a112 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 lijepo je sto ste konacno shvatili o kakvom se smetljaru radi..samo vam je dugo trebalo..prodavao je pamet na svim forumima..a ovdje pita i kak se cep rezervara otvara..ali nije on jedini..to maca samo ga spusti i zatamni... ...ocekujemo nove slike iz cuvenog projekta... Ali six,jel ga sajsiš? Ma sve govori onaj Danetov screenshot sa štelanjem falca,takve stvari se ne zaboravljaju
MarioIV Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 eto,drago mi je da sam i ja u pravu! uglavnom, onu njegovu pricu tj.odgovor na bhtuningu mogu samo popusiti manje pametni ljudi(ne glupi da se netko ne uvrijedi) @dotore - vidim da nisi imao uskustva sa takvima. kad budes imao, pitat cu te ja
Dottore Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 čekaj malo MarioIV kakve veze ja imam time?? vidio sam post od noke i zaključio sam da pričekamo kako će stvar odvijati. a ne ovako otići u BiH za 400 kuna ( put i povratak) napraviti šakom, psovkama i krađom... pa cijela vw scena zna kakav je ispao.. pa nismo mi valjda huligani niti takvim stavom nećemo ponašati kao u balkanu i ispuštati nivo??? makar i susjedima iskustva sam ja imao kad sam prije 4 godine nabavio grafičku s punom artefakta za 600kn bez garancije. i nisam ga prijavio jer je promjenio broj, otkrio da ima više accounta na forumu. pošto je varao ostale i dobio trajni ban. sad te pitam kako da riješim??? why? treba imati opreza i osobno otići pogledati. niti slika ne jamči da izgleda očuvano (može se pokupiti sa drugog stranog foruma i prodavati kao svoje) onda nema potrebe da i mene napadaš. ja sam na strani MK2_gtd jer znam odavno da je fan Spitzera.
Dino01 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 a striko vwfan djeluje tako uvjerljivo... i ja potrosio para na mob dok sam ga zvao ali sta se moze. uglavnom meni je ponudio da se nademo na putu i da mi da felge... sad dali sam trebao pristati ili ne? rijec je o ovim zadnjim rm-icama koje su trebale ici meni zahvaljujuci kolegama uglavnom, to je ista osoba, .nOke i vwfan
Maki Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Vidim imamo opakih charobnjaka na forumu. Zao mi je sto nevini najebu, no ja ipak mislim da bez shaq-attack-a nema kraja, rado bi seljachini polomio noge i ostale extremitete, volio bi ga vidjeti u zivo, to mora da je vrhunsko smeche. Znam da nije lijepo, i da imamo zakone, ali za ovakvu bandu nema do kostolomca. Treba samo volja, a nachini da se nekome planski napakosti su vrlo efikasni i jednostavni, covijeka se moze dotjerati do ludila sa sitnim ali konstantnim spolnim odnosom u glavu i nabijanjem raznih strahova. Ja bi posudio jos 500 ojra, kupio yugo, zavezo se gurtnom za sic, i cekao ga da izadje negdje sa piva, a onda znate, karambol, direkt u njegova vrata, tako da se svinja ostatak zivota moze samo u kolicima voziti, ili event. u automatiku. Joj sto volim kad krv krene s razlogom, bas sam sotona, ali sto cu. Isreno mi je zao svih koji su nasjeli na igru ovog kemichara.
dvojka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Vidim imamo opakih charobnjaka na forumu. .... Isreno mi je zao svih koji su nasjeli na igru ovog kemichara. ukratko receno: mislim da nOke zasluzuje mjesto u "VW UMJETNICI"
Guest MarinST Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Stvarno se smijem ovim ja bi ovo ja bi ono, pa daj kad ste toliki junaci skupit ćemo pare da vidimo krv i sl, umisto da pisete srenarij filmova ili ne pisite nista ili pitajte momka kako mu pomoc i sl, nagleda sam se tih "strasnih" BEZ uvrede ikom, samo me izrazito zivcira taj pristup
Mexx Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Stvarno se smijem ovim ja bi ovo ja bi ono, pa daj kad ste toliki junaci skupit ćemo pare da vidimo krv i sl, umisto da pisete srenarij filmova ili ne pisite nista ili pitajte momka kako mu pomoc i sl, nagleda sam se tih "strasnih" BEZ uvrede ikom, samo me izrazito zivcira taj pristup tako je sada bi svi lomili ruke noge. ja sam neki dan uhvatio lopova koji mi je ukra pola skutera. mulac od 15 godina.sta cu ga ja sada ic tuc?policiji sam ga prijavio i otisa sam mu kuci i sve mu reka materi,pa neka ga onda tuce i skoluje, da me netko zajebe ovako isa bi s njim uljudno u 4 oka,ili 3 popricat, nebi po forumu pritio.pustite agresiju,covik je zajeb,zasluzio je dozivotni ban na username i ip adressu. i smatram da bi forum treba bit zatvoren ,registracija na preporuku
oglascado Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A slušajte,ljudi laju ...a pas koji laje ne grize.....
Medo-12v-VD Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Daj ljudi smirite strasti, kakvi lomovi kakva krv,postoje načini da se sve rješi na ljudski način pa ako smo ljudi rješit će se i neponovilo se... na Igoru i Kenanu je sad da se dogovore oko zamjene felgi il povrata novca,ukoliko dogovor ne bude postignut e tu se onda već radi o neljudskosti ali opet se nadam da će dogovor bit postignut jer kolko sam upućen postoji dobra volja s obje strane ukoliko se opet ne radi o zamuljavanju I prestanite s tim svakojakim postovima i glupostima koje vjerovatno nikad nebi sproveli u djelo,ne tražimo scenarij za akcijski krimić ...
Wild child Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Sve neki sami agresivci .......... odo ja šarafat po ljubimcu!!! Nadam se da će se ovo pozitivno riješit bez lupanja nečijih glava,nogu,kostiju...........
spoky Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Evo javio se na vw-club.ba!! eo da se javim i na ovom forumu, ne znam na kojim forumima sve ima ista sve pise, ovo je ispao cisti nesporazum, ja nisam znao da su felge ovoliko ostecene, jer sam ih kupio od nekog cice, za 180€, vozio 3-4 dana i prodao dalje jer su mi trebale pare za farbanje .. nebitno uglavno pare sam samo proslijedio kad mi je igor javio, bio sam fakat u soku, trazio sam nekoliko dana neko idealno rijesenje za taj problem koji je nastao, i onda sam slucajno naletio na jedne felge u zivinicama (ne bas slucajno, otisao sam gore i uzeo ih) stavio sam ih u oglas, da ih prodam, igoru vratim pare a on meni felge i gotova prica, u medjuvremenu, zakomplikovala se prica jer sam ja ispao lazov i prevarant, nije nije uzeo felge pa sam ponudio igoru da mu dam ove felge u zamjenu za one krive, medjutim on je te felge dao nekom trecem liku pa smo se danas culi (nisam bio preko vikenda tu tek sam prije pola sata dosao kuci).. pricao sam sa igorom (momkom koji je uzeo felge) i dogovorili smo da cemo sljedece sedmice odradit primopredaju felge (ja njemu ove nove, on meni one krive) i to je to.. ako bude kakvih novosti, svakako cu vam javit, jer ipak su ovo ozbiljne stvari budite mi pozdravljeni
Gogi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 u tom njegovom pisanju pola istina a pola laž al aj neku mu bude ! potpisujem.... muljaza je neka tu bila koja ocito nije prosla i sad je na sto muka... i neka je... to se tako ne radi... :palacd
RI VW Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kad je tako posten i svugdje se opravdava, sta se onda tu ne javi malo i napise nes..........
woodoo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A po mom mišlenju nemora se on nigdje opravdavat samo nek zamjeni s dotićnim dobre felge ili naplati štetu itako sumljam da če neko kupovat neš od njega i ako bude vjerojatno če prije pogledat stvar pod mikroskopom!
spoky Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Kad je tako posten i svugdje se opravdava, sta se onda tu ne javi malo i napise nes.......... Kad je baniran i nemože se logirat!!
Maki Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 (edited) paooooo sam sa stolca sta pao, okinio. A za ove kojima 500 ojra ne znaci nista neka placu, ja nebi cekao da se on smiluje pa nam objasni kako funkcioniraju ti njegovi trikovi, murije nema, a nema ni pomoci. letva je majka, moj stav za takve i slichne, svi spadaju u matichnu klasu politichara, sad bi se trebalo objasnjavati sto je ko mislio, kako da ne, ubi uzmi pa si noz. Edited July 28, 2009 by Maki
TheFog Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kad je baniran i nemože se logirat!! to nije istina, do sad nije nikad bio baniran niti mu je na ikoji nacin onemoguceno postanje
TheFog Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kako se je ova prica okoncala, ocito na obostrano zadovoljstvo - Igor je dobio druge felge, uzeo sam si za pravo Kenanu (.noke) i njegovom alter ego korisnickom accountu na ovom forumu onemoguciti pristup iz vrlo jednostavnog razloga, a taj je sto ova zajednica nije mjesto za stvaranje koristi, a nikako za stvaranje koristi prijevarom i lazima, te da ljudi ovakvog profila ovdje nikako nisu dobrodosli. Da je to ovdje bio slucaj je dokazano sa sasvim dovoljno argumenata. Kenanove blijede isprike mi ne znace nista, niti im imalo vjerujem. Na kraju i dalje smatram da Igoru steta nije pravilno kompenzirana, ali ako je on zadovoljan konacnim ishodom, i ja sam. Moje spominjanje policije nikad nije bilo ozbiljno ali sam se nadao da ce potaknuti Kenana da pocne pravilno razmisljat. Zao mi je njegovih prijatelja sa bhtuning foruma koji ga vide kao nevinog. Srdacan pozdrav
Ogy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 da al noke se javio ovdje na forumu opet kao da ništa nije bilo... sad bi kao svi trebali zaboraviti kolko je lagao i što je sve napravio... bravo fog na zabrani...
Recommended Posts