Bagi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malo sam pregledavao i čitao te njihove pravno-muljatorske spike i članke i mislim da je riječ o nekoj prevari...ako je tko radoznao da ne nasjedne bezveze, uglavnom su registrirani izvan HR u Pragu ili šta ti ja znam
Baljulji Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 malo sam pregledavao i čitao te njihove pravno-muljatorske spike i članke i mislim da je riječ o nekoj prevari...ako je tko radoznao da ne nasjedne bezveze, uglavnom su registrirani izvan HR u Pragu ili šta ti ja znam ahahahhahaha dobra im fora! Završiš test i kao da pošalješ poruku za rezultate, dobiš certifikat i to, a ono poruka 40kn! čim tak nešto traže je riječ o muljaži tak da se slažem s Bagijem
Emma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 sinoć mi frendica pričala o ovom kak je naravno nasjela,na predplati je i skinuli joj 40kn,jer nije čitala do kraja a sve piše
Vlajs Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja nasjeo. A cinilo mi se da mi je skinulo puno para, ali nisam gledao stanje racuna prije pa nemogu rec tocno koliko. A i gledao sam, nigdje nije pisalo koliko kosta SMS. Inace, rezultat mi je 111, ali sam nasjeo na foru tako da znaci da sam ipak gluplji od toga :-)
Baljulji Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja nasjeo. A cinilo mi se da mi je skinulo puno para, ali nisam gledao stanje racuna prije pa nemogu rec tocno koliko. A i gledao sam, nigdje nije pisalo koliko kosta SMS. Inace, rezultat mi je 111, ali sam nasjeo na foru tako da znaci da sam ipak gluplji od toga :-) ...što se cijene tiče, piše ti lepo
Maki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jedini respektabilni test IQ-a se moze obaviti na brzinu, ili i duzi testovi, na stranicama udruge mensa. http://www.mensa.hr Takodjer preporucham da prije testa malo protutnjate site-om, i dobro prochitajte koliko imate vremena, nema nepotrebne zurbe. Ima li uopce kod nas chlanova mense, volio bi znati chisto iz radoznalosti, a i kad bi se svi testirali npr., znali bi u koji dio populacije u prosjeku spadamo. Samo prijedlog, .
Vlajs Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ...što se cijene tiče, piše ti lepo Nisam vidio... :-)
Sioux Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jedini respektabilni test IQ-a se moze obaviti na brzinu, ili i duzi testovi, na stranicama udruge mensa. www.mensa.hr Takodjer preporucham da prije testa malo protutnjate site-om, i dobro prochitajte koliko imate vremena, nema nepotrebne zurbe. Ima li uopce kod nas chlanova mense, volio bi znati chisto iz radoznalosti, a i kad bi se svi testirali npr., znali bi u koji dio populacije u prosjeku spadamo. Samo prijedlog, . Ja sam se testirao na njihovim stranicama i ispalo mi je 144, al kazu da ti podatci daju pribliznu vrijednost, i da za tocan podatak treba kod njih na testiranja, a nikako nisam uhvatio vremena kad su bila testiranja. znam da ta potvrda ne znaci nista i nigdje nije bas priznata, al covjeka veseli.
VEDRAN_vw_bj Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja rješio taj test i poslao SMS, ali nisu odgovorili. Najvjerojatnije jer nisam imao valjda dosta na računu. Sad rješio ovaj od mense i kaže da mi je IQ oko 99. Čak sam se i iznenadio.
marko.p Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 evo mog rezultata, nije to ni blizu približno
TROJKA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 mene je onaj IQ test navukao isto :doh .... ...a tu na forumu po ovim testovima inetligencije su svi BRANIAC neka tako treba
Rallye G60 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 evo mog rezultata, nije to ni blizu približno pa kolega ti si jaci i od alberta ajnstajna..
drake Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jedini respektabilni test IQ-a se moze obaviti na brzinu, ili i duzi testovi, na stranicama udruge mensa. http://www.mensa.hr Takodjer preporucham da prije testa malo protutnjate site-om, i dobro prochitajte koliko imate vremena, nema nepotrebne zurbe. Ima li uopce kod nas chlanova mense, volio bi znati chisto iz radoznalosti, a i kad bi se svi testirali npr., znali bi u koji dio populacije u prosjeku spadamo. Samo prijedlog, . Ne virujem da su bas ovako lagani zadaci na pravom IQ testu, jer ovi nisu uopce preteski pa svi ispadamo preinteligentni ... evo mog
Maki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 malo protutnjajte po stranicama, i pise vam da to nije objektivno, a i mogli ste pronaci na stranicama kako mozete i uz koje uvjete, postati clanovi. Platite 100 kn, prijavite se, mislim da ima vise nachina prijave, riješite iznad 131, i sooper. Chim se placha, znachi da je ovo samo malo da nam pokaze kakav je tip zadataka. Normalno da nismo tako inteligentni, onda bi svi mi na VW forumu bili u 2% puchanstva koje je brainkickersko. Upotrijebite inteligenciju i malo jache u istrazivanje, imate na stranim stranicama i strane testove za probu, na engleskom naravno, bar sam ja to gledao. Jel netko planira otichi ovaj vikend na testiranje??? U takovom nekom sluchaju i ja bi bio zainteresiran mozda, radoznalost. Jedino sr_nje je sto su SVI SVETI taj vikend, što vjerovatno govori da jako inteligentni ljudi nisu katolici, ne pohode groblja organizirano i tko zna sto jos.
slatki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 izgleda da sam ja malo zaostao imam 96 :respekt :respekt bravo JA
woodoo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nije da smo svi pametni nego oni koji su dobili lošiji rezultat nežele ga postavit pa samo kao "lumeni" se hvalimo ja sam tolko dobil a ja tolko ...
marko.p Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ma jesam vraga jaci i od alberta ajnstajna.....to je neznam kak ga kažem, lagano....a i neznam kada, mislim da u prvom srednje sam išao nekakvo testiranje pa sam onda bio debelo iznad prosjeka
tihca Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ispunjavao sam kad sam radio liječnički za posao i nedo bog da sad opet razbijam glavu s tim drekom
TROJKA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nije da smo svi pametni nego oni koji su dobili lošiji rezultat nežele ga postavit pa samo kao "lumeni" se hvalimo ja sam tolko dobil a ja tolko ... da,da skuzio si ...to je to ispunjavao sam kad sam radio liječnički za posao i nedo bog da sad opet razbijam glavu s tim drekom kazes ne zamaraj me opet s tim kruzicima i kockicama
slatki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nije da smo svi pametni nego oni koji su dobili lošiji rezultat nežele ga postavit pa samo kao "lumeni" se hvalimo ja sam tolko dobil a ja tolko ... ja se sa svojim ponosim 96 :bravo :bravo
Recommended Posts