Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

R32 je vrhunski autic. ne perfomansama nego po kvalieti detalja. Svuda neki znakić ali ništa prenakičeno

super super

a volan je stvarno sojetljiv

ta glatka koža dobro izgleda samo dok je nova

moj volan ima isto 90 tak tis. ustvari ima i manje ali isto izlizan

a plaženje..pa nije isto ako auto drndaš 90 tkm po gradu ili 90tkm držiš pravac na autoputu

ali za 25 eura se pofarba koža i bude ok.

Edited by MarioIV
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
nego sta....vozi se brzo pa ces vidit znoja na dlanovima :D

zato su moji volani NOVI :rotfl

A šta ako covik ima prsten na ruci ??? volan se podere vrlo brzo.

Posted
Zašto nemožeš vijerovat , jer je trokraka zvijezda ZLATNA KRAVA ili...

ne nego kaj taj cl amg vredi jedno 3 puta više nego taj golf :palacg

a obično se ne ide s konja na magarca :palacg

ja volim benza ali ne smatram ga najboljim i da je bog i batina,nije :palacg

:zivio

Posted

kakve veze sta je vrijedniji ...

meni je cetvorka R sto puta napetiji,ne zato jer je VW nego mi je jednostavno napet,i duplo mi je bolji od petice R32 ... :palacg

Posted (edited)

da iskreno kazem meni nije bas nesto posebno... mk4 r32 ima kao pjeska na moru! mk5 r32 je za sad malo exkluzivniji i sto se tice svega, 5ica je puno agilnija za voziti...

kao pogledam oba frienda sto imaju mk4 r32 i drugog sto ima mk4 jubi gti... jubi je sam cipan i pozdere uvijek i svuda tu dvojicu... a mk5 r32 od jednog mehanicara ne, tu nema sanse...

Edited by RS G60
Posted (edited)

Kao prvo JA da sam Adnin zabranio bi ti tu sliku u avataru i svima koji nemaju VW , a kao drugo da neko ovako sračka po MERCEDESU FORUMU kao ti po po VW -u na našem forumu odavno nebi bio tamo jednom sam nešto napisao baš u tvom topicu na Mercedes forumu u vezi golfa i drugi dan mi je došlo na PM opomena a tekst cijeli izbrisan

Što se tiče četvorke puno mi je napetija nego petica R32 i nekako posebnija

Edited by R32
Posted

meni ovaj golf uopce nije vrijedan toliko komentara....auto je serijski ko i svaki drugi i ima ih tisuce ovakvih u svijetu....

a da neko predstavi golf 5 r32 ili passat r36, onda bi vecina vas mislilo koji k predstavljas tu auto kad nista na njemu nije radeno...čudan je mentalitet određenih članova foruma

Posted
meni ovaj golf uopce nije vrijedan toliko komentara....auto je serijski ko i svaki drugi i ima ih tisuce ovakvih u svijetu....

a da neko predstavi golf 5 r32 ili passat r36, onda bi vecina vas mislilo koji k predstavljas tu auto kad nista na njemu nije radeno...čudan je mentalitet određenih članova foruma

Sumjam da bi ljudi reagirali "koj k predstavljas tu auto kad nista na njemu nije radeno" ipak su 5r32-a i passat r36 najjaci u klasi, najopremljeniji i najskuplji za koje bas svatko i nema novca..

Posted

štos je da nije bio u prodaji u hrvatskoj

tako da nemože biti isto ko i petica r32 koju možeš kupiti

tj.mogla se

Posted
aj ja cu sad bit malo bezobrazan i reci cu da moj mk4 ima skoro istu opremu... iako je "samo" highline... :P

nemam 4motion, könig sjedala, r-branike i alu interijer... inacu su jednaki... ;)

ps: ali znam sta mislis...

Da i tvoj se zove GOLF :rotfl:rotfl ali nema samo R predznak :rotfl:rotfl

Posted

looool... GOLF - Gerät ohne logische Funktion -> stvar/aparat bez logicne funkcije... kad bi se prevelo na hrvatski...

ma znak kosta origigi ca. 20tak eura, nije to problem ;P

Posted
looool... GOLF - Gerät ohne logische Funktion -> stvar/aparat bez logicne funkcije... kad bi se prevelo na hrvatski...

ma znak kosta origigi ca. 20tak eura, nije to problem ;P

12 Eura košta ali i dalje nije orginal GOLF R32 :palacg

Posted
aj ja cu sad bit malo bezobrazan i reci cu da moj mk4 ima skoro istu opremu... iako je "samo" highline... :P

nemam 4motion, könig sjedala, r-branike i alu interijer... inacu su jednaki... ;)

Ja ni pijan nebi uspija ovako nesto izvalit! Svaka cast! :respekt

Posted
Ja ni pijan nebi uspija ovako nesto izvalit! Svaka cast! :respekt

:respekt:respekt:respekt:respekt:respekt:respekt:respekt

Posted

ps: ali znam sta mislis...

nabrojio si toliko tih "sitnih" razlika koja kosta ko pola tvog auta :zivio

Posted (edited)

po meni postoje samo tri (!!!) stvari koje r32 prave "nesto" posebnim... to je motor, könig sjedala i body kit... SVE ostalo je od obicnog golfa...

ps: za mene je 25y jubi gti nesto posebno!

Edited by RS G60
Posted
da iskreno kazem meni nije bas nesto posebno... mk4 r32 ima kao pjeska na moru! mk5 r32 je za sad malo exkluzivniji i sto se tice svega, 5ica je puno agilnija za voziti...

vidis ja bi rek'o da 5ica R ima k'o pjeska u moru jer njih vidim svaki dan po par puta... i bilo gdje da odem...

a 4ku R sam samo jednom il' par puta vidio i to stranih tablica... jedne se sjecam bile su Svicarske :)

• Create New...