Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Evo kolege vas par koje je vidilo te felge na njegovom autu kako su loše prefarbane,i imaju curke ,kad dobite ovakve slike od njega na mail šta biste rekli?pa da su u odličnom stanju kako je prodavač i tvrdio...ali budem danas da se malo razbudim do praone auto oprao i felge pa ću svaku poslikat da se vidi i da dokažem da je dotični od samog početka lagao i srao,od kad je dao oglas...a ja se baš poveselio evo mi prilike sa felge koje hebeno stoje na a3-ci i original su i još moje 16"-ice uzme pod račun i sitna nadoplata ,pa kud ćeš bolje,ali....

dsc00016wv.jpgw1600.png

dsc00022by.jpgw640.png

dsc00024je.jpgw640.png

dsc00025fe.jpgw640.png

Ovdje nema ni jednog curka i felge sa slike nisu sigurno sprejem prefarbane...slika je sigurno od kad ih je on tek stavljao na autu kad su bile u odličnom stanju...danas staim slike sadašnjeg stanja,pa procijenite...možda ja nešto tu ne razumijem...a i 10 nas je uvjek pametnije od mene samog,pa eto da vidimo...

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajmo ovak pogledajte malo prvu sliku,pri dnu fotografije vidi se nekak srebrno,eh sad dal je to tako ispalo na slici il su to mozda frisko fofarabane felge ??

Posted

Slike su prokleta stvar,nekad uljepšaju a nekad suprotno.Jastučići za pojase što sam kupio od Mede su na slikama izgledali grozno,ko da su 10 godina ležali na suncu a u biti novi i perfektni uživo.Koliko slatkih curica na fejsu ima a kad se nađeš s kojom na kavici ono yebeni Borg-žgaba :rotfl .Slike felgi nisu dovoljno kvalitetne da bi se mogla razaznat oštečenja a po meni i slikano je tako da su nepravilnosti nevidljive zbog odbljeska.

Posted

Neznam kaj da velim na sve ovo jer ja sam bio isto zainteresiran za te felge , ali sad mi nije žao ka ih nemam jer vidim da ovdje a i na drugim forumima je glavno da se proda, a kakva se roba prodaje nije bitno.

Najviše mi je žao ljudi kojima se proda loša roba i kaj je najvažnije daju zadnje novce, mislim kakav je to grijeh reći da nekaj nije ok, pa si onda već svatko tko želi to kupiti sam procijeni.

A najviše žalosno je ka takvi koji prodaju taj škart robu od nas drugih koji damo nekaj u oglas odmah prave budale tipa:jel to točno ,jel to valja, prevelika cijena , nemaš sliku i x raznih gluposti.

Ali neka nema veze , barem znam kaj prodajem a i vidi se po tome umjesto da ti pomgne u stavljanju oglasa on te bi najradije pošteno izmlatil ak nisi sve napravil 100%.

Evo ovo pišam zato ka se je i meni to isto dogodilo na ovome forumu i umjesto da ti netko pomogne oko oglasa još te i pošteno izvrijeđa mislim , pa kaj se onda čudite kad netko nekoga zajebe za par tisuća kuna a tu bi te je...l za jedno slovo.

Eto takav smo mi narod!

Posted

decki, ako kupujete takve stvari prema slikama onda morate biti spremni na svasta, jer je to neozbiljna trgovina

Posted
decki, ako kupujete takve stvari prema slikama onda morate biti spremni na svasta, jer je to neozbiljna trgovina

ali uz slike uglavnom idu riječi hvale....

nekad pogledam svoj oglas i razgovor s kupcem i mislim si...kaj ja to zbilje ne želim prodat kad tak pljujem po tome

al jednostavno ne želim da netko poslije ima pritužbe

...zato mi i ide slabo prodaja :rotfl

Posted

Evo dečki auto sam oprao,felge isto tako,i poslje pranja felge detaljno prebrisao vlažnom sonax krpom da se vidi stvarno stanje felga...Svaka ima par mjehura,nadigla se farba,lagano sam ih s mini washem da ne digne farbu...sad mi recite na temelju ovih slika sada i onih koje je prodavač poslao kad sam ga zamolio da to pošalje i nisu baš iste zar ne?

Ma ok ja bih i ovakve uzeo ali bih to već znao unaprijed da se trebaju farbat,da budu pici pici .a ne da netko kaže da je odlično stanje,a bome ovo nije odlično stanje...pogledajte prve 2-3 slike sie kapice ventila,farbano sprejem,pa mogao je barem ventile izvaditi,gume skinut ,pošmirglat i sprejem pa bi dobro sipalo i ni riječ nebi rekao...

Tko je tu lud?

fotografija0147.jpgw640.png

fotografija0148.jpgw640.png

fotografija0149.jpgw640.png

fotografija0150.jpgw640.png

fotografija0151o.jpgw640.png

fotografija0152.jpgw640.png

fotografija0153.jpgw640.png

fotografija0154.jpgw640.png

fotografija0155.jpgw640.png

fotografija0156.jpgw640.png

fotografija0157.jpgw640.png

fotografija0158.jpgw640.png

Posted

na onim prvim i drugim slikama su iste felge u istoj boji :palacg

vidi se da su udari kamencica i zgrebani dijelovi samo pofarbani, a to je ocito neki sprej za peci, sta drugo :angry:

Posted

pozdrav...ja sam danas saznao za ovu "situaciju" na našem meetu i bio sam iznenaden da je igor u pitanju,da ne ispadne da nekoga branim ili krivim ali koliko ga znam ne bih rekao da bi takvo sto napravio...ali valjda ce se kolega izjasniti o svemu ovome i da obje stranke budu zadovoljne i da se rijesi sto bolje :mah

Posted (edited)

ja fkt ne kuzim ovo sto se pocelo dogadjati kod nas da se prodaje "odlicna" roba a na kraju ispadne da je neshto sje..... pa majku mu, sta nije lakse rec sta je i kako je pa sacuvat cist obraz za razliku od parsto kuna nego ovako...

uostalom, sad je kako je i ne kuzim cemu ovoliko podizanje prasine kad si i sam rekao da......

U međuvremenu vidim da je na forumu bio,a ja sam uplatu povukao budući da sam jučer navečer uplatio pa je trebala uplata ići u ponedjeljak ujutro .Dok se ovdje ne izjasni nedam mu ni kune...tih 400 kuna će bit za plastificiranje i još za popravak felge i pljeskarenje sam ja u minusu :palacd :palacd

po meni, mogli ste to rijesit izmedju vas dvoje... novce nisi izgubio u svakom slucaju... ako si stopirao novce, nisi na gubitku... ne kuzim cemu ovolika galama... :rolleyes:

Edited by vw_golf_gtd
Posted

pa ja bi srusio forum kad bi poceo pisati o losim kupovinama preko foruma :lol:

pregrmis to i bok, nazalost, cini se da to tako ide ...

Posted
po meni, mogli ste to rijesit izmedju vas dvoje... novce nisi izgubio u svakom slucaju... ako si stopirao novce, nisi na gubitku... ne kuzim cemu ovolika galama... :rolleyes:

Poslao je svoje ispravne 16" felge u zamjenu za sjebane 17" pa jedino nije izgubio nadoplatu koju je uspio povuć,ili misliš da negdje ima 4 felge s gumama za 400 kn :aplauz ?

Neznam,po meni je to gubitak i minus u računici a možda bi to i rješili da se dotični javi na neki način i bar pokuša objasniti WTF se tu desilo.Ko što je Joole rekao,na meetu danas nije bio

Posted

Pa dobro ako ste se svi toliko angažirali,šta ga nitko iz OS ekipe nemože nazvat pa pitat,nije da morate al kad već toliko svirate onda i poduzmite nešto a ne samo 'trsh trsh enter'

Posted (edited)

A Rocco,misliš da ga nismo zvali,nejavlja se nikom.Šta bi još trebalo,da mu idem zvonit doma ili šta?

Nebi rekao

Ma u biti šta se ja tu imam više petljat,bolje je prošao nego ja s bocom-boce.

I'm out!

Edited by mrki OS
Posted

Ako nisi nadoplatio dogovorenu cifru,nisi ni ti nis bolji.

Mislim da bi trebalo lagano cistiti forum od ovakvih ljudi, jer sam do sada uredno slao stvari ljudima na povjerenje pa uplata ako je roba ok. Sad odjednom vise nikom nemozes vjerovat zbog par dripaca koji se prave pametni.

Posted

uostalom, sad je kako je i ne kuzim cemu ovoliko podizanje prasine kad si i sam rekao da......

pa zato da se ovakve stvari ubuduće izbjegavaju! da nikome ne padne na pamet tak nešto raditi.

Posted
Pa dobro ako ste se svi toliko angažirali,šta ga nitko iz OS ekipe nemože nazvat pa pitat,nije da morate al kad već toliko svirate onda i poduzmite nešto a ne samo 'trsh trsh enter'

:palacg

Posted

Ja sve sto sam slao forumasima sam poklonio tako da me nemogu prozivati ako nesto nevalja :P .

Nego ajde sad ozbiljno, ako je netko blizak sa doticnim i zivi blizu njega bilo bi dobro da mu napomene da se javi covjeku da to rijese i na forum da nama ostalima objasni sto je na stvari a do tada bi Vas zamolio da ne lupate o banovima i ostalim stvarima dok se covjek ne javi. Nebojte se, ako sankcije budu potrebne nece biti problem ali se svi strpite dok se stvar ne rijesi.

Posted

kao sto je mrki rekao..ne javlja se nikome valjda...

ja bi mozda i svratio do njega ..ali kada neznam di zivi..

Posted

prijatelju...zvali smo ga ali se ni nama ne javlja...nije da ga nismo zvali :palacg

Posted (edited)

chill out...

kao prvo ja sam gospodinu rekao da sam za vikend zauzet te da necu biti dostupan...te ne znam sta je navalio i ispada da sam ga izbjegavao a i sam zna da sam mu rekao da cu biti nedostupan...te nakon 5 pokusaja poziva i 2 poruke u roku 4h otvara ovakav topic.... :palacd

kao drugo...dogovorili se kao sto je rekao...moje 17" za njegove 16" plus nadoplata (koju ja uopce nisam shvatio da on misli za bojanje alo ok)...

meni te felge isto prodao clan foruma i kod mene i kod njega bile takve na uatu i nismo pravili dramu zbog malog jajeta koje se malte ne i ne osjeti na autu...

također sam mu napomenuo da sam sam bojao felge i da treba ponovno da budu pici pici...koje on u jucerasnjem razgovoru negira..ali OK

nigdje se također ne spominje u kakvu su stanju njegove,te da ih također treba bojati sto ide na moj trosak...ali i to OK

prica se o nekakvom minusu...dao svoje felge platio bus,treba bojati njegove felge i nisam dobio ni kune...DOGOVORENA NADOPLATA od 400kn POVUCENA zbog nastale situacije...on također ima isti trosak samo jos treba kada vec zeli poravnati felgu za 130kn...i za ukupno 130kn + bus ima umjesto 16",sada 17"...

ko je onda tu u minusu...

Culi smo se jucer, ovaj tjedan mu saljem 2 gume koje mu duzan,jer trenutno nemam novaca,i ne mogu zadnju kunu dati za autobus

po svemu ispalo da sam ja dobio nove felge bez ogrebotine a on kao da nije i dobio...

kada su moje fele bile u centru gledanja evo onda i stanja njegovih

fotografija0113.th.jpg fotografija0115.th.jpg

i da samo jos jedan komentar...kao dogovorena cifra od 400kn "uplacena" u cet popodne, i tek u pon vidljiva...hmmmmmm...ok

nista,culi se i valjda rijesili to...neka se gospodin oglasi....

Edited by pikzibner
Posted (edited)

E decki to vam je lekcija da se takve stvari ne kupuju "po slikama" Kad uzivo vidis felgu to je sasvim druga prica od slike....

Edited by Car GTI
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...