Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav,da vam predstavim svoj auto!Radi se o Golf IV 1.4,16V,75KS!Za ovaj auto sam se naradio ko konj :palacg!A pošto još nemam vozačku(polažem vožnju :zivio )voze ga roditelji!Kupio sma ga tuniranog jer nebi imao novaca da ga ovako dotjeram,iako sma htio običnog golfa,crnog s dvoja vrata!Al dobro i ovaj mi je super,Naviko sam se na bjelu boju!Ubiti auto sam kupio pred jedno par dana!Naravno svaki mjesec ću neš drugo i novo na njega stavljat,ovako mi je ok,al još će toga doć gore,nebi htio pisat šta,doć će šta uleti!Za početak će bit ovakav,dok se ne skupi neš novaca!

Komentirajte i pitajte šta vas zanima!

BTW prvo ga moram odpeljat na kemijsko jer je unutra ono prljav u pičku materinu, :angry:!

Auto nije baš dobro održavan,al dobro dobio sma ga za neku ok cjenu,pošto je 98.godište i ima 104000KM

Treba ga oribat iznutra,a i izvana treba ga sredit!

Na pojednim djelovima branika pala je boja,a iza ga je malo zakvačio neki crni auto!

Savjetujte mi ščim da to sredim?

I filge su izgubile sjaj,ko da je netko itrugao ih!

img1605w.th.jpg img1606x.th.jpg img1607rm.th.jpg img1608.th.jpg img1609d.th.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Pozz evo me,nakon nekog vrmena!

Znači auto je sa dovede u neko ok stanje,na oko se ne vidi poboljšanje,znači odveden je na kemijsko,i sad je čist ko suza,stakla u retrovizorima su centrirana,muzika napravljena,vide ruzinave i nepotrebne izvađene,stavljene nove na branike,centriran trap,promjenjen akomulator,promjenjene sve žaruljice izuntra,fiksirane maglenke,to bi bilo to!

Moran prvo sredit auto,jer nije održavano i sve je to bilo sklepano,ako želim započet nekakav tuning izvana,pošto nemogu vozit niš jače od 90 knoja,neću didart mašinu!

trebao auto vozit na fardanje i možda bih felge ofarbao u crno!

Btw ako tko ima spojler kakav onako formula style nek se javi na pm!

Sad će brzo i neke night slike!

• Create New...