markec Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Evo čisto jedan konstruktivan prijedlog.... Zbog čisto lakšeg snalaženja na forumu, kao što je podjeljen i uređen dio foruma o projektima (posebno G1,G2,G3 itd....), da li bi se mogli i susreti uredit tak da se eventualne slike sa meetova stave u jedan topic, a samo dogovaranje meetova u drugi i da se btw zbrisu postovi o meetovima stari po par godina, jer svaki put kad neko ide gledat, otvori mu prvu stranu pa sad ti listaj do zadnje i nađi od koje strane do koje se radi o sljedecem meetu . Npr. dodem na topic "Susreti Billa" otvorim topic, pa počnem čitat i na kraju skužim da sam na prvoj strani od njih 120 i da se radi o meetu od prije 2 i pol godine.(već si mislio doc:D) Ak ste skontali kaj sam sad reko
mrki Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 (edited) Neznam kako tebi ali meni savrseno radi tako da kliknem na ''last post by'' i ne otvara mi prvu stranu. A za ovo brisanje i razvrstavanje slika od postova u starim topicima mi je svejedno,samo neznam ko bi se sad prihvatio tog ogromnog posla.Ovi lokalni meetovi sto su jos na zivotu svaki vikend bi izgubili smisao da se rastranciraju a veci gdje se skupi veci broj ljudi odsvakud koji se inace neznaju uglavnom imaju poslje topica s dogovorom i pripremama jos jedan ''Report'' topic sa fotkama i dojmovima tako da meni to opet stima i ok je. By the way,ako se naviknes gledat datume u postovima nema sanse da se zajebes pa dodjes negdje gdje se godinama ne meetuje.Imho-dovoljno konstruktivno je ovako kako je Edited November 30, 2009 by mrki OS
markec Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ma sve je meni jasno za last post, al ja uglavnom uvijek stisnem na topic pa onda trazim itd. posla bi bilo, al mislim da nema smisla da se gomilaju postovi i zahebancije od prije puno vremena, pa da se to malo počisti itd. ovi lokalni bi se po meni trebali rjesit jer npr. odes na last post od jednog, i onda moras listat unatrag dok ne dodes do prvog posta za taj vikend i zgubis se.... bilo bi čist solidno da ima na hrpi slike od meetova, a ne da moras trazit po jednom od topica među tisucama komentara. nades jednu sliku pa 15 komentara, pa 3 slike pa opet 10 komentara itd.
Gogi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 tamo gdje ti pise "meet @ billa" ili tak nesh, kliknes na zadnji broj pored.... sta je tu cudno? mislim da je sad fkt oke poslozeno....
markec Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 zadnji broj da, al kaj ak na zadnjem broju nije prvi post o tom novom meetu, neg je 3 strane prije? onda se opet vraćaj natrag pa kopaj pa traži dok ne dođeš do posta "ja dođem"..... nemoj sad mislit da mi se neda tražit i da sam lijen ko guzica (što nije istina) nego čisto malo iz preglednosti to podjelit pa vladat
mrki Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Markec sad sam te malo izgubio,ti predlazes da se nesto sto funkcionira ok ovako kako i je raskasapi zato da neko nemora ici 3 strane unatrag.Znaci da bi i mi ovdje u Slavoniji trebali okrenut topic naglavacke zbog nekog ko 99% nikad nece prisustvovat meetu,da nemora klikat s misem? Pa burajz nemoj zekit
markec Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 vidi ga kak se naljutio odma pa ne nego čisto kažem što se vizualnog rješenja i preglednosti tiče, da se napravi reda u tom dijelu foruma. vidiš da su se npr. Projekti uredili, poslagalo se po modelima, još prije se uredilo da se komentari ostavljaju u drugi topic, radi jednostavnosti i preglednosti. pa i radi nekog ko ne dolazi na meetove nije bitno, možda da može vidit ko je tamo bio i kak je zgledalo bi i došo, a ne da te slike budu zakopane u miljon komentara između
Vec Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pa ak nekog zanimaju slike zrtvovat ce vrijeme i listat ce stranice i trazit slike (npr. ko ja topiće stare 5-6god) ... ak te pak zanima kad je meet ovu nedjelju vidit ces na zadnoj strani ... nema potrebe mijenjat i j3bavat se s time ... OT svi bi nesto u zadnje vrijeme mijenjali forum ... dajte ono ... chill out
oglascado Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Stvarno mi nije jasan tvoj prijedlog........ti znači otvoriš topic sa 120 strana ,otvoren prije 2-3 godine,i onda listaš od prve prema zadnjoj strani jednu po jednu da bi saznao kako je bilo prošli vikend na meet-u? I sad bi da se to sreže,znači slike u jedan,a komentari u drugi topic? Izgubila bi se čar topica,viruj mi,ovako dođu slike,malo se prokomentiraju,dođu nove,opet komentiranje i tako redom i funkcionira više nego dobro ovako kako je sad A več je odvojeno kao i projekti,znači kako tamo imaš podjelu po modelima tako i u susretima imaš topice pojedinih meetova,županija i gradova
markec Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 OT svi bi nesto u zadnje vrijeme mijenjali forum ... dajte ono ... chill out [/quot pa nikad dosta promjena , al dobro, vidim da prijedlog nije prihvaćen u cjelosti (ko u našem saboru) pa nek ode u zastaru (za razliku od nekih stvari jooooj )
Mario91 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dobro je ovako kako je sada... i meni je ovo dobro, što me zanima to si i nađem..... pa jbt. svi bi nešto mjenjali, meni je ovako just fine
Guest voda-os Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ja ipak držim da je svrha MEET-a da se uživo dođe i okupi lokalna ekipa na nekoj lokaciji, tako da last post i pronalaženje posta gdje se održava za taj vikend meet dovoljno govori...pojaviš se i to je bolje od svake slike i videa
Vec Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 pa oke su neke promjene ...al' necemo sad forsirat samo da se nesto mijenja ... zasad je sve oke i funkcionira kako treba ...
markec Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ja ipak držim da je svrha MEET-a da se uživo dođe i okupi lokalna ekipa na nekoj lokaciji, tako da last post i pronalaženje posta gdje se održava za taj vikend meet dovoljno govori...pojaviš se i to je bolje od svake slike i videa a ak je to negdje di te financijske mogućnosti il nes drugo sputava pa nemozes doc? di ces bolje vidit kak je bilo nego na forumu?
mrki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pa ko ti brani da pregledavas takve kakvi jesu ili su bili?Osim toga imas meetove u Zg i okolici,malo ih prouci i pojavi se na nekom od njih pa popricaj tamo o tvom prijedlogu uzivo pa javi sta ljudi misle o tome.Rocco ti je rekao da je vec podjeljeno po regijama i to stoji,svaka ekipa ima svoj nacin zajebancije kad se nadje i tako postaju.Da se to sad retroaktivno prepravlja i syebe zbog tvoje zelje da imas sve poslozeno na tacni i znas sta se desava nema bas niko volje ni da svaki meet mislis biti u drugom gradu.
markec Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Pa ko ti brani da pregledavas takve kakvi jesu ili su bili?Osim toga imas meetove u Zg i okolici,malo ih prouci i pojavi se na nekom od njih pa popricaj tamo o tvom prijedlogu uzivo pa javi sta ljudi misle o tome.Rocco ti je rekao da je vec podjeljeno po regijama i to stoji,svaka ekipa ima svoj nacin zajebancije kad se nadje i tako postaju.Da se to sad retroaktivno prepravlja i syebe zbog tvoje zelje da imas sve poslozeno na tacni i znas sta se desava nema bas niko volje ni da svaki meet mislis biti u drugom gradu. kao prvo nit je moja želja nit je moja zapovijed i sry ak ne razmisljam ko ti, al tu ima najmanje 50% ekipe koja se tek učlanila i koja nije IN sa svim stvarima i zajebancijama na forumu, tak da za to treba vremena. Ti si očito jako dugo tu pa te baš i ne zanima prijedlog vec me napadaš tu zbog moje želje i neznam čega. Mislim da bi svako kom se imalo da i ima volje to rjesio vrlo brzo, a ak se Tebi i većini sviđa kopat i tražit neš kaj si jednom vidio među tonom postova, samo naprijed
mrki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pod broj jedan nisam ni ja dugo TU i nisam nikako IN i da,nemamo isto misljenje da se radi tebe i samo tebe od tih 50% navodnih koji ne kuze sve na forumu razjebe nesto ekipi koja nesto stvara godinama i sastaje se lokalno i diljem HR.Drugo-neznam zasto mislis da te napadam,nevrijedjam te ni na koji nacin.Trece- Pravo na misljenje imas bio na forumu 1 dan ili 5 godina,to ti ja prvi necu nikad osporavat i to pitaj koga god hoces da me ovdje imalo zna. Cetvrto-Otvori si topic u susretima i meetuj i slazi ga kako ti se digne tog dana jer time neces uvjetovat i predlagat drugima sta i kako da nesto rade kao sto ti upravo ovdje cinis jer osim tebe samog dosad nisam vidio nikog da se otima za tvojom idejom,cak ni tvojih 50%!
markec Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 (edited) nisam prvi protiv kojeg se ekipa urotila.... kaj brijes ti da ja uvjetujem ???? samo sam PREDLOŽIO da sam reko HOĆU DA TO TAK BUDE onda mos kritizirat uostalom bmk necu vise nis rec što se mene tiče lock Edited December 1, 2009 by markec
Mario91 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pod broj jedan nisam ni ja dugo TU i nisam nikako IN i da,nemamo isto misljenje da se radi tebe i samo tebe od tih 50% navodnih koji ne kuze sve na forumu razjebe nesto ekipi koja nesto stvara godinama i sastaje se lokalno i diljem HR.Drugo-neznam zasto mislis da te napadam,nevrijedjam te ni na koji nacin.Trece- Pravo na misljenje imas bio na forumu 1 dan ili 5 godina,to ti ja prvi necu nikad osporavat i to pitaj koga god hoces da me ovdje imalo zna. Cetvrto-Otvori si topic u susretima i meetuj i slazi ga kako ti se digne tog dana jer time neces uvjetovat i predlagat drugima sta i kako da nesto rade kao sto ti upravo ovdje cinis jer osim tebe samog dosad nisam vidio nikog da se otima za tvojom idejom,cak ni tvojih 50%! mrki sto je je, al neki si nabrijana u zadnje vrijeme.... koda se to tebe izravno tice sto netko predloži....nema mjesta konfliktima.. kazes svoje mišljenje i bok.... sad sam mozda sam sebe sjeb**** al jbg. kazem kak ja vidim neke stvari
Emma Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 pa nije bezveze mrki,hehe,jel tak mrgude e markec al i da se to sve razvrsta kak si predložio,pa kom bi se dalo sad vadit te sve silne slike iz svakog pojedinog topica,stvarno preveć posla,nekad mi je muka nakon meeta stavit sve te silne slike,a neznam kome bi se dalo čupat van i stavljat u zaseban topic
Veki-os Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Stvarno bezveze prijedlog,ak te zanimaju meetovi prelistaj sve stranice pa traži slike.
mrki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 @Mario91 Nisam nabrijan pajdo iako to mozda zvuci nekom ko cita moj post vjerovatno zbog toga sto sam prestao uljepsavati i pakirati misli nego napisem drito.Mozda me se malo i osobno tice prijedlog koji bi unistio dosta stvari.Zamisli da se neko i uhvati (ogromnog!) posla razvrstati slike od postova vezanih uz njih,pa ko bi se tu tek snasao?Brisati stare topice koji iako neaktivni tocno nekom mogu docarati kako se ovaj vwcc tijekom godina razvio od par ljudi do toga da ljudi meetuju po cjeloj drzavi i tu i tamo gostuju,putuju...? @Emma Dobro pretpostavljas djevojcice,nije bezveze upravo zbog ovog sto sam Mariu pokusao docarati. @Markec Sorry na gresku u koracima jer sam se krivo izrazio sa ''uvjetujes'',moj bed!Ali osnovna misao ostaje da bacas tesku demagogiju trubeci dalje svoj prijedlog koji apsolutno nitko ne podrzava osim tebe samog i sto je najgore predlazes preinaku necemu u cemu uopce nisi ni prisustvovao a tice se svih ostalih. Pa sad shvati to kako hoces,urotu ekipe?,teoriju zavjere?Lol
Veki-os Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 @Markec Sorry na gresku u koracima jer sam se krivo izrazio sa ''uvjetujes'',moj bed!Ali osnovna misao ostaje da bacas tesku demagogiju trubeci dalje svoj prijedlog koji apsolutno nitko ne podrzava osim tebe samog i sto je najgore predlazes preinaku necemu u cemu uopce nisi ni prisustvovao a tice se svih ostalih. Pa sad shvati to kako hoces,urotu ekipe?,teoriju zavjere?Lol E baš to
markec Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 (edited) dobro nisam prisustvovao al smatram da sad prisustvujem(kakav izraz bokte ) , jbg novi sam relativno na forumu i na prvi pogled mi se to činilo tak, a opet ak ekipa smatra da ne treba mjenjat onda ok. To je čist bilo moje mišljenje pa se nadam da se nisam ni s kim pokačio Al ono dobio sam osjećaj kao da sam uletio sa tipa: Kaj je ovo? Mjenjaj to pod hitno! , a odgovor je bio: Kaj briješ ti, došo si tu njat-ke, nemaš poima kak funkcionira simte tamte..... Istina da bi bilo posla, micat, slagat itd, al kao što rekoh vidio sam da su se projekti poslozili, isto nisu bili nit poslozeni po modelima, nit je bio odvojen projekt od komentara i bila je totalna zbrka. Al dobro ne mjenja se nista, jer ipak je ovaj dio foruma kao što i piše "jednostavno komentirajte forum i stranice". Tak da smatram da to nije bilo very najs. Mir Edited December 1, 2009 by markec
Recommended Posts