Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
potpis :zivio:zivio

pa nije sad to mjerilo ak je on tu neki šaraf, da može sve vrijeđat. :palacd:palacd

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl DOBRAAA!!!

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

al mene to stavrno recimo ne brine niti imam sta protiv gad dems...

mora biti jasno da nikad necemo biti svi jednaki, ni na forumu ni u zivotu!

Meni je to jasno, i odavno se ne zamaram sa icime

Posted

ni ja neznam kaj se zamarate bezveze , odgovor nebudete dobili od nikoga , a ovaj nebude promijenil avatar i popunil sve podatke , to je tak...

Posted (edited)

EDIT:

debilana, neda mi se boriti, screw U :)

Edited by Robiii
Posted (edited)
ni ja neznam kaj se zamarate bezveze , odgovor nebudete dobili od nikoga , a ovaj nebude promijenil avatar i popunil sve podatke , to je tak...

Nije fer...ak bude tak, ja mislim. onda ajmo vratit avatare one neke od neznam cega...:P :P

Edited by vwrudi
Posted (edited)

gle ljudi...kad vi budete admini radite i vi sta hocete

a do tad, vodite se po pravilima i radite sto ste i dosad radili :rolleyes:

Edited by MarioIV
Posted

Avatar mu nije po pravilima = 20% warna

Oglas bez cijene = 20% warna

NI PRVI NI ZADNJI KOJI NE POŠTUJE PRAVILA NA OVOM FORUMU :palacg

Malo pogledajte šta se sve tolerira i dopušta,jer smo popustljivi....da se uvatimo pravila od A do Ž onda bi svi malo manje pičkarali i kurcarali i jebavali.....i pljuštali bi banovi nemilice zato malo oladite jer svatko od vas,i nas,i ja i svi vi skupa samnom u nekom smislu ne poštujemo pravila i mogli bi dobit warn i ban ali se to tolerira.Imate miljun topica sa golotinjom i perverznim slikama koje su prema pravilima nedopuštene......

Ima tolerancije dosta na forumu,svima a ne samo odabranima kako ih nazivate,

PROUČITE PRAVILA PA PROUČITE TOPICE(OGLASE I OFFTOPIC) PA ČE TE VIDIT DA STE SVI PRIVILEGIRANI I ODABRANI,jer toliko toga spamate po oglasniku i......ma ne da mi se uopće objašnjavat i raspravljat......vrata su otvorena onom kome se ne sviđa u ovoj kući

Meni više smetaju članovi koji namjerno prave greške a onda se prave kao 'ajme nisam znao' 'na drugom forumu sam isto aktivan a tamo je drugačije' i bla bla bla

Odrastite

Gad dems je podiga ovu stranicu i osposobia je i zato danas postoji vwcc forum.....moga je to bilo tko bit,ali eto on je to napravia pa ono,nekako mu dugujemo

Posted (edited)

Nije da me briga, al volim pravdu i jednakost. :palacg

2 rroco: jel to sa 20% warna znaci da ako netko promjeni avatar, dobije 20% i dalje moze imati avatar mimo pravila foruma?

EDIT: nije da namjeravam to napravit, samo me zanima, a vjerujem i dosta ljudi ovdje zeli neke avatare tak da ih mogu kupit za 20% warna

Edited by Sioux
Posted
Gad dems je podiga ovu stranicu i osposobia je i zato danas postoji vwcc forum.....moga je to bilo tko bit,ali eto on je to napravia pa ono,nekako mu dugujemo

Potpis :palacg O njemu je vec bilo rijec neznam tocno gdje,isto je ljepo objasnjeno ko je on i sta je napravio.Covjek je zasluzan za podizanje VWCC,radije se pobrinite za svoje avatare i takve stvari nego da njega napadate,na forumu sam nepunih 5 mjeseci a naletio sam na more vasih pogresaka za koje niste dobili warn :palacd

Posted
Potpis :palacg O njemu je vec bilo rijec neznam tocno gdje,isto je ljepo objasnjeno ko je on i sta je napravio.Covjek je zasluzan za podizanje VWCC,radije se pobrinite za svoje avatare i takve stvari nego da njega napadate,na forumu sam nepunih 5 mjeseci a naletio sam na more vasih pogresaka za koje niste dobili warn :palacd

A ti imaš uvid u warn listu?

Posted (edited)
Avatar mu nije po pravilima = 20% warna

Oglas bez cijene = 20% warna

NI PRVI NI ZADNJI KOJI NE POŠTUJE PRAVILA NA OVOM FORUMU :palacg

Malo pogledajte šta se sve tolerira i dopušta,jer smo popustljivi....da se uvatimo pravila od A do Ž onda bi svi malo manje pičkarali i kurcarali i jebavali.....i pljuštali bi banovi nemilice zato malo oladite jer svatko od vas,i nas,i ja i svi vi skupa samnom u nekom smislu ne poštujemo pravila i mogli bi dobit warn i ban ali se to tolerira.Imate miljun topica sa golotinjom i perverznim slikama koje su prema pravilima nedopuštene......

Ima tolerancije dosta na forumu,svima a ne samo odabranima kako ih nazivate,

PROUČITE PRAVILA PA PROUČITE TOPICE(OGLASE I OFFTOPIC) PA ČE TE VIDIT DA STE SVI PRIVILEGIRANI I ODABRANI,jer toliko toga spamate po oglasniku i......ma ne da mi se uopće objašnjavat i raspravljat......vrata su otvorena onom kome se ne sviđa u ovoj kući

Meni više smetaju članovi koji namjerno prave greške a onda se prave kao 'ajme nisam znao' 'na drugom forumu sam isto aktivan a tamo je drugačije' i bla bla bla

Odrastite

ma daj roko ...

tolerirA se???ok gluposti se mogu tolerirat ,ali namjerno i otvoreno RUGANJE ne.

zABOLI MW kiflA ko je podiga stranicu,inace je to u ovom stoljecu problem,veliki.

ja te evo prvi molim da mi sašijes warn kad ga zasluzim.ali OBECAJEM,majke mi OBECAJEM da cu sutra skrojit sebi avatar kloji ce bit PRVOKATIVAN I PROTIV SVIH PRAVILA...nek mi se da 20% warna i ja cu zadrzat taj avatar .

a ti roko-nisam ti nikad nista kaza,radis svoj posa ako se mene pita najbolje i najrevnije ovdje,ali brate sta ima veze jel god dems diga forum??ako vidis da svima smeta to sta i meni ti ga branis?

i to potkrjepljuješ time

1- da mi SVI radimo greske -jesmo ali bogami i najebemo i nepada nam napamet ovo sta i njemu

2-on je diga forum-so what?moze mi se rugat? diga sam ja vwcs da bi mi se sada određeni pišali u oko.BIG DEAL dignit stranicu i forum.

dovidenja,.sta semene tice lokajte ovo jer ocito god dems je nedodirljiv,mozda je cakj i bog.

sloboda narodu ,meni ban slobodno ako se nađe razlog

Edited by Mexx
Posted

ljudi, izlapila nam ova godina, nema vise dana na starom kalendaru, gdje pijemo veceras da se uhodamo za sutra, osobno najveca mi je novogodisnja zelja da smijem staviti avatar koji trenutno ne smijem :)

Posted (edited)

Sve neke svađe danas na koji god forum otiđem svi su mrzovoljni, cccc.

Al ako ćemo realno gledat, pravila su da se poštuju, bio ti John Doe ili Obama ;)

Edited by TROJAN
Posted
Al ako ćemo realno gledat, pravila su da se poštuju, bio ti John Doe ili Obama ;)

e pa to je to...

ovdje sam od 2004te...imam 600 postova ali majke mi medu njima je 90 %konstruktivnih postova ili projekata mojih.

znaci ne spamam,ne krsim pravila,postujem clanove....

ocekujem zauzvrat isto.

mislim da mi razmisljanje nije iskrivljeno ili krivo.

Posted
nema ti mexx od ovoga nista!

nema nista do nereda

islam.jpg

oj care gdje samo ovu sliku iskopa hehehehehehe, imaju par foliranata od sefova ovdje svojih aferima i od prije, NEGO MEXX-A DAJTE ZA MODERATORA :palacg

Posted
A ti imaš uvid u warn listu?

Pa nemam al pitaj nekoga admina,vidjet ces da su x puta progledali nekome kroz prste iako nisu trebali

Posted

U redu, bez njega ne bi bilo vwcc... On je digao stranicu.... On je prekršio pravila.... ali da nema nas truljavaca koji moramo poštivati pravila( meni i nije neki problem, recimo za avatar ne znam smanjiti sliku u one dimenzije, hahaha) ne bi bilo ni ove stranice, moderatori i admini ne bi imali nikakvog posla.

Ja recimo ne bi rekao ženi da ode spavati, nego bi škico kako igra yoville na fukbuku i razmjenjuje slike sa prijateljicama. I na kraju pravila treba poštivati.

Svima želim svenajbolje u Novoj 2010. Puno dobrih projekata i malo warnova.

Posted

neznam samo sto ju je onda on napravio i digao u rad ako ne vozi vw i ako nema nikakve veze sa vw-om ili kako je vec to spomenuto, to mi nije jasno to nigdje veze nema :mellow:

Posted
neznam samo sto ju je onda on napravio i digao u rad ako ne vozi vw i ako nema nikakve veze sa vw-om ili kako je vec to spomenuto, to mi nije jasno to nigdje veze nema :mellow:

kako nije, ljudi su imali ideju, nitko nije znao kako pokrenuti forum i doticni gospodin je priskocio u pomoc te kao najsposobniji za tehnicku podrsku nastavio svoj rad na forumu da bude bolji, svaka cast, triba i to :)

al mislim da je odlicna ideja da mexx krene u vode za pocetak moderatora :)

Posted
kako nije, ljudi su imali ideju, nitko nije znao kako pokrenuti forum i doticni gospodin je priskocio u pomoc te kao najsposobniji za tehnicku podrsku nastavio svoj rad na forumu da bude bolji, svaka cast, triba i to :)

al mislim da je odlicna ideja da mexx krene u vode za pocetak moderatora :)

pa jest odlicna ideja mateo da mexx krene u te vode , jer se stvarno potrudio zadrmat neke stvari sto mu se moze slobodno reci svaka cast , nema odvajanja , nema prastanja , nema nista , svi smo isti, a kome je do djecijih gluposti VRTICA ima brate puno :palacg

to jest covjek se javio najspobniji kreirao to i to je to , ali posao je posao drug je drug :palacg

Posted
pa jest odlicna ideja mateo da mexx krene u te vode , jer se stvarno potrudio zadrmat neke stvari sto mu se moze slobodno reci svaka cast , nema odvajanja , nema prastanja , nema nista , svi smo isti, a kome je do djecijih gluposti VRTICA ima brate puno :palacg

to jest covjek se javio najspobniji kreirao to i to je to , ali posao je posao drug je drug :palacg

offtop: ti si vec admin, daj mu ban sta te briga!

Posted
offtop: ti si vec admin, daj mu ban sta te briga!

muhuhuuhuuhwhahahhahhahhahhahahhahhahhaha oj legendo , tako mi je ime , i imao sam prosle godine problema sa tim sto se foruma tice pa sam moram napravit topic da se tako zovem cista ludnica je tada bilaa :rotfl:rotfl

Posted

JA SE ODRIČEM MODERATORSKIH PRAVA I PREPUŠTAM KO GOD HOĆE NEK IH PREUZME :palacg

WARN ako ti je avatar van pravila ili bilo šta drugo šta krši pravila se nakon 15-ak dana revizira i ako nisi uskladia prema pravilima onda opet dobiješ warn,znači ako konstantno imaš avatar protivan pravilima svako malo dobiješ warn i onda nakon 100% dobiješ BAN.....

Ponavljam NITKO VAS NE TJERA BIT OVDJE.......

FOG razriješi me dužnosti,da mogu javno pičkarat i svima jebavat mater a ne da moran glumit finjak lika i onu shemu 'molim vas' i 'lijep pozdrav vwcc' i 'uskladite' i šta sve ne......oču bit OBIČAN ČLAN I OTVARAT TOPICE U FEEDBACKU I POSTAVLJAT PITANJA DA VAM SE PAMET ZAVRTI,I VE I SVAŠTA

Jeben se glupa i šta san napisa 'prihvaćam moderatorske dužnosti'

Daj ih mexxu,mateu,ili ko god oće,eto van ih zapravo,iman i pametijh i korisnijih stvari za radit u životu

Jebali vas warnovi,ko da van otkidamo 50tkn od usta kad dobijete 20%

Pozdrav s kupresa,u novu ulazim razriješen briga i problema.....i mrtav pijan.......volim vas sve,ajte bog

Odrastite i uvatite se pametnijih i korisnijih stvari u životu

Gad dems je u ono vrijeme diga forum i danas je vwcc forum to što je.......Tada nije bilo toliko hakera i fakera i znalaca koji bi se uvatili toga,danas bi i ja to zna napravit.......i ja bi zna izumit točak,i milijun drugih stvari koje su nekima donijeli slavu.......youtube,facebook.....glupe stranice koje su toliko jednostavne da nemožeš zamislit da je neko diga milijune milijardi osnivanjem tih portala......prvi se pamte,zapamtite.....

Guest voda-os
Posted (edited)
FOG razriješi me dužnosti,da mogu javno pičkarat i svima jebavat mater a ne da moran glumit finjak lika.....

alo majstore čemu vrijeđanje opet!!!! jel tko tebi mater spominjao a? šta si sad izgubio živce, glumi finjaka do kraja onda, već par puta pišeš da te razriješe dužnosti, pa onda to riješi da te i razriješe, i ne da stavljaju nekog na tvoje mjesto tko je digao topic, neg da se otvori "natječaj" za moderatorsko mjesto i gotovo...

ja prvi neću priječ preko toga da ćeš ti nekome nekog *ebavat, i DA našao sam se uvrijeđen, i nemoj se izvlačit na novu godinu i pijanstvo, neg stani iza svojih riječi...i da i po ovaj put JAVNO *EBANJE MA*E PROLAZI BEZ IKAKVIH SANKCIJA...lijepo lijepo :palacd

edit: prljamo, spamamo,pišemo svašta i off-topičarimo, ja prvi kažem da sam ja jedan od takvih!!!!!, ali toliko extremno da bih se išlo javno vrijeđati SVE članove foruma, e tu nisi u pravu...

Edited by voda-os
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...