Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Poštovanje,

potaknut prijašnjim događanjima na forumu, napisat ću vam i ja svoj slučaj.

Kao prvo vozio sam 16v KR za kojeg sam dao oko 15 tisuća kuna da mi se složi i da vozim bez briga da će mi se nešto desiti, nakon 20 tisuća km na motoru je nagorio jedan klip i popucali komadi klipa i karike i otišlo sve u vjetar. Koga da krivim, neznam, u ovom slučaju nije ni bitno al će vam biti kasnije jasno zašto sam ipak ovo napisao.

Nakon loma motora bio sam prisiljen zbog financijskog stanja moliti obitelj da mi izvade kredit da mogu kupiti drugi motor i sastaviti ga unutra.

Nakon što sam dobio novac odmah sam išao tražit motor pošto živim praktički za volanom a golf mi je jedino prijevozno sredstvo. Tražio sam motor i uspio naći oglas na vwclubcroatia od g. Gorana Meglića (Ironicov brat) ili pod nickom magla_127. U oglasu je pisalo prodajem motor u izvrsnom stanju sa g-laderom koji je repariran i složem. OK, rekoh super, idem odmah nazvat da mi ne pobjegne a G60 motor mi je bila uvijek želja voziti. Nazovem g. Gorana koji mi GARANTIRA da je generalka napravljena prije kojih 1500km i G-lader repariran i sve u redu sa njime.

Dogovorimo se sve i dođem po motor, razgovaram sa čovjekom koji opet ponavlja da GARANTIRA da je sve u super stanju. Odvezem ja do motor do djoke (gorana) iz Hrv. Leskovca koji mi ga je slagao u auto. Nakon što smo potrošili 2000 kuna na dijelove koje je na ODLIČNOM motoru trebalo zamjeniti. Nema veze, bitno da radi. I ajde složi on to sve, dobim auto, napravim kojih 100 km da mi nešto u G-laderu počne lupati. Zovem ja Sašu (DocG60) pitam što bi moglo biti, kaže letvice su valjda skini pa će se vidjeti.Nakon toga zovem g. Gorana Meglića koji me uvjerava kako je sve u redu i da je njemu sve super radilo. Odnesem ja Saši G-lader, otvori se to i evo stanje repariranog g-ladera u super stanju. Oprostite na velikim slikama, služe da bi se bolje vidjela oštećenja.

01092009202.jpg

01092009203.jpg

01092009204.jpg

01092009205.jpg

01092009206.jpg

01092009207.jpg

01092009208.jpg

01092009209.jpg

01092009210.jpg

01092009211.jpg

Kad smo vidjeli stanje svi se prvo prekrižili jer je G-lader RIP. G. Saša kaže da je netko brusio kajlu koja dolazi pod uteg jer nije znao da malo teže ide, u jednu rupu na g-laderu je zatjeran šaraf u drugom nije bilo ništa samo rupa, na mjestu gdje idu lajsnice bila su puknuća jedno veličine oko 2cm dok je drugo oko 5cm.Nakon toga "slaganja" kućište je zaljepljeno sa silikonom. Ja sam već sada bio očajan i lud od svih tih muljaži. Nazovem ja prodavača g. Gorana Meglića koji kaže da njemu sve super radilo i da sam ja valjda divljao (pojasnio da mi se i zato razletio 16v iz početka priče) i da sam ja to potrgao, nakon toga dajem na telefon g. Sašu koji objašnjava da su rupe već stare i da se to meni nikako nije moglo desiti, lajsne su bile potrošene kao da su prošle 200 000 km. Ja kažem hoću novi g-lader jer nemam više novaca ni da kupim novog a i da mogu nebi jer je GARANTIRANO da je repariran. Na to prodavač meni odgovara da bude mi našao G-lader al da ću si ga ja platiti, ja sam rekao da nema šanse i da hoću G-lader u stanju kakvom je i bio obećan. Sve se to odvijalo jučer i danas mi je OBEĆAO da će se javiti i da će nabaviti drugi g-lader. Da i zadnja napomena da dokažem da je dotični znao u kakvom je to stanju - Rekao mi je da su on i brat stavljali nakon reparature lajsne unutra.

Ja mislim da je to velika sramota da to netko uopće može napraviti i uzeti čovjeku zadnje novce za tako nešto, molim vas dotične, posebno Ironic-a pošto mu je to brat za pomoć ukoliko dotični nebude htio ili isplatiti dug ili nabaviti reparirani G-lader u dobrom stanju.

Unaprijed zahvaljujem,

Goran Deak

Posted

e sinko moj... sramota za lika ali mislim da imas srece koliko toliko jer su to ipak malo poznatiji ljudi clanovima kluba i foruma

Posted

stvarno stoke naroda ima, uvjek se desi to dobrim momcima koji to sa zarom i zeljom rade, stvarno mi je zao sto se vako nesto desava

Posted

Ne znam ko je tu kriv i nikoga ne branim i ne optužujem,ali je žalosno da se takve stvari dešavaju!!

Nadam se da će se nastala situacija brzo riješit na obostrano zadovoljstvo!!

Posted

uh,fakat mi je žal,a i razmem te,nažalost toga ima...najprije generalno sređen KR pa sad ovo,nemaš sreće,nekaj te loša karma prati

Posted

puno komentara, nikakve pomoći.

moja sućut frende.

Ovakve se stvari kod nas nebi smjele događati, najbolje bi bilo da vodstvo foruma osmisli neke sankcije za ovakve pokušaje prevara, no kako kad su u konačnici i oni nemoćni.

Tužno je to što ima ljudi koji su za parsto eura spremni rasturati ovakvo zajedništvo.

Posted
puno komentara, nikakve pomoći.

moja sućut frende.

Ovakve se stvari kod nas nebi smjele događati, najbolje bi bilo da vodstvo foruma osmisli neke sankcije za ovakve pokušaje prevara, no kako kad su u konačnici i oni nemoćni.

Tužno je to što ima ljudi koji su za parsto eura spremni rasturati ovakvo zajedništvo.

ma nažalost kaj može moderator?neke koji su malo duže tu će upozoriti jer se ziher znaju,a ostale sve i da banira,nikakve koristi :angry:

Posted

magla 137 a ne magla 127, rekao sam da ce se to rijesiti, nisi trebao ovakvu lijepu pricu pricati ali hvala, hoces sad moju pricu, kupim vr-a koji prespava zimu i mogu ga bacit jer se sjebo od zime i leda koji je nastao, kupim jos dvije masine vr-a u djelovima i uspijem nekako sloziti masinu da se mogu voziti, glavno da vozim a da bi jeo prodajem boce da si kupim za jesti nesto. i sto se desi nakon nekoliko km, otisle karike, koga da ja krivim, covijeka koji mi je prodao te dijelove i rekao da su ispravni, ne. sad sam dao jos pun k para da to popravim i jos uvijek se ne vozim. neda mi se pricat price jer nemam inspiracije. poanta je neznam kakve ti to trke vozis da te masine ne vole...

Posted

gle kad ubiješ motor ubio si ga ali kad garantiraš da je u laderu sve novo i reparirano onda da se i je raspao vidjelo bi se da je sve novo unutra :angry:

sve bi bilo 5 da si ti njemu rekao evo imam motor od golfa g60,ja sam ga dobio za 200e dam ga tebi za 300,mislim da je ok dečko od kojeg sam ga kupio se s njim vozio i razbio se meni dao motor za 200 ja da nekaj zaradim i to je to,čemu pričat da je sve uređeno,a on bi tak i tak kupio motor...

200-300e su samo simbolične brojke...

Posted
poanta je neznam kakve ti to trke vozis da te masine ne vole...

kako te uopće nije sram na to se izvlačiti??? onda po tome i ja i docg60 nemamo pojma i lažemo da g-lader prije mene se bio raspao a vi ste ga pokrpali... drugo ja ne trebam da se to meni riješi za mjesec dana ili dva mjeseca, nego trebam auto čim prije jer mi je za svaki dan.

Treće, neznam kak uopće poslije svega možeš nekog optuživat, ljudi su bili samnom, možemo njih pitati što si rekao za G-lader.

i poslijednje ti si znao u kakvom je stanju pošto ste ga otvarali (to si ti rekao da si ti i brat mijenjali lajsne sami) i bez grižnje savjesti si ga meni prodao i optužuješ me za nešto što je nemoguće...

a za vr-a me nije briga niti ga ja nisam kupovao, JA SAM KUPIO G60 MOTOR U ODLIČNOM STANJU SA REPARIRANIM G LADEROM TAKVOG I HOĆU!

Posted

lako tebi kupovat vr-e,svi vidimo na forumu da je Goran morao prodati Borbetice i ostale stvari koje mu manje znače samo da bi kupio dobar motor,nije pošteno da kažeš da je g-lader sređen na novo,jer od novog stvarno nema traga...

Posted

nevozim ni ja neke trke pa me masine nevole, potrosia 11tk, koda nista nisam napravia, od generalke proslo 4tk a ja da bi ga doveo u stanje prvoga kilometra nakon generalke, triba mi dobrih 7,8tk, jednostavno me nevole i tako to bude, to je ruzna karta za izvlacit se!

rjesite to sta mirnijim putem! :palacg

Posted

Evo ljudi sad se čuo sa Goranom, objasnio mi je da na kraju brat nema nikakve veze sa time nego je netko drugi slagao, ugl. obećao mi je novi g-lader, uskoro dolazi i valjda će se onda stvar napokon riješiti.

Mirno riješavamo stvari ali kad moraš sve rasprodat da kupiš motor i onda te i on zezne, ja mislim da bi svatko od vas bio očajan...

Goranu isto nije lako sa vr-om al ipak nisi trebao na takav način dolazit do love, jbga pokušaj shvatit.

Obavjestit ću sve kada se situacija riješi i nadam se da će sve dalje proći bez problema...

Posted

Stvarno me ljute ovakve stvari!

Prvo ono s Nokom i ''100% ravnim'' RM-icama, pa sad ovo sa ''repariranim laderom''!

Pa vise ne mozes nista ni kupit preko foruma da se ne mislis u sebi hoce li te netko zajebat!

Ovome se mora stat na kraj!

Treba kaznjavati trajnim banom svaki pokusaj varanja kupca i prodavanja neispravnih dijelova pod 100% ispravne!

Kad bi se tako sankcionirala svaka potencijalna prevara onda bi forumasi pazljivije birali rijeci za robu koju prodaju i nebi svaki dio bio kao novi i 100% ispravan!

Posted

steta sto je uopce doslo do ovoga...zbog ovakvih slucajeva i oni posteni na forumu placaju odredenu cijenu...

nadam se da cete to uspjeti rjesiti sto prije i sto bezbolnije..

i slazem se da bi se ovakve stvari trebale rjesavati trajnim banom i dovidjenja

Posted

Sramotno,to stvarno treba rijesavat banovima!Znam kako ti je kolega jer sam i ja tako bio prevaren isto od prodavaca ovdje na forumu!Nije puno love bilo u igri al kako kazes kad su ti zadnji onda je to toj osobi jako puno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...