srecko90 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 (edited) evo i ja da prestavim mog golfa,motor je 1.1 kubika,'82 je god,prva farba,extra je ocuvan(garaziran),dosta toga je fabricko pa su dosle presvlake i neke sitnice ubacen prvi dvd-lenco prvi put prefarbane felne u pocetku su samo zadnje postavljene jel imalo nekih problema sa postavljanjem napred ali je to kasnije reseno prefarban motor pa su ponovo ofarbane felne onda je keva zakacila levo krilo ozvucenje elipse groun zero po 100w rms,sal-ov wufer od 250w i sada pojacalo hifonics 500\1000\1500-4\2\1om ali nisam stigao da slikam to pojacalo pa je ovde na slici staro zatamnjena sva stakla,poskidane neke nalepnice i stavljene druge presvuci nasloni za glavu crvenom eko-kozom,napravljena druga daska jel je ona prva bila preteska,pa je presvucena crvenom eko kozom i ta cuvena nalepnica nisam je bas najbolje zalepio ali dobro radilo se nesto oko dvd,kupio sam polovan deo od golfa 2 pa je to prepravljeno da bi stao monitor,danas sam uzeo od coveka koji mi je to pravio(covek radi samo sa plastikom),bas je lepo odradio.podigao obe strane da bi mogao da stane monitor,ubacio mi pozadi drzace da bi mogao da ga pricvrstim,sutra jos da prefarbam i to je to evo da vidite kako izgleda evo i to cuveno pojacalo zaboravio sam da kazem da sam stavio kristalne farove,stare sam prvenstveno zamenio jel su baterijske lampe bile bolje od njih posto je staklo zamaglilo i nije se nista videlo,i kupio sam osramove sijalice,sad mnogo jace svetli a i lepse izgleda a evo i slika ovako izgleda taj stari far a ovako svetli(stari) i novi farovi Edited May 29, 2012 by srecko90
srecko90 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 (edited) evo nekih slika,nisu bas novije ali dobro onda se radilo malo,polirao sam rubove na felnama a sredisnji deo je ofarban u crnu boju sa crvenim i zlatnim kristalima na suncu deluju jos lepse,a i sve slike su slikane mobilnim danas sam probao pastu za poliranje i mogu vam reci da se sijaju ko lude,ispolirao sam i cepove od felni.evo kako izgleda a i evo ga sat do GTI-a Edited January 25, 2010 by srecko90
srecko90 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 evo ovako to izgleda te cuvene gume:icon_smile: maska i obrvica u mat boji vw na okupu:to je caletov kombi,poceo sam i njega da sredjujem:icon_smile: ofarbao sam mu masku u mat i ono ispod maske,i ofarbao sam mu prednji branik u crnu mat,ostao je jos zadnji i onda da mu odradim felne,uzeo sam neke bbs od dzipa samo jos nisam probao jel odgovara promer rupa,ako odgovara odradicu ih kao moje:icon_wink: danas sam poceo polako da sredjujem celicne felne prvo sam ih ismirglao i naneo osnovnu boju za metal,sutra se farbaju u crnu mat a na rub cu staviti crvene trakice (uzeo sam foru od noke-a:icon_cool:)
srecko90 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 (edited) evo i slika montaze centralne brave i alarma slika prednjih vrata gde dolaze dolaze motorcici zadnja vrata ofarbane 2 celicne felne skakavac kljuc uklonjeni znakovi,brava i brisac kuljeni kristalni stopovi Edited January 25, 2010 by srecko90
srecko90 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 (edited) onda je krenulo sa radovima evo kako izgleda kad su poskidani svi delovi,tj ostala su jos stakla ali to ce pre farbanja evo onih slika od pre kad je krenulo gitovanje Edited January 25, 2010 by srecko90
srecko90 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 (edited) onda je stigao jedan pokloncic iz nemacke....u pitanju je KW.... sad nestrpljivo cekam da se zavrsi auto,pa da postavim ove zezancije...inace auto se farba u tornado crvenu komentari ovde http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34249 Edited January 25, 2010 by srecko90
srecko90 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 (edited) evo nekih slika,samo su slikane telefonom golfic je konacno stigao kuci,extra je ofarban,ja sam prezadovoljan i malo slike felnica kako cekaju da se postave Edited February 5, 2010 by srecko90
srecko90 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 (edited) evo danas sisao malo do garaze da probam one brezone sto sam kupio za napred i onda vidim da su ipak duzi nego sto trebaju da budu pa cu prvom prilikom kad budem isao na b.potok da ih zamenim za krace,inace odusevio sam se kako izgledaju napred felne,ne strce previse,i onda sam malo merio i video da od ruba do gume imam tacno 10cm,pa ce spustanje biti otprilike oko 7cm,ali videcu jos zbog moje ulice Komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34249 Edited February 21, 2010 by srecko90
srecko90 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 narucene su nove gume 185/55 r14 sutra bi trebalo da stignu,posto je staro kuciste za vazduh udaralo u haubu,nasao sam na otpadu ona creva sto idu do filtera za vaduh od golfa 3 monopoint-a pa bi trebalo to da se postavi,samo morace neke prepravke da se odrade....ostaje mi da kupim "K&N filter" i da namontiram gevinde i onda :vozi
srecko90 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 gume su stigle odavno ali slike tek sad,postavljene su,izbalansirane i jos da se postave na auto
srecko90 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 evo nekih slicica kako mu stoje felne a evo i kako sam odradio ovo za filter
srecko90 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 evo nekih novih slicica,palo je pranje i lepljenje nalepnica evo i kako stoji nalepnica
srecko90 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 (edited) RECARO sedista....ja sam prezadovoljan evo slicica,ne znam zasto su okrenute ovako kad sam ih ja vec rotirao,ali ajde dajte neke predloge u koju boju da ih presvlacim,ili u koje kombinacije boja komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34249 Edited April 11, 2010 by srecko90
srecko90 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 (edited) evo par slika sa skupa u cacku i zlatiboru Edited April 24, 2010 by srecko90
srecko90 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 danas malo oprao sedista,prvo ih lepo isprao,i onda naneo neko sredstvo za namestaj,i krenuo lagano cetkom i posle isprao,nemam slike kakva su bila pre nego sto sam krenuo sad se suse,videcu da ih ubacim sledece nedelje,ne mogu da izdrzim,a kad kupim materijal onda na presvlacenje evo nekih slicica od pre nedelju dana
srecko90 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 evo danas se radilo malo oko motornog prostora,ja sam prezadovoljan kako je ispalo,sutra cu jos neke stvarcice da odradim,ali sve zavisi od vremena wub wub wub sta mislite?
srecko90 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 jos malo se radilo danas,ispolirao sam i cevku sto ide do filtera wub i skino sam neki pleh koji je bio truo,a i sad ne vrsi nikakvu funkciju... i evo tog pleha trebam da vidim u koju boju da ofarbam ovu granu,samo moram sa nekom farbom koja je za visoke temperature
srecko90 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 evo danas sam ipak sve povadio i oprao,sutra vracanje....crko sam,oznojio sam se 555 puta,sad odoh na kupanje biggrin sutra slike kako izgleda posle pranja
srecko90 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 evo i neke slike od danas kad sam bio na tehnicki...kao da sam znao koliko da ga spustim sve u milimetar a evo i slike sedista,konacno su ubacena,jedno sam rasturio zato sto je naslon bio iskrivljen pa je morao da se vari
srecko90 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 konacno sam nasao materijal za nebo,i u opste nije jeftin.... evo ga materijal... wub wub wub
srecko90 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 (edited) evo doslo vreme da se menja ulje i filter...a posto mi je pukla kociona cev,i nju sam promenio...i krenuo sam kod majstora pa sam stao i napravio neku sliku prilaz kod majstora,opet u milimetar wub i evo neke slike sedista,cisto da vidite razliku sa sinama od golfa 1 i od golfa 3 komentari ovde http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34249 Edited July 19, 2010 by srecko90
srecko90 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 juce se vratio i Rijeke i bas je bilo extra....video sam dosta sredjenih automobila,cak mislim da su neki sa foruma....a i primetio sam da se dosta voze GTI-evi i to vecinom mk5....inace jos pre mora sam nabavio materijal za nebo...pravi burberry,tako da nije uopste jeftin ,a i jedva sam ga nasao u minhenu....sad trazim nekog dobrom majstora da mi presvuce nebo,sedista i tapacire na vratima i gledam koliko ce sve to da mi izadje evo doslo vreme da se menja ulje i filter...a posto mi je pukla kociona cev,i nju sam promenio...i krenuo sam kod majstora pa sam stao i napravio neku sliku prilaz kod majstora,opet u milimetar wub i evo neke slike sedista,cisto da vidite razliku sa sinama od golfa 1 i od golfa 3,tako da sam u potrazi sa jos jednom sinog od golfa 3 da bi i drugo bilo spusteno
srecko90 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 (edited) e posto se juce zavrsili ispiti...danas se odmah radilo biggrin posto je stara bombina bila prljava,skinuo sam da je ocistim,i onda kad sam vec krenuo sve to,reko sto da je ne ispoliram biggrin,i onda je krenulo smirglanje i smirglanje,treba jos da se smirgla ovo je cisto malo grubo,ali za danas je gotovo,a i trebam da kupim smirgle,i onda sam lepo prebrisao vecinu creva posto je moj "pametni" farbar sve zafarbao jel ga je mrzelo da zastiti boodala...inace imam jos jednu rezervnu koja je u boljem stanju i ona ce verovatno da bude za svaki dan,a ova polirana ce biti samo za skupove,ali vidite da se jos vide risevi tako da mora jos da se polira evo slicica ovako je izgledalo pre nego sto sam krenuo komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34249 Edited October 3, 2010 by srecko90
srecko90 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 evo malo se ponovo poliralo isprobao sam malo novu pastu i vidi se razlika,mozda ne toliko na slici ali se vidi,desno je ta nova pasta,levo stara a ovako je izgledala brava pre poliranja a ovako posle
Recommended Posts