Car GTI Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Zanima me jedna stvar koju sam ja a i uvjeren sam mnogi novi clanovi osjetili prilikom predstavljanja.Zasto se novi clanovi na forumu (prilikom predstavljanja) koji imaju auto ljepse i bolje docekuju u rubrici "clanovi" od onih koji nemaju auto.Ako clanovi s autom pogrijese prilikom predstavljanja tj. ako ne ispune profil do kraja na puuuuno ljepsi nacin im se kaze da su pogrijesili i da to poprave.Ako ne vjerujete provjerite pa cete vidjet o cemu pricam Ovim textom nemam namjeru nikoga uvrijediti i ne ciljam na nikoga odredjenoga....
MATAVR6 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ja mislim da se ne pravi razlika nikakva, nekad imas vremena opsirnije nesto napisati a nekad nemas pa nabrzinu upozoris na nedostatke (to se mora napraviti). Bas gledam tvoj topic kad si se predstavio i nevidim nista neobicno.
Car GTI Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Ja mislim da se ne pravi razlika nikakva, nekad imas vremena opsirnije nesto napisati a nekad nemas pa nabrzinu upozoris na nedostatke (to se mora napraviti). Bas gledam tvoj topic kad si se predstavio i nevidim nista neobicno. Ma znam da se mora upozorit na greske sve 5 kaj se tice toga.Evo naprimjer: Clan s autom: Bok "xxx" i dobro nam dosao u veselu zajednicu Za pocetak bi te zamolio da procitas pravila i popunis obavezna polja u profilu, nakon toga sacekaj aktivaciju accounta. Lp VWCC Team Clan bez auta: "xxx" PRVO pročitaj pravila foruma, ispuni sve što se traži (profil), te se javi ponovo da ti aktiviramo account. Ukoliko ti nešto nije jasno pročitaj OVO "xxx" sam stavio umjesto imena da ne imenujem nikoga Kao sto vidis clanu s autom je ljepo stavljen potpis VWCC team a clanu bez auta ne ko da me upozorio admin "yugo" foruma a ne VWCC-a...Usporedi ova dva primjera.O tome pricam.Prvi je po meni puuno bolji. Nekim clanovima bez auta nijedan admin nije pozelio dobrodoslicu.
mateo.split Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 triba nove admine birati, ocemo izbore, ova vladajuca administracija pada, uvode harač! sala mala, prijatelju to ti se tako nesvjesno radi, nisu oni to namjerno, nego eto cisto nesvjesno, tipa stvarno ima dosta brbana i ljudi koji nemaju pojma i ka sta sam jednom procita, danas vw, sutra opel, fiat, bla bla, to su vecinom ovi koji nemaju auta (laici, vidi se po predstavljanju)i ljubav prema vw u njima moze i nemora poceti (na nekome se admini moraju istresti a to su ovi jer "od dva zla biras manje"), a ovi sta imaju vw posebno vec malo sirega znanja prakticki imaju ljubav i takve triba zadrzati jer vrijede! dobro, po meni glupo ovo sta sam zadnje napisa jer svi vrijede, al stvarno ima brbana!
Guest MarinST Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ma dobro je MATA reka nije stvar auta, nego uvjeta, pa niko se dosad nije predstavio sa Bentley-em, Lamborghinijem ili Porscheom pa dobio neki eXtra doček, nekom se neka auta sviđaju sa foruma nekima ne...i mimsim da NE postoji razlika u predstavljanju
oglascado Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ma znam da se mora upozorit na greske sve 5 kaj se tice toga.Evo naprimjer: Clan s autom: Bok "xxx" i dobro nam dosao u veselu zajednicu Za pocetak bi te zamolio da procitas pravila i popunis obavezna polja u profilu, nakon toga sacekaj aktivaciju accounta. Lp VWCC Team Clan bez auta: "xxx" PRVO pročitaj pravila foruma, ispuni sve što se traži (profil), te se javi ponovo da ti aktiviramo account. Ukoliko ti nešto nije jasno pročitaj OVO "xxx" sam stavio umjesto imena da ne imenujem nikoga Kao sto vidis clanu s autom je ljepo stavljen potpis VWCC team a clanu bez auta ne ko da me upozorio admin "yugo" foruma a ne VWCC-a...Usporedi ova dva primjera.O tome pricam.Prvi je po meni puuno bolji. Nekim clanovima bez auta nijedan admin nije pozelio dobrodoslicu. A da li je ova dva primjera dobrodošlice napisao isti admin? Istina je da svaki admin ima neki svoj 'model' dobrodošlice,i ne 'dočekuju' sve članove,nego samo one koje je potrebno upozorit na nedostatke pa da im se odobri account
Car GTI Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 triba nove admine birati, ocemo izbore, ova vladajuca administracija pada, uvode harač! sala mala, prijatelju to ti se tako nesvjesno radi, nisu oni to namjerno, nego eto cisto nesvjesno, tipa stvarno ima dosta brbana i ljudi koji nemaju pojma i ka sta sam jednom procita, danas vw, sutra opel, fiat, bla bla, to su vecinom ovi koji nemaju auta (laici, vidi se po predstavljanju)i ljubav prema vw u njima moze i nemora poceti (na nekome se admini moraju istresti a to su ovi jer "od dva zla biras manje"), a ovi sta imaju vw posebno vec malo sirega znanja prakticki imaju ljubav i takve triba zadrzati jer vrijede! dobro, po meni glupo ovo sta sam zadnje napisa jer svi vrijede, al stvarno ima brbana! Ovo si potpuno u pravu svakakvih ima ali zar se takav brban ne prepozna odma na predstavljanju."Bok ja sam štef imam 15 godina doso sam da se malo druzimo" Ovo je primjer jednog takvog koji nezna jel se pise VW ili WV.Pravi ljubitelj VW-a se prepozna vec pri samom predstavljanju i ja mislim da zasluzuje bolju dobrodoslicu iako nema auto
rajkec Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 podsjećaš me na "Mark-a" admini su ti obični ljudi koji uz svoj normalan život troše svoje vrijeme koje NEBI trebali trošiti da bi, ti i ja i pola balkana postali na najuređenijem auto forumu nemoj radit zbrku oko toga...
Car GTI Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ma dobro je MATA reka nije stvar auta, nego uvjeta, pa niko se dosad nije predstavio sa Bentley-em, Lamborghinijem ili Porscheom pa dobio neki eXtra doček, nekom se neka auta sviđaju sa foruma nekima ne...i mimsim da NE postoji razlika u predstavljanju Nisi shvatio sta hocu rec.Nije stvar u autima...Stvar je u tome da se novim clanovima s autima pozeli daleko ljepsa dobrodoslica nego clanovima bez auta jer se nas (da i ja sam medju novim clanovima bez auta) gleda ko neke klince koji danas vole VW sutra fiat preksutra citroen...
RI VW Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 (edited) Slazem se sa ostalima.....admini su tu da bi pomogli i treba ih zbog toga cijeniti.... Svaki ima svoj nacin na koji docekuje nove clanove i upoznaje ih sa pravilima, neko ljubaznije, neko manje ljubaznije...kao da je to bitno, glavno da si ti ljepo sve napravio kako ti je admin rekao sad si clan kao i svi drugi i lijepo uzivaj u forumu a ne se brinut oko nepotrebnih gluposti EDIT: Evo da ti pokazem da ti prica ne drzi vodu http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=27799 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=27744 To su prva dva koja sam nasao.....ima ih jos puno Get a life Edited August 14, 2009 by RI VW
oglascado Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nisi shvatio sta hocu rec.Nije stvar u autima...Stvar je u tome da se novim clanovima s autima pozeli daleko ljepsa dobrodoslica nego clanovima bez auta jer se nas (da i ja sam medju novim clanovima bez auta) gleda ko neke klince koji danas vole VW sutra fiat preksutra citroen... Evo ja 'the admin' sa sigurnošču tvrdim da ovo šta si sad napisa nema veze s vezom......samo gledamo kako je ispunjen profil i kako se predstavljate,a to jesi li ti mate,stipe,ante,voziš li karijolu,traktor,prikolicu,R36 ili opela nema veze s načinom iskazivanja dobrodošlice RI VW ti je dao primjer samo takav
pikzibner Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ono što si napisao da je neljubazno je moja ŠPRANCA i pišem ju u post SVAKOME tko nije pročitao profil. Ne radim nikakvu razliku tko šta vozi. Nego jednostavno upozorim čovjeka di je pogriješio. To sad što mata ima napisaono zamolio bih te to je njegov pristup. Moj je drugačiji, jel je pun kufer ljudi koji uopće ne pročitaoju pravila i idu pisati. Jako puno njih nakon registracije na forum ni ne pogleda mail???? Kad postaviš 200 finih upozorenja i baš te ne fermaju, nego samo - zašto ja ne vidim projekte. Napraviš pravo službeno upozorenje i puno bolje funkcionira. LP, pik
pikzibner Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 mislim da je ovo bezvezna rasprava Kao i uvijek
dvojka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 prije nego se registrirate imate obavezu procitati PRAVILA o registraciji i svi to ocito preletite bez citanja i zato u svakom jee.... predstavljanju modovi obavezno moraju upozoravati isto, toliko mi to ide na zivce a vjerujem da i njima, ja uopce ni ne zalazim u te teme vise, da nebi ostao nasekiran pogotovo kad vidim ona predstavljanja od 5 slozenijih rijeci sa svakom od 2-3 slova, doslovno ono ko vas je... sta vas briga ko sam ja uveo bi ja na ovaj forum uclanjenje po preporukama, jer je hrpa neaktivnih clanova, i iz razno raznih razloga i jos dodjete vi friski i umjesto da se poklolpite i priznate svoju krivicu, svi drugi su krivi kako je rekao jedan moj kolega policajac: sto smo mi prema njima bolji,oni nas vise je...
woodoo Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ja neznam kaj se buniš (nemoj ovo bahato svatit) mene je pik izwarmiral radi predstavljanja i još sam tu s 80% iz jednog jedinog razloga jer nisam proćital upute Skužil sam da svako od modova več ima c/p od upozorenja za pravila jedni su malo pristupačniji drugi ne! A kaj se tiče tog jel imaš auto ili ne mislim kak če ti reč da ga zanima tvoj auto ako ga nemaš kužiš
Car GTI Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Dobro decki nema veze ja i dalje stojim kod svojega al nema veze,nebitno...sve 5
scanbi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 uveo bi ja na ovaj forum uclanjenje po preporukama, jer je hrpa neaktivnih clanova, i iz razno raznih razloga i jos dodjete vi friski i umjesto da se poklolpite i priznate svoju krivicu, svi drugi su krivi Pametan,kolko si ti aktivan tolko niko nije..I to ko je friski ko nije moze rec neko ko je tu od pocetka foruma ne ti. Da se vratim na temu topica.Care sta te boli đon ko koga kolko pozdravlja il ne,ti se predstavis potvrdis mail i to je to,ak te ljudi na forumu vec znaju dobit ces vise pozdrava ak neznaju neces bas nes dobit i sta nije kraj svijeta
MATAVR6 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Mislim da si slozio u glavi totalno pogresnu sliku, svi su clanovi "isti" i ne pravi se nikakva razlika, ni radi auta ni iceg drugog. Sto se tice toga pozdravljanja/upozoravanja novih clanova svaki moderator/admin ima neki svoj nacin (to ti je Pik vec napisao), taj "posao" nije nimalo zabavan, kad moras svakome ponaosob reci jednu te istu stvar i tako do unedogled. Mogu ti reci da je Pik najpametniji, ima svoj "sablon" koji napise svakom novom clanu i njega shvate najozbiljnije jer je takav i pristup.
david010 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 e pa predstavite se kao zenske pa ces vidjeti dobrodoslicu...hehehe..salim se.. kroz par mjeseci ces vidjeti da si bez veze otvorio ovaj topic...decki rade svoj posao...
RI VW Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ne kuzim kako mozes sad opet rec da ostajes pri svojemu kad sam ti ja sa primjerima pokazao, a i lijepo su ti moderatori rekli da svatko ima svoj nacin...... Malo prelistaj nove clanove pa mozda nesto i shvatis..... Jednostavno reci s*ebo sam i kraj price A sta se tice ovog da bi trebalo napraviti forum zatvorenoga tipa, mislim da je to cista glupost jer koliko sam skuzio redovito se pobrisu neaktivni clanovi a od novih se uvijek netko registrira ko je clan na svojem mjestu a nebi se nikad regao po preporuci jer nezna nikoga iz ovih krugova..... toliko od mene
dvojka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 (edited) A sta se tice ovog da bi trebalo napraviti forum zatvorenoga tipa, mislim da je to cista glupost jer koliko sam skuzio redovito se pobrisu neaktivni clanovi a od novih se uvijek netko registrira ko je clan na svojem mjestu a nebi se nikad regao po preporuci jer nezna nikoga iz ovih krugova..... toliko od mene a ne znam, mozda je i glupo aj recimo, mozda nije idealno, kako to na hrawebu funkcionira ja ne znam jer trenutno ne primaju nove preporuke, cinilo mi se tako ok, sad mozda i ne, jaz me splasnuo Edited August 14, 2009 by dvojka
KlokanJack Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Caric, evo pa ja sam ti primjer, znamo se jos od kad si bio u UDM-u. Nemam ni ja auto pa su me decki/cure sasvim normalno pozdravili i pozeljeli dobrodoslicu... Gledao sam i druge topice di dolaze svakakvi clanovi (imaju ili nemaju auto, na to mislim) i prema svima se isto odnose...
Recommended Posts