Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

ovo je jedan nesporazum amo reci i najbolje ga rjesiti vracanjem doticnih felgi jedan drugome! vwcc preuzima troskove puta, salim se...o vasem trosku!

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tresla se brda-rodio se miš :mellow: Na kraju ispada da je nedostupnost i nejavljanje bio jedini problem jer gledajuči 16"-ce cjela situacija dobiva drugi smisao,ja sam stekao dojam da su ko nove :rotfl .

Posted

eee mene samo zanima na koji nacin se moze uplata povuci, da tako i ja kada uplatim nekoj firmi predracun posaljem mail s dokazom o uplati i povucem pare a oni meni posalju robu :doh

Posted (edited)
eee mene samo zanima na koji nacin se moze uplata povuci, da tako i ja kada uplatim nekoj firmi predracun posaljem mail s dokazom o uplati i povucem pare a oni meni posalju robu :doh

a staviš uplatu npr. internet bankarstvom i on ti napiše da će zahtijev obraditi drugi dan, dok nije obrađen možeš ga stornirati

edit: a ova trgovina mi je smijeh s obzirom na slike ne znam ko je tu kome uvalio, nhf

Edited by master
Posted
a staviš uplatu npr. internet bankarstvom i on ti napiše da će zahtijev obraditi drugi dan, dok nije obrađen možeš ga stornirati

edit: a ova trgovina mi je smijeh s obzirom na slike ne znam ko je tu kome uvalio, nhf

aha, e hvala, sad znam sta znaci to stornirati

Posted

može se može,bez brige...moj posao je prdaja (ne mislim na forumu nego u real life) tako da ima caka...zbog toga se firme zatvaraju...prošle godine za predračun od nekih 20 000 kn,prijavu inspekciji,rezultat zatvorena firma,ovrha na kuću,nema love...tako da nisu to stvari za zahebavat se...pitaj u svom knjigovodstvu....

Posted
chill out...

kao prvo ja sam gospodinu rekao da sam za vikend zauzet te da necu biti dostupan...te ne znam sta je navalio i ispada da sam ga izbjegavao a i sam zna da sam mu rekao da cu biti nedostupan...te nakon 5 pokusaja poziva i 2 poruke u roku 4h otvara ovakav topic.... :palacd

kao drugo...dogovorili se kao sto je rekao...moje 17" za njegove 16" plus nadoplata (koju ja uopce nisam shvatio da on misli za bojanje alo ok)...

meni te felge isto prodao clan foruma i kod mene i kod njega bile takve na uatu i nismo pravili dramu zbog malog jajeta koje se malte ne i ne osjeti na autu...

također sam mu napomenuo da sam sam bojao felge i da treba ponovno da budu pici pici...koje on u jucerasnjem razgovoru negira..ali OK

nigdje se također ne spominje u kakvu su stanju njegove,te da ih također treba bojati sto ide na moj trosak...ali i to OK

prica se o nekakvom minusu...dao svoje felge platio bus,treba bojati njegove felge i nisam dobio ni kune...DOGOVORENA NADOPLATA od 400kn POVUCENA zbog nastale situacije...on također ima isti trosak samo jos treba kada vec zeli poravnati felgu za 130kn...i za ukupno 130kn + bus ima umjesto 16",sada 17"...

ko je onda tu u minusu...

Culi smo se jucer, ovaj tjedan mu saljem 2 gume koje mu duzan,jer trenutno nemam novaca,i ne mogu zadnju kunu dati za autobus

po svemu ispalo da sam ja dobio nove felge bez ogrebotine a on kao da nije i dobio...

kada su moje fele bile u centru gledanja evo onda i stanja njegovih

fotografija0113.th.jpg fotografija0115.th.jpg

i da samo jos jedan komentar...kao dogovorena cifra od 400kn "uplacena" u cet popodne, i tek u pon vidljiva...hmmmmmm...ok

nista,culi se i valjda rijesili to...neka se gospodin oglasi....

1.Nisi pravio dramu zbog malog jajeta?pa jel vidiš ti koliko ta felga šeće na balansirci?ako ti to ne osjetiš to je tvoj problem,ali to si prešutio!

2.NISI REKAO DA SI SAM FARBAO FELGE ,usotalom usporedi slike koje si MENI poslao na mail i koje su tu u threadu i slike koje sam ja uslikao čim sam montirao felge,na tim slikama koje si ti poslao felge su nove i to nema šanse da si sam farbao,nema teoretske šanse,to je barem 10 članova foruma potvrdilo i slalo mi pm-ove (neću imenovat tko) kako se to vidi da je zakurac prefarbano,sa sprejem.kad si ih već farbao nisi trebao 2 od 4 kapice prefarbat jebote

3.moje bivše felge si dobio 3 slike i rekao sam da ih treba prefarbat,da su felge od bankina sastrugane ali da nisu lupane niti tresu,balansirane,i tih 400 kuna je bilo za farbanje njih ja sam tebi to predložio ti si rekao ok.to već zaboravio?

4.da,uplatu sam povukao,to si u pravu.tih 400 kuna mi je za popravak tog malog jajeta kojeg ti eto nisi osjetio,a ja osjetim,tko je tu lud....???

i nisam u 4 popodne uplatio,nego u 6 popodne kad sam preuzeo tvoje felge koje su došle busom iz Osijeka.Slobodno nazovi u Erste banku di imam tekući,i erste fon opciju,pa ih pitaj ako telefonski dam nalog u četvrtak u 6 popodne kad su novci na računu ako je druga banka u pitanju.da sam do 13 h uplatio a nisam stigao,u petak ujutro bi ti bila uplata vidljiva.ali kako do 13 h obrađuju uplate slj.radni dan,sljedeći dan poslje četvrtka i 6 popodne je bila u ponedjeljak ujutro.I to jako dobro znam,i moram znat jel mi je to i posao...svaki dan gledam kopije uplate,i izvode ujutro u firmi.

Poanta je ovoga svega šta sam ovdje otvorio je ta da ne volim đibere.držim i poštujem dogovor,ali s tvoje strane nije ispalo korektno,eto samo da ljudi vide s kime imaju posla.od tebe ništa ne tražim niti očekujem,tako je kako je,popraviti ću felge,prelakirati i tek tad ću biti zadovoljan.a te gume šta si mi dužan si ih zabi u pak,netreba mi ništa od tebe :palacg

• 7 months later...
Posted

da dignemo malo ovaj topic iz prasine.... toliko sam sutio i trpio i cekao i mislim, fkt je dosta... naime, mislim da se neki od vas sjecaju moje prodaje nokie N96 .... ta je nokia prodana doticnom igoru maricu koji mi je sms-om rekao kako ima 550,oo kn samo za sada i po obostranom dogovoru isti mi govori kako ce mi ostalih 100,oo kuna dati kroz mjesec dana.... od onda sve do sada ja nikad nisam vidio tih sto kuna a kad mu se javim i kazem "sta je sa mojim novcima", isti se bahato odnosi prema meni i drsko mi odgovara da nema a redovito sam pratio sta prodaje po forumu i pritom vidio da je prodao nesto a meni nije dug vratio i to jos se bahatio:

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=33232&hl=

nece meni tih sto kuna promijenit zivot nego me je isprovociralo to sto sam mu ja i veceras poslao pm jer sam slucajno vidio na dnu stranice da je online na forumu da bi nakon dvije minute on otisao offline.... da bi stvar bila jos bolja, sjetio sam se ovog zajeba sa gumama pa se ja pitam "a sta se ja cudim".........????

toliko od mene, nadam se da ce se doticni ovdje javiti pa da napokon saznam ako je pocela "sezona kad cu ja biti prvi koji ce za to saznati i koji ce dobiti svoje novce jer isti ima zadnjih 50,oo kuna za gablec"..... LP

Posted

Dio novih pravila o oglašavanju

P: Razočarao sam se u poštenju ljudi s kojima sam trgovao preko VWCC foruma.

O: Oglasni prostor naše internet stranice shvatite kao oglasnu ploču. Na raspolaganju su Vam kontakt sredstva (ako već broj telefona i emaila adresa nisu objavljeni, uvijek Vam preostaje sustav privatnih poruka - PM). Daljnji dogovor je na te dvije strane, a Volkwagen Club Croatia ne odgovara za ispravnost objavljenih podataka niti poštenje članova.

Za negativna i pozitivna iskustva u trgovanju imamo trader rating topic i tamo se daje + ili - ocjena kupcu/prodavaču uz opis trgovine,tj vašeg iskustva s dotičnim i amen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...