Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Eo! :D Sjetih se i ja napokon uploadat što sam snimio prošle godine u KA...

Ispričavam se na lošoj kameri, nisam baš bio taj dan nešt nadaren za snimanje... :(

1.

2.

3.

4.

5.

:mah

Posted (edited)

zabiljezene su i "dvojkine"muke... :D ...ovdje dvojka vjerovatno tumaci kako ce napravit k-jet od smole... :P ...he he tko vozi na k-jet nigdje bez t3 imbisa :D

a i remx ov bivsi kec :D

Edited by Sparky
Posted (edited)
zabiljezene su i "dvojkine"muke... :D ...ovdje dvojka vjerovatno tumaci kako ce napravit k-jet od smole... :P ...he he tko vozi na k-jet nigdje bez t3 imbisa :D

a i remx ov bivsi kec :D

hahahahhahahaa

da, da, a vidi 4ti video na 7:50, ode dvojka sa kecom :palci

zbilja mislim da mi stize ogroman cek zbog onakvog marketinga by mota boy, zgleda da cu i djoki preotet sve musterije sta se k-jeta tice, uf, 2 sata je isparavalo gorivo iz cilindara sta se skupilo od jezeva do karlovca

motek - ove godine idem sa 3-4 svoja auta, s jednim cu imat srece :)

Edited by dvojka
Posted

Najveća fora mi je bilo na avtoputu s walkie-talkie-ima! :D

Šteta što to nemam snimljeno... :(

Eo i onaj kraj što je falio!

VR6 :wub:

Posted

vozi medo ko lud...

ovo je hebeno, zvuk.. :D...

nikad necu zaboraviti kad smo se vozili kroz one ulicice u vodicama, jos hebeniji zvuk i dozivljaj voznje

Posted

e moj Medo... taman ga stisnes da pocne vristat i onda pustis gas,ja mislio bit ce akcije kakve :lol:

Posted
hahhahaha prolazi kamerom pored mene i cure i onda se zaustavi pored njene..... guzice.... :huh::lol:

:unsure: Koji dio, i koje vrijeme?

Posted
hahhahaha prolazi kamerom pored mene i cure i onda se zaustavi pored njene..... guzice.... :huh::lol:

:unsure: Koji dio, i koje vrijeme?

:rotfl:rotfl

1 dio, kod polića, (valjda)

Posted
Najveća fora mi je bilo na avtoputu s walkie-talkie-ima! :D

Šteta što to nemam snimljeno... :(

hahahahahaa, opet smjeh, mi na walkie-talkie-u kad ono odvajanje ceste, mi za dalmaciju a mota za varazdin, 1 uz 1, haahahaha, jbte talkie walkie kad ti navigacija steka :rotfl

Posted

Ahaaaa, nisam ni skužio da je to žensko u kadru... :bag:

Gledao sam one BJ-čane iza Pola.... BTW- zgodni dečkići.... :blush:

• Create New...