Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

danas sam svasta nesto odradio,ofarbao one delove koji su bili rdjavi na alternatoru,ali sam ih pre farbanja lepo ocitio,ofarbao one plastike koje idu na A stubu...postavio alternator na auto,ali posto auto nije bio paljen cele zime,akumulator se ispraznio tako da nisam mogao da ga upalim...

a da,i posle svega toga,dodjem na ideju da skinem onaj lim zajedno sa ventilatorom i da ga samo ocistim i ofarbam,ali sam se predomislio i krenuo da ga poliram biggrin tako da ce i on biti ispoliran,danas sam da kazem 70% zavrsio krupnom smirglom,ostalo je da krenem polako sitnijom i to je to

zaboravio sam da slikam kako je bilo pre,ali u glavnom bilo je dosta prljavo,rdjavo... A sad je trenutno ovako

IMG_1883.jpg

IMG_1884.jpg

Posted

a evo i sta se jos danas radilo....osmirglao sam sa jos sitnijom smirglom ovo za ventilator,tj dosao sam tek do 220 evo kako je ispalo

IMG_1895.jpg

IMG_1894.jpg

i skinuo sam na jednom stop svetlu onu zutu plastiku,posto dolaze hrom sijalice

IMG_1889.jpg

IMG_1891.jpg

inace golf je danas upalio iz prve,i ako nije paljen cele zime,i prvi put u ovoj godini je van garaze biggrin ,toliko za sada,ujutru idem za bg,pa kad se vratim u petak,nastavljaju se radovi

Posted

evo nesto od danas,znaci ne osecam ruke vise,pocele su same da se tresu boodala

IMG_1917.jpg

IMG_1918.jpg

IMG_1920.jpg

IMG_1919.jpg

pa onda cev za filter za vazduh

IMG_1921.jpg

IMG_1924.jpg

i na kraju sam ispolirao samo jednu felnu,nisam stigao vise...ovo sam radio od pola 1 do 6

IMG_1925.jpg

IMG_1930.jpg

evo vidi se razlika kako su pre bile felne i sada,uzivo je sve bolje

IMG_1926.jpg

sutra bi trebalo da podesim lepo suvozacevo sediste,i ona ide malo veci update wub wub

• 2 weeks later...
Posted

evo slika od juce i od danas,u glavnom crko sam,ovo prvo je onaj kao drzac za hladnjak ispolirana ta plocica,srafovi,selne :D nije bog zna sta ali dobro

IMG_1948.jpg

onda sam polirao razvodnu kapu ili ruku kako se vec zove

IMG_1951.jpg

onda poklopac motora

IMG_1959.jpg

samo se razmisljam onaj kao dihtung sto ide sa gornje i donje strane i sto dolazi u tom kanalicu na poklopcu da li da ga ofarbam u crno ili da ga poliram ???

evo jedna slika poliranih delova na okupu biggrin

IMG_1962.jpg

onda ponovo je ispolirano ovo za haubu....bas su mi lepi prsti biggrin

IMG_1964.jpg

IMG_1965.jpg

i ofrabana je izduvna grana bojom za temperature do 500 stepeni

IMG_1963.jpg

Posted

evo danas odradjeno svasta nesto...kupljen zadnji lonac nemacki...za sada neka ga ovako dok ne nadjem neki prohromski nastavak,inace zvuk sa probusenim loncem je kao da imam neki sportski lonac lollol lollol nije previse bucno biggrin onda nastelovano je paljenje,karburator,lepo namesten dihtung na poklopcu motora posto je pustao malo ulje,sad je sve to ok...i konacno lepo prima gas...vratio sam sve polirane delove,jos malo farbao nesto u motornom prostoru i sad sve to izgleda wub wub komisje dosle da vide i nisu mogli da veruju kako je dobro ispalo lollol lollol

evo nekih slika

IMG_1989.jpg

IMG_0241.jpg

IMG_1993.jpg

IMG_1991.jpg

IMG_1992.jpg

IMG_1997.jpg

IMG_1995.jpg

IMG_1996.jpg

izvinite na slikama nisu bas najbolje jel je slikano mobilnim,ali uzivo je mnogo mnogo bolje

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

zadnja klupa je odavno gotova nego sam bio u bg-u zbog ispita...evo nekih slika

IMG_0306.jpg

IMG_0305.jpg

i sad nesto ..... ponovo poklon od brata iz nemacke

IMG_0302.jpg

IMG_0303.jpg

IMG_0304.jpg

znaci majca ubija,sutra cu da svratim da vidim kako napreduju prednja sedista

Posted

evo cisto da vidite kako ce da izgleda kombinacija,mada su lose slike,gotov je deo za sedenje za oba sedista,jos deo za naslanjanje da se uradi,inace ovaj gornji deo je jos od proslog majstora,a i materijali se razlikuju

Slika0060.jpg

recaro.jpg

Posted

evo upravo sam montirao jedan tapacir,po meni prelepo se uklopio,moram na otpadu da kupim jos 2 rucice za otvaranje vrata jel sam ih nekad davno farbao u crveno biggrin i moram da kupim 2 rucice za otvaranje prozora

IMG_0578-1.jpg

IMG_0579.jpg

i evo jedna slika iz unutra

IMG_0580.jpg

Posted

evo jos neke od danas,montirao sam sve tapacire,samo za zadnja vrata moram da kupim nove rucke za zatvaranje vrata i ruckice za otvaranje prozora

Slika0080.jpg

Slika0079.jpg

a da,i farbao sam one stubice na vratima koje dolaze izmedju prozora i onog trouglastog stakla posto su bili izgrebani i malo zardjali

Posted

krenuo sam da poliram ponovo poklopac motora i kad sam njega zavrsio,ispoliram i pumpu za gorivo i karburator :D tj ispolirao sam samo ono gde sam mogao da pridjem

evo slika,samo nije nista posebno,moram jos da poliram ostale delove da skinem oksidaciju

IMG_0590-1.jpg

IMG_0589.jpg

• Create New...