Guest Rex Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pozdrav,da vam predstavim svoj auto!Radi se o Golf IV 1.4,16V,75KS!Za ovaj auto sam se naradio ko konj !A pošto još nemam vozačku(polažem vožnju )voze ga roditelji!Kupio sma ga tuniranog jer nebi imao novaca da ga ovako dotjeram,iako sma htio običnog golfa,crnog s dvoja vrata!Al dobro i ovaj mi je super,Naviko sam se na bjelu boju!Ubiti auto sam kupio pred jedno par dana!Naravno svaki mjesec ću neš drugo i novo na njega stavljat,ovako mi je ok,al još će toga doć gore,nebi htio pisat šta,doć će šta uleti!Za početak će bit ovakav,dok se ne skupi neš novaca! Komentirajte i pitajte šta vas zanima! BTW prvo ga moram odpeljat na kemijsko jer je unutra ono prljav u pičku materinu, ! Auto nije baš dobro održavan,al dobro dobio sma ga za neku ok cjenu,pošto je 98.godište i ima 104000KM Treba ga oribat iznutra,a i izvana treba ga sredit! Na pojednim djelovima branika pala je boja,a iza ga je malo zakvačio neki crni auto! Savjetujte mi ščim da to sredim? I filge su izgubile sjaj,ko da je netko itrugao ih!
Guest Rex Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pozz evo me,nakon nekog vrmena! Znači auto je sa dovede u neko ok stanje,na oko se ne vidi poboljšanje,znači odveden je na kemijsko,i sad je čist ko suza,stakla u retrovizorima su centrirana,muzika napravljena,vide ruzinave i nepotrebne izvađene,stavljene nove na branike,centriran trap,promjenjen akomulator,promjenjene sve žaruljice izuntra,fiksirane maglenke,to bi bilo to! Moran prvo sredit auto,jer nije održavano i sve je to bilo sklepano,ako želim započet nekakav tuning izvana,pošto nemogu vozit niš jače od 90 knoja,neću didart mašinu! trebao auto vozit na fardanje i možda bih felge ofarbao u crno! Btw ako tko ima spojler kakav onako formula style nek se javi na pm! Sad će brzo i neke night slike!
Guest Rex Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 (edited) Evo neke night photos,al ovaj aparat slika ko da je dan! Vidi se kad je slikano iznutra da je volan u malo lošijem stanju! Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=30520 Edited October 27, 2009 by rrocado
Recommended Posts