corrada a niko ga nije ni pogleda ni slika,baš mene briga šta će ko reć,ja ga vozin i gledan i meni dosta

A to šta tvoju ekipu niko nije primjetia,hm,pa ako ste već došli onako turbo glavni i veseli onda ste tribali pristupit staroj,već uhodanoj ekipi(jer se ona poznaje i druži već dugi niz godina) i normalno se upoznat sa svima(tako su svi dosad napravili,jer je to pristojno),predstavit i viruj mi niko te nebi pljuca nego bi sigurno bia počašćen pivom,vinom,rakijom.Mi smo kao jedna velika obitelj i svatko je dobrodošao.A to da češ ti doć na meet pa da će nas 20-30 dotrčat do tebe i klanjat ti se to zaboravi,postoji neki bonton u ponašanju.Ko si ti i tvoja ekipa meni u životu da se ja moran doć tebi klanjat i svršavat na tvoje auto,a očigledno je da patiš od toga

I ostavite se vrijeđanja i pljucanja svi skupa,i besmislenih rasprava,imate pm pa se koljite do mile volje,ne da mi se čitat vaša dječja razmišljanja

Posted

rođače moj samo cu dvi crte da ne budem na tvom nivou...

ako ti stvarno mislis tako o Lazi i njegovom autu, ako sve ovo pises iz tog razloga sta je njegova trica pobjedila, a nije tvoja...

meni je iskreno zao tebe...mozes mi prosljediti adresu slobodno, sendam ti ja svoj pehar koji ocito nisam zasluzio kao ni lazo...

jer po nasim autima se nista ne sarafa :rotfl

mores kenjkati po forumu koliko oces ,al da mi se laze diras to ne mozes.....

prvo nemas s cim, ni sa autom ni sa mudima

a drugo onaj "dildac si mores slobodno turniti pa uzivaj, nek ti to bude nagrada za ponasanje....

a ako mi sta zamjeras zadovoljstvo mi je.... :zivio

p.s.

Lazo care, i krvi ispo vrata ko treba za tebe i sve ostale....znaju se koji su....

VWTS max respect

ekipa hvala vam jos jednom na svemu

na trudu

na organizaciji

sretni smo sta vas imamo

te se veselimo svakom sljedecem meetu :respekt

proud to have u all :palacg

Posted (edited)
da stvarno zalosno a stvarno si se trudio,palio gume,ugrozavao publiku i sve ostale i nigdi ga na slikama :rolleyes:

al nema veze,glavno da je tebi (nami) bilo ok :palacg

Vidio si i sam da cu i zbog ekipe zapalit nove gume :palacg ... nije problem... i da sam zbog ekipe ostao 2 dana a ne jedan...

I bez posla.. i bankrotirao gore... :palacd al isplatilo se ici... :fakjea

SVI KOJI NISTE BILI OVE GODINE DRUGE GODINE OBAVEZNO ICI NA NAJVECI I NAJBOLJI VW MEET U HRVATA! :bravo :bravo

NE ZATO DA POBERETE PEHARE NEGO DA BUDETE 2 - 3 DANA SA NAJJAČOM EKIPOM NA SVIJETU!!! ;)

Edited by RemX
Posted

Jasne su mi ovakve reakcije nakon dodjele pehara, a kako imam s time iskustva, jasno mi je da su tu 2 problema:

-prvi je mjerilo vrijednosti koje postavljaju suci i poštivajući takvo mjerilo netko mora biti zakinut-bilo onaj mali tuner ili onaj veliki, kako je to jopa karikirao. Da je bilo suprotno, onda bi onaj drugi bio jednako nezadovoljan.

-drugi problem je ta psihološka potreba za priznanjem i nagrađivanjem. Djelomično to razumijem, ali kod zrelih i odraslih osoba ne razumijem kako se nije preraslo te neke platonske emocije.

Da je tome tako, mogu potvrditi primjeri, a trenutno mi napamet padaju 3, ljudi koji su došli svojim autima koji svakako mogu konkurirati za "pehar", ali su jasno izrazili da se ne žele "natjecati". Ne vadim iz ovog nikakav drugi zaključak nego da se radi o zrelim ljudima kojima nije potreba tuđa konfirmacija da bi se osjećali dobro i sretno u životu.

Glede vašeg kluba "Prijatelj na^2", prepoznali smo to da ste odlična ekipa, da ste došli u velikom broju, da ste zafrkanti...i to je prikladno nagrađeno, tako da mi nisu jasne žalbe da smo se prema Vama ponijeli loše.

Darko Sever je čovjek kojeg svatko iz ovog "svijeta", bio on veliki znalac ili samo prolaznik, iznimno štuje, jednako kao i njegove proizvode. Da bismo to iskazali, također mu je uručeno posebno priznanje. Zbog tipfelera se ispričavam, osobno sam bio na računalu gdje smo štampali priznanja, a nepotpuni ili nečitki podaci na prijavnici (ipak, i cure na ulazu su imale pune ruke posla), žurba i moj pritisak (trebalo je u kratkom vremenu pripremiti velik broj zahvalnica; pripremiti pehare, organizirati ih, kao i samu dodijelu) su uzrokovali da sam pogrešno napisao ime. Rekli smo to na samoj dodijeli, a i ponovit ću - nije nam nikakav problem otštampati novo priznanje sa točnim imenom.

S druge strane, spomenuto mjerilo vrijednosti je imalo za posljedicu da Darkov auto nebude nagrađen peharom, niti rangiran kao 3 najbolja u klasi.

Kritizirao bih usput i pokušaje demonstracije vozačkog umijeća svih vas koji ste vrhunski majstori u kategoriji slaloma među šatorima i stolcima, ili pješacima, a kad vam se nudi prilika da to pokažete i možda pokupite nagradu od 1000€-10000kn, onda ste tiho i od stotina ljudi izroni 10 hrabrih(?!) Usput, Tonac, da bilo bi lijepo, ali više je nedopustivo ustupati neodgovornima tuđi auto na namjerno "maltretiranje".

Ako se sve ove pritužbe svode samo na to zašto nekih auta nema na slikama, onda mislim da bi se stvarno trebali zapitat postoji li u vama kompleks...jer auto je jedno, i vrlo vjerojatno cete ga vrlo lako zamijenit drugim...onda ce ostat samo vas karakter - zato, ne prodajte nikad auto jer on uspjesno skriva vas pravi karakter.

Planirao sam otvoriti topic sa vasim prijedlozima za buduce "tuning show"-ove, kao i za ocjensko spretnosnu voznju koja uspjesno privlaci pozornost ali neuspjesno natjecatelje.

Kazite mi sada sto biste vi promijenili u svemu tome?

Moje zalaganje vec zadnjih par godina je da se nagrađivanje peharima izbaci, upravo time ljudi koji dolaze zbog pehara nebi ni dolazili. Od mojeg i pikovog odlaska u Imotski i Hercegovinu prije dvije godine, želja mi je jače poticati i nagrađivati susrete u organizaciji naših članova (Šibenik, Rijeka, Split, Daruvar), jer tu se poznaju junaci, tj. iskrene i skromne osobe kojima je stalo do druženja i osnovnih vrijednosti, a usput su to i znalci i ljubitelji VW vozila. VW Tuning Show bi trebao biti samo sajam, prilika za izlganje vašeg rada i za dobar provod; nikako ne mjesto gdje se povlače crte između različitih vrijednosti, što neke nažalost pogađa jer ne pogoduje njihovom egu.

Posted

Moj auto je isto samo na 4 slike pa sta bi se ja trebao buniti ??

@motaboy - jel bi mi mogao molim te poslati na PM link sa slikom u ful rezoluciji gdje smo dario i ja na autocesti prema karlovcu jedan pored drugoga ako nije problem ??

@tihica - i eto konacno si i ti vidio to čudo tehnike! I sta sad kazes :P

@gringomagla - Ovo je bio vw tuning show. vw je njemacki auto i vise manje mu najvise pase neki german look, ili cledan look, ili oem+ ili mozda rat look ( ako je stariji ) ili bilo sto slicno !

Reci mi molim te da li bi isto slikao i divio se da dođes na neki Honda miting ( koji je btw na isto mjestu u karlovcu sad za vikend ) i da vidis novog Type R-a sa nekim 17 cola borbet felgama, sa rubom. Ono recimo ET20, i distance...felga viri van. Napred bad look na hondi, zapunjeni branici .

Da li bi takav nacin stylinga odgovarao jednoj hondi ? Da li bi takav nacin stylniga odnio najvise bodova ? Da li takav nacin stylinga je ono sto zastupa ''JDM'' ?? Ili neki japanski stil ??

Pitaš se zašto nitko nije gledao onog Golfa 4 crvenkastog koji je bio u vasm timu? Pa da sam htio golfa 5 kupio bi ga a nebi gore slago wanna be branik od golfa 5 i glumio neki grill sa onom crvenom lajsnom kao na GTI-u. Da ne govorim o masnoj armaturi nakeljanoj sa cockpit sprejom koja je bila toliko masna da sam mogfo podmazivat poluosovine sljedecih pola godine sa tim kad bi krpom pokupio

Neznam iskreno zasto se ljutis ? Kratko i jasno auto kakav imas ti nije auto koji bi ja mogao pokazati i reci nekome '' evo to ti je golf...tako treba izgledati '' ne zato sto mi je ruzan nego zato sto jednostavno takav stil golfu ne stoji.

Posted

e da, Fog, kaj se tiče ocjenskog. Malo je bilo nepravedno da polo cup i kec za brdo voze ocjenski. Moj kompić sa TTcem je imal drugo vrijeme prve i drugo druge vožnje s tim da je prvi put lizao čunj malo a u drugoj ga ponesao adrenalin.

Slijedeće godine bi bilo dobro da se to podjeli, "obični auti" i auti tipa polo cup, onaj kec i sl. Znam da će opet biti rasprave oko toga koji pripada kojoj grupi ali bar pokušat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...