Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest kimi1.8t
Posted (edited)

Postavio bih adminima i moderatorima par pitanja:

Da li je deanzg dobio ban za onu situaciju gdje je covjeka prevario za novce od prednje haube za keca?

@rrocado: zadnji tvoj post prije nego si zakljuco topic, gdje dean zg prodaje Golf2 - "Ne prozivaj modove.......admini imaju ovlasti baniranja" - .......to znaci da moderatori nemogu dati ban ako ga je neko zasluzio?

Ili moderatori prebacuju odgovornost za takve slucaje na admine i obrnuto??

Culi ste misljenje o takvom nacinu "trgovanja" u topicu "Sramota"od puno clanova ovog foruma.

I,.... sta ste poduzeli? Nema kazne za takve?

Edited by kimi1.8t
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dosad ga se nije baniralo jer se cekalo njegov odgovor prema sparkyu, te su admini i moderatori vijecali sto s njime i sto inace poduzeti da se ovakvi slucajevi svedu na minimum. ujedno koristim priliku da pozovem i tebe i sve druge s konstruktivnim idejama da se izjasne ako ih imaju

rrocado je (djelomico vjerojatno i u sali) naveo da moderatori nemaju ovlasti baniranja jer stvarno nemaju, a ne zato sto prebacuje odgovornost na nekog drugog

Guest kimi1.8t
Posted (edited)
dosad ga se nije baniralo jer se cekalo njegov odgovor prema sparkyu, te su admini i moderatori vijecali sto s njime i sto inace poduzeti da se ovakvi slucajevi svedu na minimum. ujedno koristim priliku da pozovem i tebe i sve druge s konstruktivnim idejama da se izjasne ako ih imaju

rrocado je (djelomico vjerojatno i u sali) naveo da moderatori nemaju ovlasti baniranja jer stvarno nemaju, a ne zato sto prebacuje odgovornost na nekog drugog

Topic "sramota" je otvoren 08.12 , a otisao u OT nakon 10-ak dana i zatvoren 23.12.

Njegov odgovor prema sparky-u?

Ovo je bio njegov odgovor sparky-u u prvom postu:

"sad kad je lazo stavio link sam vidio ovo... gledaj za pare sam ti reko da nemam.. i ok ..hauba je jos uvijek ispred kuce i nek bilo tko uplati njemu pare i nek ju nosi jer stvrano samo smeta.... "

Moje je misljenje, s ovim postom, ja mislim, svima jasno.

Takvima na ovom (i ni na jednom drugom) forumu, po meni, NEMA MJESTA.

Edited by kimi1.8t
Posted
@rrocado: zadnji tvoj post prije nego si zakljuco topic, gdje dean zg prodaje Golf2 - "Ne prozivaj modove.......admini imaju ovlasti baniranja" - .......to znaci da moderatori nemogu dati ban ako ga je neko zasluzio?

Ili moderatori prebacuju odgovornost za takve slucaje na admine i obrnuto??

To se više u šali odnosilo na činjenicu da moderatori nemaju opciju baniranja u svom meniu,moderatori mogu samo warn dat,a opcija ban je vidljiva samo adminima :palacg nikakvo prebacivanje odgovornosti nije u pitanju :palacg

Slučaj 'deanzg' je na viječanju i vrlo skoro će doć do nekih promjena po tom pitanju,tj po pitanju zaheb prodavača a i kupaca na forumu

Posted (edited)
To se više u šali odnosilo na činjenicu da moderatori nemaju opciju baniranja u svom meniu,moderatori mogu samo warn dat,a opcija ban je vidljiva samo adminima :palacg nikakvo prebacivanje odgovornosti nije u pitanju :palacg

Slučaj 'deanzg' je na viječanju i vrlo skoro će doć do nekih promjena po tom pitanju,tj po pitanju zaheb prodavača a i kupaca na forumu

"Konstruktivna ideja" ZA ADMINE, MODERATORE i svima koji se smatraju šefovima foruma

Što se tiče Roka sumnjam da bi on nešto prebacivao na drugog, točnije da bježi od odgovornosti što za Druga Precedavajućeg alias Foga ne mogu reći!!! :rotfl

Zato i dalje tvrdim da treba biti otvoren u ponudama i potražnjama podforum gdje će abecednim redom biti svi korisnici foruma koji imaju eventualnu čast da nose titulu warna ili bana! Točnije da se vidi tko je i iz kojeg razloga kažnjen! Nešto kao dosje i to ne bi trebala biti nikakva sramota jer na kraju krajeva sami smo si krivi za svoje postupke i kao takve moramo biti frajeri i nositi se time, a ne uvijek sve prebacivati na druge da su nam krivi!

U tom podforumu možemo pogledati eventualne kupce ili prodavatelje kakav im je dosje i nose li kakvu ljagu na sebi! Treba u tim dosjeima staviti Nickom, imenom i prezimenom i one koji su izbrisani sa foruma te naravno staviti opciju komentara gdje svatko može nadopuniti nešto o pojedinom članu, korisniku ili slično!

Znam da postoji takvo nešto, ali po meni na definitivno glupom i nepreglednom mjestu! Tom topicu je mjesto u ponudama i potražnjama!!!

Dakle npr.

Baljulji

Warn

20% radi stavljanja smajlića ( FOG to ti nikada neću zaboraviti !!! :bleh )

U komentarima:

Baljulji nepoželjna osoba za trgovinu! često nudi svoje tjelesne usluge i nekorektno ih naplaćuje!!!

Eto to je jedan moj prijedlog koji može bar u manjoj mjeri smanjiti kriminal na forumu!

UJEDNO daj otvorite i podforum "AUKCIJE" gdje će članovi i korisnici javno stavljati svoje ponude! Ono nema smisla što se radi i uvelike je (oprostite na izrazu) ŠUPAČKI, KUKAVIČKI, JADNO, BJEDNO JEBAT ekipu koja se tu druži dugi niz godina i unositi nesklad, nemir i sukobe među njima!

Pozz, Baljo

Edited by Baljulji
Posted (edited)

za svaku vrstu prijevare ja sam za kaznu...a pogotovo za takve likove koji napisu nemam para i takva sranja te nastave po starom...on je zapravo pametan i smije se svima na forumu kako je zajebo a nastavlja dalje :palacd

mrzim prevarante i ljude koji nemaju svoju rjec :palacd

zato sam uz kimija :palacg

Edited by trojka
Posted

Zar nije jednostavnije i bolje uvesti iTrade funkciju jer onda bi svi mogli javno i jednostavno vidjeti kako osoba trguje, a kad/ako danas/sutra dobije ban napisati zašto.

Posted (edited)
za svaku vrstu prijevare ja sam za kaznu...a pogotovo za takve likove koji napisu nemam para i takva sranja te nastave po starom...on je zapravo pametan i smije se svima na forumu kako je zajebo a nastavlja dalje :palacd

mrzim prevarante i ljude koji nemaju svoju rjec :palacd

zato sam uz kimija :palacg

i ja sam uz kimija :palacg

mislim da se predugo vijeca o tome, ali ne samo ban, ja bih nesto poduzeo da se to i rijesi ne moze samo tako, uostalom decko je maloljetnik (deanzg) ja bi mu oca u Jezdovec nazvao i rekao, tak da nebi ni Novu Godinu doceko :palci

jedna pjesma kaze:

...jos se pamte s puno zara

rijeci moga starog dide,

jadan onaj koji vara

nemoj da se tvoji stide ...

...i mirna Bosna kak bi ON reko

Edited by dvojka
Posted

.... ja sam bio banan na mjesec dana.... nije mi bilo lijepo

.... nikad si više nebi dozvolio da me banaju ( pokakao sam govna u jednom forumu, i onda sam ih morao pojesti)

... al nisam si ni registriao mjesec dana drugi profil, jer nisu banali moj profil nego mene kao osobu....

.... i onda sam nazvao dotičnog gospodina, zadnjeg dana mog bana, sa suzama u očima, i molio dal mi može aktivirati account, i do kada ću biti baniran i zašto

........ i onda mi je dao poklon za božić, rekao je .... svaka čast , fin si dečko, baniran si do sutra, al pošto si fino zvao i rekao, aktivirat ću te danas................. HVALA

želim samo reć kak je ban teška stvar, ovako, a kamo li da se nekog zajebe

.... evo ja sam 3 mjeseca bez posla, al poklonil sam čovjeku dihtung glave , 200 kuna košta, i još sam poštarinu platil 12 kuna, nek šrafa, a meni dihtung tog motora i tak netreba.... znači treba nekom i nešto pomoći, a ne samo trgovati, zajebati i neznam šta

.... glavu sam kupovao preko foruma, čovjeku sam unaprijed platio glavu, on mi ju preko prijatelja poslao u vž :respekt

ko malo dijete sam bio sretan, ko budali šamar mi je sjela, i cijenim čovjeka, a mogao me sjebat..........

... a ja sam jednom zaribao kupovinu, i žao mi je, i nema isprike, i niti sam pokušavao šta ispričati

.... nema opravdanja

ČOVJEK VRIJEDI KOLIKO I NJEGOVA RIJEČ

AKO TVOJA RIJEČ NIŠTA NE VRIJEDI....

Tako da, nemora se tu pričati ko je kakav čovijek, to mi sami najbolje znamo

Posted
"Konstruktivna ideja" ZA ADMINE, MODERATORE i svima koji se smatraju šefovima foruma

Što se tiče Roka sumnjam da bi on nešto prebacivao na drugog, točnije da bježi od odgovornosti što za Druga Precedavajućeg alias Foga ne mogu reći!!! :rotfl

Zato i dalje tvrdim da treba biti otvoren u ponudama i potražnjama podforum gdje će abecednim redom biti svi korisnici foruma koji imaju eventualnu čast da nose titulu warna ili bana! Točnije da se vidi tko je i iz kojeg razloga kažnjen! Nešto kao dosje i to ne bi trebala biti nikakva sramota jer na kraju krajeva sami smo si krivi za svoje postupke i kao takve moramo biti frajeri i nositi se time, a ne uvijek sve prebacivati na druge da su nam krivi!

U tom podforumu možemo pogledati eventualne kupce ili prodavatelje kakav im je dosje i nose li kakvu ljagu na sebi! Treba u tim dosjeima staviti Nickom, imenom i prezimenom i one koji su izbrisani sa foruma te naravno staviti opciju komentara gdje svatko može nadopuniti nešto o pojedinom članu, korisniku ili slično!

Znam da postoji takvo nešto, ali po meni na definitivno glupom i nepreglednom mjestu! Tom topicu je mjesto u ponudama i potražnjama!!!

Dakle npr.

Baljulji

Warn

20% radi stavljanja smajlića ( FOG to ti nikada neću zaboraviti !!! :bleh )

U komentarima:

Baljulji nepoželjna osoba za trgovinu! često nudi svoje tjelesne usluge i nekorektno ih naplaćuje!!!

Eto to je jedan moj prijedlog koji može bar u manjoj mjeri smanjiti kriminal na forumu!

UJEDNO daj otvorite i podforum "AUKCIJE" gdje će članovi i korisnici javno stavljati svoje ponude! Ono nema smisla što se radi i uvelike je (oprostite na izrazu) ŠUPAČKI, KUKAVIČKI, JADNO, BJEDNO JEBAT ekipu koja se tu druži dugi niz godina i unositi nesklad, nemir i sukobe među njima!

Pozz, Baljo

Zar nije jednostavnije i bolje uvesti iTrade funkciju jer onda bi svi mogli javno i jednostavno vidjeti kako osoba trguje, a kad/ako danas/sutra dobije ban napisati zašto.

Il prvo ili drugo. Iako mislim da bi sa iTrade-om bila stvar preglednija.

Ne znam šta se u slučaju deanzg-a ima vjećat, očito je da je s*ebo stvar i onako odgovorit da nema para je pljuvanje u facu Sparky-u. Jednostavno ne zaslužuje tu bit i to je to.

Posted

Iako sam novi clan na forumu i nikad nisam nista prodavao ni kupovao uz kimija sam jer nebi htio da se meni jednog dana u buducnosti dogodi da me neko shebe za lovu i prodje nekaznjeno :palacd

Posted

vec sam dosta dugo tu na forumu i hvala bogu nisam imao nikakvih problema pri trgovini osima kada sam kupio fergazere duple za koje je decko tvrdio da su ispravni a na kraju se ispostavilo da su membranice trule te je benzin mi sprico po kr-u ali ne zamjeram decku nista jer su frge stajale 2 mjeseca i on nije mogao znati da je to strunulo, a na kraju smo i financije rijesili tako sto mi je vratio pola para tako da njemu :respekt . inace ne znam kako se zove jer nije cesto tu.

smatram da treba kazniti ovakve kao deanzg ne radi mene jer ja sam cesto tu i dosta clanova znam u zivo a iovak prek foruma sam skuzio tko je kakav, vec radi novih clanova i ekipe koja bas ne prati forum da ih nebi netko prevario...

osobno smatram da deanzg treba kazniti banom ili necim jer kolko vidim da se dosta ljudi zali na njega i da mulja ekipu...

Posted
vec sam dosta dugo tu na forumu i hvala bogu nisam imao nikakvih problema pri trgovini osima kada sam kupio fergazere duple za koje je decko tvrdio da su ispravni a na kraju se ispostavilo da su membranice trule te je benzin mi sprico po kr-u ali ne zamjeram decku nista jer su frge stajale 2 mjeseca i on nije mogao znati da je to strunulo, a na kraju smo i financije rijesili tako sto mi je vratio pola para tako da njemu :respekt . inace ne znam kako se zove jer nije cesto tu.

smatram da treba kazniti ovakve kao deanzg ne radi mene jer ja sam cesto tu i dosta clanova znam u zivo a iovak prek foruma sam skuzio tko je kakav, vec radi novih clanova i ekipe koja bas ne prati forum da ih nebi netko prevario...

osobno smatram da deanzg treba kazniti banom ili necim jer kolko vidim da se dosta ljudi zali na njega i da mulja ekipu...

potpis

Posted

Ja sam za baniranje cim se pokaze i dokaze necija nekorektnost i prevara. Ali realno sagledat cinjenice. Nek se odrede ljudi koji ce odlucivati o tome i to je to. Ne trebaju nam prevaranti na forumu i to treba sasijeci u korijenu :bok :bok :bok:mah :mah :mah

Posted (edited)

naravno za ban sam + triba ovakve slucajeve(zajeb u trgovini) etiketirati da se zna i pozna i to neka bude u podforumu oglasi, jedan podforum "oprez u trgovini"

i u njemu neka bude sticky topic s nickom imenom i prezimenom i adresom doticnih "zajeb clanova" koji su naravno banirani i ispod toga topica se mogu otvarati novi topici kojih ce biti sve manje nadamo se te ce sadrzavati primjedbe clanova na kupovinu itd.

stavite ovo umisto oglašavanje mms-em, to nece niko nikada koristiti.

nadam se da je dobar prijedlog jer je na vidljivome mjestu i ima smisla i ovi sta prodaju i kupuju zamislit ce se malo!

pozdrav

ionak će se regat pod drugim imenom, uzalud vam trud svirači.

ovo je rjeseno ovime gori sta san napisa

i u njemu neka bude sticky topic s nickom imenom i prezimenom i adresom doticnih "zajeb clanova" koji su naravno banirani

pise lipo adresa, zna se ko je ko!

Edited by mateo.split
Posted

svakako sam za ban...a sto se tice tih topica..ako se otvaraju itrade i ostale stvari onda topic trader nema funckiju jer bi ta tema trebaal to predstavljati...tamo su sve ocjene kao kupca i prodavaca koje je netko sa foruma napisao...

ta tema je dostupna u svakom podforumu oglasa...

mislim da bi se ovo djelomicno rjesiti tako da se svi potrude da se sto vise trgovina preko foruma tamo "uknjizi"...i kada bi svi pratili malo tu temu..

vjerujem da vise od pola foruma tu temu nije nikada ni otvorilo niti zna da postoji...

i jos bi recimo dodao nesto...kada bude nesto ovakvo...znaci kada su ljudi zavaljani za novce da se uvede dodatni popis na kojem ce njihova imena biti ispisana crvenim slovima i vecim fontom tako da bude uocljivo i da svi primjete...to bi bilo nesto slicno kao sto je baljo naveo...

ali da bi se to sve ostvarilo trebali bi se svi skupiti potruditi i pisati iskustva sa sto vise trgovina sa foruma...kako kao kupac tako i kao prodavac...

Posted (edited)

evo da se i ja nadovezem,tj da vam pomognem u vasoj odluci...covjek idalje obecaje...ali nista...ja nisam odustao,zovem ga svako malo,ali...cak sad kaze da ovisi o nekom prijatelju :D

ma za mene je ova tema zatvorena...ali svakako bih volio da se na neki nacin pocnemo rjesavat ovakvih "ljudi" s foruma,pa makar banom,a kad se reg pod drugim nickom,kad tad ce se skuzit tko je...ban je mali korak za covjeka a velik za forumase :D

e da i podrzavam kimija

Edited by Sparky
Guest voda-os
Posted

ma fog, BAN opalit i nema druge šta sad, mislim što se više može napravit, neće se valjd ić na vrata dečku, ak se to i radi nek to bude van foruma, a ak bi se rego s drugim imenom, e pa onda možda sam da se malo više prate novi članovi (potencijalni) da bi se eventualno otkrila osoba, iako vjerujem da je to teško :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...