Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

prona??o sam ove slike na netu pa mo??da neko ovdje zna jel se proizvodio vento cabrio il je na ovom odrezan krov i premje??ten sa golfa

332os9.th.jpg

331bp4.th.jpg

Guest rough k
Posted

Obratite paznju na prednji kraj. To je MK IV. ili modificirani vento s njuskom od cetvorke. Bilo je i Venta s tri vrata (i jetta ranije, i cordoba cak), ali ne cabrio.

Inace, ima svakojakih prerada, osobno sam vozio G II cabrio, prekrasan jedinstveni ljepotan, prerada u Njemackoj, TUV, atest, HR tablice, nije bio ni skup, al nisam si mogao priustit. Tip ga je na kraju mijenjao za Pontiac Fiero, igracku za repliciranje Ferraria, dosta popularnu u Njemackoj.

Guest biciklist
Posted

golf3.5 cabrio sa vento zadnjim krajem

Posted

mislim da je ovo mk4 sa preradjenim zadnjim krajem..jer i sami znate da mk4 cabrio serijski ima prednji kraj od cetvorke, a zadnji od trojke (ukljucujuci interijer), koliko god to glupo bilo..

Posted

g3 cabrio facelift ima prednji kraj od cetvorke a zadnji od trojke!!! g4 cabrio je opet malo drugaciji

DEFINITIVNO!!! je to g3 cabrio, jer ima lajsne i retrovizore od g3 a prednji kraj je od g4...

Posted

sve je to ok- ja samo znam da se pod normalno prodaju g4-ke sa prednjim krajem od 4-ke i zadnjim od trojke...zato sam i mislio da je ovo mozda 4-ka

za ove sitnice nisam znao-eto, ocito je onda trojka

• Create New...