Jankkec Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 A koji je to kabel sa group buy-a ... KKL ili neki K+CAN, HEX+CAN ili tak nekaj
IVAN_VXR Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 http://www.vagcom.hr/ Okvirno oko 3600 kuna. Kabel dolazi bez ikakvoga software.a i onda se licenca kupuje online kad se kabel spoji na laptop(iz razloga kopiranja). Licenca se moze koristiti neograniceno i na 100 razlicitih laptopa s tim da se seli samo kabel i važna napomena je da clonovi ne rade sa original licencom.
ruscic Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) http://www.vagcom.hr/ Okvirno oko 3600 kuna. Kabel dolazi bez ikakvoga software.a i onda se licenca kupuje online kad se kabel spoji na laptop(iz razloga kopiranja). Licenca se moze koristiti neograniceno i na 100 razlicitih laptopa s tim da se seli samo kabel i važna napomena je da clonovi ne rade sa original licencom. Zrinko je počea odavno s prodajom.... ja sam meni i kolegi uvea iz slovenie... Zrinko je bia radia i na prijevodu.... neznan jel to zaživilo... Edited June 24, 2014 by ruscic
Beli Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Znam za dvijicu i jedan trazi 500€, a drugi 450€. To je za licencirane original kablove..
Dario_7R Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 vcds hex can orginal je 400€ a samo can mk5 sasija nadalje je 240€ orginal naravno
DejanM Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Koji kabel je onda trenutno najisplativije kupiti? Najvažnije mi je da mogu pogasiti lampice i očitati greške, no bilo bi super da ima još i neke druge opcije kodiranja. Uglavnom hobby upotreba ali i da mogu malo eksperimentirati s kodiranjem. Da gledam VCDS 12.12 kakvi sad tu i kolega s foruma prodaje ili nesto drugo? Nije problem ako ga moram preko virtualke pokretati i slično.
dr.restaurator Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ovo i mene zanima koji je dobar za kupiti ili sa e baya ili kod nas sa njuškala zanima me nešto ono za osobne potrebe no comercial use ono da možeš neke osnovne stvari sad ću staviti jedan link s njuškala šta mi se čini dobrim (neznam jel se smije, ako ne nek moderatori obrišu ovaj dio) evo nešto ovako http://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/autodijagnostika-vw-seat-skoda-audi-hr-oglas-11135263 http://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/vag-com-dijagnostika-vw-audi-skoda-seat-hr-jeziku-oglas-4193448 (iako je ovaj drugi oglas vjerojatno navlakuša zatvarnje servisa je moš mislit)
projektilski Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ovi s njuskala su puno preskupi i ne valjaju jer su starije verzije a isto su kinezi. Ja imam kineza 11.11.3 koji radi a cini mi se da i ovi sa 12.12 rade isto.
ruscic Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 svaka verzija softwara, a ponekad diže i firmwire u vcds-u, ima neki upgrade. na ross techu imate pojašnjen svaki update. meni je orginal sad na 12.12.2 radin golf 7 bez problema...
projektilski Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 da sa kinezima smijes koristiti samo verziju s kojom su dosle jer u slijedecoj verziji software-a vcds blokira te starije kopije kablove a zna ih i unistiti jer im flasha firmware.
DejanM Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Znaci najbolje je onda kupiti tog 12.12 i izbjegavati skidanje novije verzije? Pomoću njega je moguće i kodirati i brisati greške?
projektilski Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Da, i uz to je pametno u firewallu zabraniti pristup aplikaciji na net. Na aliexpress ima 12.12 za cca 100kn + besplatna postarina. Da ja sad sebi kupujem (ali ne treba, 11.11.3 mi je dovoljan za sada), riskirao bi i uzeo bi taj. Necu ovdje stavljati link ali mogu poslati na PM. Naravno, onaj koji ima 3000+ KN, savjetujem da kupi original (meni u planu jednog dana). Sada imaju WiFi/USB verziju (unlimited VIN) za 500$ i to mi je velika zelja
DejanM Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Original je definitivno najbolja opcija, ali to tek malo kasnije Dostava s aliexpressa traje oko mjesec dana, a meni bi trebalo u roku tjedan dva da si neke greške poništim, tako da ću pokušati neki s njuškala najvjerojatnije onda.
Jankkec Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Imam ja jedno pitanje neznam jer tu prikladno da napisem. Najme spoim se sa provjerenim kablom i kompom koji radi na drugim autima ali nemogu doci do procesora za engine veli nesto da se nemre spoit neznam tocno. Ali do ABS-a mogu doci sad vele kao da je negdje prekid u komunikaciji izmedju OBD2 conectora i procesora Pa kako da ja to rijesim dali je neko imao slican problem. Trebam li raskopat pol armature da dojdem do kablova i vidim da nije negdje zica u prekidu ili je jednostavno nekaj riknulo u procesoru od motora ??? koji pin je na konektoru za procesor motora. Trebo bi pregledat parametre po senzorima na motoru jer nema konstantnu snagu kod ubrzanja i zna zatrznut oko 2ooo, ali nemrem nista kad se nemrem spoit na procesor motora.
projektilski Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Original je definitivno najbolja opcija, ali to tek malo kasnije Dostava s aliexpressa traje oko mjesec dana, a meni bi trebalo u roku tjedan dva da si neke greške poništim, tako da ću pokušati neki s njuškala najvjerojatnije onda. Ako ti se da do Zg ja ti ponistim greske.
DejanM Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 100km sam od Zagreba, ali svejedno hvala i hvala na informacijama
antisha77 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Evo da se nadovežem da ne otvaram novu temu..naime treba mi pomoc..naletio sam na vag-com, ali neznam ni koja je verzija ni nista..ubacim u komp ali imam win 8 pa mi vjerovatno zbog toga ne radi pa nemogu ni provjerit..e sad mene zanima dal mogu preko neta skinut neku noviju verziju a da podrzava win8 i oce li mi ovaj kabel radit sa tom verzijom ili treba novi kabel..laik sam pa bez ljutnje na glupa pitanja (inace treba mi za passata 2006 godiste)
bozic.hrvoje Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) Bas nitko nezna? nemoj skidat novije verzije jer će ti se kabel zaključati..radije na virtualku nasnimi xp ili win7 i isprobaj ali mislim da ti taj kabel neće raditi na tom tvojem passatu ako trebaš kabel, javim se na PM pa se dogovorimo Edited March 2, 2015 by bozic.hrvoje
ruscic Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Nece sigurno radit. Taj kabel je kl interface a tebi triba can. Nadji od 607 verzije pa nadalje.
antisha77 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 nemoj skidat novije verzije jer će ti se kabel zaključati..radije na virtualku nasnimi xp ili win7 i isprobaj ali mislim da ti taj kabel neće raditi na tom tvojem passatu ako trebaš kabel, javim se na PM pa se dogovorimo Hvala na savjetu..a cuj nije mi hitnoca za kabel ali ubrzo cu uzimat pa cemo se cut ako ne uleti nesto u međuvremenu Nece sigurno radit. Taj kabel je kl interface a tebi triba can. Nadji od 607 verzije pa nadalje. E hvala puno.
Lima Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Trebao bi da mi netko napise koji kabel mi je sad najbolje uzet i da ce mi radit na autima do 2011.. Ne trebam za novije jer imam golfa 2007 i leona 2010.. windows xp na laptopu kojem bi zabranio pristup internetu.. Moze i link od kud da na rucim na privat ako se ne smije tu stavit.. Hvala..
Ivan Milisic Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Trebao bi da mi netko napise koji kabel mi je sad najbolje uzet i da ce mi radit na autima do 2011.. Ne trebam za novije jer imam golfa 2007 i leona 2010.. windows xp na laptopu kojem bi zabranio pristup internetu.. Moze i link od kud da na rucim na privat ako se ne smije tu stavit.. Hvala..Vcds 12.12 si uzmi na ebayu
VWedran5 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Ja sam sebi uzeo ovaj pise da podrzava aute do 2014 ja sam probao i radi perfektno na golfu 5 i passatu b5.5.
Recommended Posts