Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

I tako nije me bilo na foorumu pun klinac, ali sada se pomalo sprema kupnja novih kola, jer je polo prodan pred 8 M J E S E C I !!!!

I Uzeo bi tricu gti, pa ako bi netko podijelio iskustva, saznanja, dobra lo??a nije bitno,

čisto da znam na ??to pripaziti, itd.. Jel ima koja bolja alternativa..?

THNX..

Posted

prodaje ti se u zg jedan 16v, klima, tralala, mislim da je '95. il '96, regan jos 8 mjeseci. cijena je 1800e, a razbijen je prednji cosak (mulda spigana), probijen karter, itd.

Posted
prodaje ti se u zg jedan 16v, klima, tralala, mislim da je '95. il '96, regan jos 8 mjeseci. cijena je 1800e, a razbijen je prednji cosak (mulda spigana), probijen karter, itd.

čisto sumnjam da bi uzeo tako nekakvog.. Ipak probati ću nać nekog koji nije ba?? previ??e izrazbijan..( čitaj ili jako dobro slo??en) :lol:

• 2 weeks later...
Guest SuperDrive
Posted

Ja sam svoj morao kupiti iz njemacke, jer 150ks verziju nisam mogao nac u hr da bi mi odgovarao. Nije niti ovaj savrsen, ali sta da ocekujem od auta iz '96. Uzeo sam ga radi opreme jer je serijski bio pun elektronike (osim klime). Vec sam vise puta razmisljao da ga zamjenim za nekog pola, jer sam prije golfa imao pola iz '96 ali ga je hrda ubila. :vozi:

Posted

Ima u Ivanicu jedan dobar 2.0 16v 150ks za prodat i ide majku mu ;)

098/958-2404

ako hoces mogu ti ja sve preispitat ;)

• Create New...