Sandro_mk3 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 (edited) Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38666 Evo bilo je vrime da i ja predstavin svoja kola;riječ je o MKIII 1.9D, 95.god... kupljen prije otprilike 2 godine sa prijeđenih nekih 180 tkm... Od opreme ima samo servo,oriđiđi centralnu i el.šiber(ja zadovoljan )! Imam malo slika sa početka, slikane su mob-om i jako su loše ali evo dvi da vidite kako je izgleda kad je tek doša: Odma san se drugi dan uvatia posla,zaminia narančaste žmige sa bijelima i skinia farove kako bi ih rastavia, očistia i vratia nazad jer su iznutra bili puni prašine i vlage I odma da napomenem,ovo ulje šta vidite ispod auta je ulje serva(nije iz motora)... bila je naciknuta posuda serva koju san odma zaminia,a zanimljivo je da je puštala ulje samo kad je auto bilo na nizbrdici Nedugo zatim ima san "bliski susret" sa nekim opelašom pozadi i kad su mi u servisu pituravali tj. farbali zadnji (OEM naravno) branik opiturali mi ga cilog u bijelo šta se i vidi iz ove slike A vidi se i da fale lajsne koje san skinia kako bi prominia nove kopče,a čak san se i dvoumia dali da ih odma opituran u bijelo ali ipak je privagnila crna verzija To je za sad to,nastavak slijedi kad skupin nešto slika... Edited December 27, 2010 by Sandro
Sandro_mk3 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 (edited) Jedno vrime nisan ništa radia na autu(osim izmjene ulja, filtera i livanja goriva naravno) jer nije bilo posla,nije se imalo novaca,itd.. Ali jednog dana su krenuli radovi.. Napravljen je komplet servis na autu...ulje,filteri,remenja,brtve i bla bla bla(sve znate).. a onda je bilo pitanje odakle krenit dalje? Odlučia san se na unutrašnjost i primio se najgoreg,tj. tapeciranja krova jer mi je stari tapecirung bia jako loš,napola odljepljen i pun rupica od cigara..i ja i prijatelj se hvatamo posla Sada to izgleda ovako: Nakon toga san nabavia neki volan sa VW znakom i ubacia najobičnije SONYevo radio za početak... Neko vrime nisam dira ništa na autu i odlučia san se malo ozbiljnije uhvatit radova i krenia sa provlačenjem antene na krov jer mi se nije sviđala ona na blatobranu Gepek pun dijelova od instrument table i auspuh koji sam nabavio dan prije A na kraju to izgleda ovako Prominia san i bolji cd player sa zelenim i plavim osvjetljenjem,usb-om i još svašta nešto Nakon toga je došlo vrime i da kupim felge,pa evo neke slike prije i kasnije Svi filteri su bili novi pa je doša red i na zamjenu filtera kabine koji je bio original i nikakav U međuvremenu san se trampia za volan,kupia novu ručicu i MOMO kožu mjenjača,transparent crnim sprejem zatamnio štop svitla,itd...ugl,slike govore tisuću riječi Edited April 12, 2011 by Sandro_mk3
Sandro_mk3 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 (edited) Evo da i ja obrišen debeli sloj prašine s topica... radilo se svašta ali nikako uvatit vrimena stavit slike zbog posla itd. i kad uvatin vrimena pokvari se fotoaparat i tako sve iz početka.. ugl,evo ukratko šta se radilo u međuvremenu: kupljene su nove kopče i vraćene lajsne izmatirana je lajsna na zadnjem braniku i opiturana mat crnim bumper paint sprejem opran je i uređen gepek,a na prvoj slici se vidi i koliko je auto zdravo kupljeni su oriđiđi volan s airbagom i mkIV look ručica mjenjača i sad to sve skupa izgleda ovako dobia san od prijatelja suvozačev RECARO sic ,obeća je i drugi nabavit ali kako vrime pomalo prolazi izgleda da nema ništa od toga kupljeni su kristalni bijelo crveni štopovi (iman samo ovu sliku, na kojoj moj neustrašivi mačak Negro čuva trojku) ali i nedugo zatim zamjenjeni su za oriđiđi zatamljene Hella štopove..iz razloga jer kristalni na bijelom autu izgledaju ka da su iz China shopa transparent sprejem san zatamnia prednje žmigavce i katadioptere te sad izgledaju kao kod jubia i bočne žmige san malo zatamnia iznutra samo da ubijem onu narančastu plastiku oko žarulje kupljeni su crni hella mkIV look farovi i jedno jutro me kolega mexx iznenadia sa pozivom i još više sa lowtec gewindama sa štelanjem mekoće,koje san jedva dočeka (ovom prilikom mu se zahvaljujem na "dobrom" rabatu za gewinde ) odma san se bacia na posa i sad to izgleda ovako Za sada je to sve... Vaše pohvale i kritike možete napisat ode: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38666 Edited April 12, 2011 by Sandro_mk3
Sandro_mk3 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 (edited) Evo da napokon oživim topic.. auto trenutno izgleda ovako kupljene su schmidt cr-7 felge u 16", 2x7.5 i 2x9J, i odmah sam se uvatia posla netko prije mene ih je ispjeskaria,prošao primerom i opitura sprejem (neznan zasto,ali pretpostavljam samo da bi ih proda a ne da bi ih stavia na auto ...iako ih je moga prodat odma ispjeskarene,uštedia bi mi vrimena i truda) pa san se uvatia desola i čelične četke i krenia na čišćenje bačene u primer opiturane sivom perla bojom (ovisno o vrimenu prisijava se iz sive u svijetlo-plavu) evo i broj boje ako koga zanima i na kraju ispoliran rub a na autu to izgleda ovako pošto su felge sa malim et-om, prednje et20 a zadnje et15, odlučia sam se malo proširit zadnje blatobrane bilo me samo strah da ne pukne boja jer u tom trenutku nisan mislia auto vozit i na pituravanje,pa nisan tia pretjerivat potuka san L profil i izvuka blatobrane nekih 4-5 mm a da ne pukne boja izvani malo san se zabavlja i sa osvjetljenjem km sata Pohvale i kritike: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38666 Edited April 14, 2012 by Sandro_mk3
Sandro_mk3 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 (edited) Došlo je i vrime za minjanje motora i da starom ali dobrom i pouzdanom 1.9D kažem , a novom i ne baš tako pouzdanom ali naravno jačem i startnijem 1.9TD kažem izvađeni 1.9D ubačeni 1.9TD cilo vrime hauba je čuvala Fiću TD vs. D Nakon nekog vrimena dogodila se prometna, cura(koja kaže da me uopće nije vidila) u twingo-u me udarila u zadnji desni blatobran i kako je bila kiša odbila me na drugu stranu di san udaria u drugo auto...wtf sve se dogodilo ka u filmovima,ali srića je šta je mk3 ode ka tenk pa su nastradali samo blatobrani Srića u ciloj nesrići je da su u tom trenutku bile schmidt-ovke na autu i nije im se dogodilo ama baš ništa Trenutno je auto u garaži i ovih dana se počinje sa radovima na limariji... Hvalite, pljujte,... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38666 Edited May 17, 2012 by Sandro_mk3
Sandro_mk3 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 (edited) I radovi na limariji su počeli blatobrani su izvučeni i pokitani,a evo i slike nakon sta san ih izmatira i pripremia za sprickit evo pogled na "uredan" gepek i na vibracionu brusilicu koja me spasila,da nije nje ovo bi josš potrajalo i sve u sprickitu sutra ujutro je sve izmatirano a popodne nadam se i opiturano to je za sada to komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38666 Edited May 17, 2012 by Sandro_mk3
Sandro_mk3 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 (edited) I doša je red na pituravanje ili ti ga farbanje sve je pripremljeno i opiturano i kad je sve vraćeno i sklopljeno, to sad izgleda ovako ako ste primjetili auto je vraćeno na originalnu visinu,sve dok se ne nađu neke opruge od -4cm,šta će bit sasvim dovoljno jer auto ide u "ženine ruke" Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38666 Edited May 17, 2012 by Sandro_mk3
Recommended Posts