Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

malo sam pregledavao i čitao te njihove pravno-muljatorske spike i članke i mislim da je riječ o nekoj prevari...ako je tko radoznao da ne nasjedne bezveze, uglavnom su registrirani izvan HR u Pragu ili šta ti ja znam

Posted
malo sam pregledavao i čitao te njihove pravno-muljatorske spike i članke i mislim da je riječ o nekoj prevari...ako je tko radoznao da ne nasjedne bezveze, uglavnom su registrirani izvan HR u Pragu ili šta ti ja znam

ahahahhahaha dobra im fora!

Završiš test i kao da pošalješ poruku za rezultate, dobiš certifikat i to, a ono poruka 40kn! čim tak nešto traže je riječ o muljaži tak da se slažem s Bagijem

Posted

sinoć mi frendica pričala o ovom kak je naravno nasjela,na predplati je i skinuli joj 40kn,jer nije čitala do kraja a sve piše

Posted

Ja nasjeo. A cinilo mi se da mi je skinulo puno para, ali nisam gledao stanje racuna prije pa nemogu rec tocno koliko. A i gledao sam, nigdje nije pisalo koliko kosta SMS.

Inace, rezultat mi je 111, ali sam nasjeo na foru tako da znaci da sam ipak gluplji od toga :-)

Posted
Ja nasjeo. A cinilo mi se da mi je skinulo puno para, ali nisam gledao stanje racuna prije pa nemogu rec tocno koliko. A i gledao sam, nigdje nije pisalo koliko kosta SMS.

Inace, rezultat mi je 111, ali sam nasjeo na foru tako da znaci da sam ipak gluplji od toga :-)

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

...što se cijene tiče, piše ti lepo :lol2:palacg

Posted

Jedini respektabilni test IQ-a se moze obaviti na brzinu, ili i duzi testovi, na stranicama udruge mensa.

http://www.mensa.hr

Takodjer preporucham da prije testa malo protutnjate site-om, i dobro prochitajte koliko imate vremena, nema nepotrebne zurbe.

Ima li uopce kod nas chlanova mense, volio bi znati chisto iz radoznalosti, a i kad bi se svi testirali npr., znali bi u koji dio populacije u prosjeku spadamo.

Samo prijedlog, ;).

Posted
:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

...što se cijene tiče, piše ti lepo :lol2:palacg

Nisam vidio... :-)

Posted
Jedini respektabilni test IQ-a se moze obaviti na brzinu, ili i duzi testovi, na stranicama udruge mensa.

www.mensa.hr

Takodjer preporucham da prije testa malo protutnjate site-om, i dobro prochitajte koliko imate vremena, nema nepotrebne zurbe.

Ima li uopce kod nas chlanova mense, volio bi znati chisto iz radoznalosti, a i kad bi se svi testirali npr., znali bi u koji dio populacije u prosjeku spadamo.

Samo prijedlog, ;).

Ja sam se testirao na njihovim stranicama i ispalo mi je 144, al kazu da ti podatci daju pribliznu vrijednost, i da za tocan podatak treba kod njih na testiranja, a nikako nisam uhvatio vremena kad su bila testiranja. znam da ta potvrda ne znaci nista i nigdje nije bas priznata, al covjeka veseli.

Posted

Ja rješio taj test i poslao SMS, ali nisu odgovorili. Najvjerojatnije jer nisam imao valjda dosta na računu. Sad rješio ovaj od mense i kaže da mi je IQ oko 99. Čak sam se i iznenadio.

Posted

mene je onaj IQ test navukao isto :doh ....

...a tu na forumu po ovim testovima inetligencije su svi BRANIAC

neka tako treba

Posted

http://www.mensa.hr

Samo prijedlog, ;).

Ne virujem da su bas ovako lagani zadaci na pravom IQ testu, jer ovi nisu uopce preteski pa svi ispadamo preinteligentni :lol: ...

evo mog

23c60976.jpg

Posted

malo protutnjajte po stranicama, i pise vam da to nije objektivno, a i mogli ste pronaci na stranicama kako mozete i uz koje uvjete, postati clanovi.

Platite 100 kn, prijavite se, mislim da ima vise nachina prijave, riješite iznad 131, i sooper.

Chim se placha, znachi da je ovo samo malo da nam pokaze kakav je tip zadataka.

Normalno da nismo tako inteligentni, onda bi svi mi na VW forumu bili u 2% puchanstva koje je brainkickersko.

Upotrijebite inteligenciju i malo jache u istrazivanje, imate na stranim stranicama i strane testove za probu, na engleskom naravno, bar sam ja to gledao.

Jel netko planira otichi ovaj vikend na testiranje???

U takovom nekom sluchaju i ja bi bio zainteresiran mozda, radoznalost.

Jedino sr_nje je sto su SVI SVETI taj vikend, što vjerovatno govori da jako inteligentni ljudi nisu katolici, ne pohode groblja organizirano i tko zna sto jos.

;)

Posted

Nije da smo svi pametni nego oni koji su dobili lošiji rezultat nežele ga postavit pa samo kao "lumeni" se hvalimo ja sam tolko dobil a ja tolko ...

Posted

ma jesam vraga jaci i od alberta ajnstajna.....to je neznam kak ga kažem, lagano....a i neznam kada, mislim da u prvom srednje sam išao nekakvo testiranje pa sam onda bio debelo iznad prosjeka

Posted

ispunjavao sam kad sam radio liječnički za posao i nedo bog da sad opet razbijam glavu s tim drekom :lol:

Posted
Nije da smo svi pametni nego oni koji su dobili lošiji rezultat nežele ga postavit pa samo kao "lumeni" se hvalimo ja sam tolko dobil a ja tolko ...

da,da skuzio si :palacg ...to je to :D

ispunjavao sam kad sam radio liječnički za posao i nedo bog da sad opet razbijam glavu s tim drekom :lol:

kazes ne zamaraj me opet s tim kruzicima i kockicama :D

Posted

ja se sa svojim ponosim 96 :bravo :bravo :bravo :bravo

• 1 month later...
  • Create New...